- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.663
- Поени од реакции
- 14.656
Цццц апаши видоа кај нас и одма:smir:
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цццц апаши видоа кај нас и одма:smir:

може е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.![]()
Се зезав бе да го тииииит.......Како об1 и манга не сфатија озбилноАбе Iceboy нели без провокации? И одма вреѓаш:kesaможе е шала ама некои сваќаат озбилно зошто не сме во добри односи) без вреѓање ќе те молам:smir:...Иначе за вечер тешка ама победа очекувам и сакам па ако треба светот нека се преврти. Мој тип 0-3
А за Лас нема потреба да си иде...ќе остане и следната сезона ќе видиш:wink:

....а верувам дека и ти не ме сфати озбилно
:smir:Има луѓе и што сакаат, поголем ке е бројот на такви, него како на тие над тебе.Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.![]()
Одамна мислев да покренам таква иницијатива на фан клубов, али еве поради вакви над мене мислам дека тоа нема да успее.![]()
Дупка е Негредо бе, само од пенали постигнува голови, што ќе ви е![]()
Многу би било шема брат.. онака сите си носиме маици од Реал и коа ке има групно собирање на гледање утакмица сите ке отидеме со маиците..
Би било супер, ако се нафатиме да го напраиме ова.

Абе а мора да копираме други? или да си направиме нешто што нема никој???![]()
Tenemos también el once del Madrid. Juega Guti y no lo hace Granero. LOS BLANCOS SALDRÁN CON:
CASILLAS; SERGIO RAMOS, GARAY, ALBIOL, ARBELOA; XABI ALONSO, GAGO, GUTI, KAKÁ; CRISTIANO E HIGUAÍN

:nesum: