Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Цццц апаши видоа кај нас и одма:):):smir:

Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее. :toe:

Абе Iceboy нели без провокации? И одма вреѓаш:kesa:(може е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3:vozbud:
А за Лас нема потреба да си иде...ќе остане и следната сезона ќе видиш:wink:

Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее. :toe:

Абе Iceboy нели без провокации? И одма вреѓаш:kesa:(може е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3:vozbud:
А за Лас нема потреба да си иде...ќе остане и следната сезона ќе видиш:wink:
Се зезав бе да го тииииит.......Како об1 и манга не сфатија озбилно :):)....а верувам дека и ти не ме сфати озбилно :):smir:

Има луѓе и што сакаат, поголем ке е бројот на такви, него како на тие над тебе.

Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..

Би било супер, ако се нафатиме да го напраиме ова.

Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..

Би било супер, ако се нафатиме да го напраиме ова.

Абе а мора да копираме други??? или може да си направиме нешто што нема никој???:pipi:

Абе а мора да копираме други? или да си направиме нешто што нема никој???:pipi:

Ок брат ја само предложив идеја. И не е копирана идејава туку е универзална, значи ако направиме ние маици нема да значи дека ке копираме од некој други Фан-Клубови, али нема везе.

Иначе ако имаш ти нешто уникатно, предложи!

Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON:

CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN

Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON: CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN

Браво МП го нема Гранеро:je:

Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON:

CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN

Гути :nesvest:

Поарно ќе беше Гути да влезе во второ.

Минатиот натпревар влезе во второ, ништо не изигра, најтапа натпревар од него цела сезона. А баш тој со неговите убиствени пасови ни треба против вакви тимови кои нема да се бранат.

Гарант вака ќе биде поставеноста:

------------------casillas-----------------
ramos--------albiol-----garay-------arbeloa
------------xabi----------gago------------
-------------------guti------------------
---------------------------------kaka----
----ronaldo------------------------------
-------------------higuain----------------

Ако грешам поправете ме:toe:

Не бе зашто Гути го става од прва постава.Кога ќе влезе кон 65-70 игра феноменално вака до 20 мин и ќе се влече по теренот.Се што очекуваме максимален ангажман на тревникот и да имаме пред се поголема желба за победа од нив,башка и Севиља ќе победи,и нив им гори под нозе.Ако дадеме гол во првите минути ќе биде полесно,а ако примиме како со Осасуна тогаш наебавме.

Осеќам дека ќе има секс ќе паднат над 7гола....3-4, 2-5, 3-5, ќе бидат можните варијанти :):nesum:

Се враќаат во игра Расинг...дали ќе успеат да изедначат па Мајорка да се смилува да не напаѓа:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom