Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Жими таквово што ќе го земат...Ај ако му текне на некого нека каже, пред една или две сезони кој му закачи корпа на Венгер од младинциве наши? :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Е М.П ако не ги става според моменталната форма НЕЗНАМ кој.

Секогаш играат според формата, На почеток Бенз, после доби шанса Гонзало па си ја искористи и даваше голови и играше, Бенз чекаше шанса, Гранеро коа играше добро играше прв состав, Кака се повреди, ВДВ играше. Едноставно немам замерки за Пелегрини. Ниту е глуп да подлегне под медиумско влијание, ниту се прчи пред медиуми цело време. Одличен(5)
Епа уште повреден Кака да го играше :baeh:
Бензема го префорсираше и кога Игуаин беше во форма, после му дојде паметот да.
И да се прчи повеќе не би било лошо, вака изгледа како марионета на Перез.
Зборот ми беше што сепак треба да е малце похрабар и да му се спротистави малце на Перез. Зашто чисто се сомневам дека Гути ќе беше во тимот ако Ласс не беше повреден. И не верувам дека немал желба да го седне Кака на клупа кога играше лошо, но не смеел да го стори тоа.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Излеа влечам некој ѓени од Нострадамус,чим погодив дека на Бензема му е оваа утакмица обрт во формата(мака ми е да го барам постот:smir:)...Иначе.....за утакмицава, неам коментар,не можев да скокам на головите,по што не бев дома,а таму каде што бев има 2 срце болесници(баба и дедо)...така да некако мирно го примив сето ова....Исто , некако ми се виде релативно лесна победа(не знам за вас)...и би ја играл вечито онаа формација(место Раул-Игуаин....не можам да му ги простам оние промашаи вчера,бидејки некако Депортиво не беше во свое светло,и не ги искористи нашите промаршувања,а да играа како што знаат,незнам:smir:....и место Гранеро-Роналдо...жалам,ама нема место за 2 ца топ играчи).....Ова можеби е едно од двете најтешки гостувања(заедно со Ноу Камп)...и мн е добро што го добивме...без4-5 првотимци:)
п.с.Иначе една мала статистика,си заприметив и пред утакмицава..дека во Ла Лига...кога и да дадеме први гол...секогаш победуваме....а примиме први..стално губиме.Ова првово нека продолжи,а второво не:smir:ХАЛА МАДРИД....

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
5 денови не бев присутен на форумот и еве сега мојот прв пост нека биде овде.
Нека им е честито победата на реал и многу ми е мило што конечно ставија крај на една многу црна серија порази од Депортиво. Одиме напред и не се предаваме...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ги гледав хајлатсите...се зачудив од асистенцијата на Гути.:uvo:
Страшен осет за пас има дечкото

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Негредо двоен стрелец на дербито Севиља - Валенсија !!

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Алваро Негредо:vozbud:... уште еден испуштен талент
Каков гол. ГОЛАСООО:vozbud::vozbud::vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Вреди и клипов да се погледне кој е Гути сепак. Некој што го немаат многу време гледано им изгледа асистенцијава како нешто најдобро од него. Не викам дека мене не ме изненади, напротив, бидејќи долго време немам видено такво од него
Видете....

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.459
Man City launch £20million deadline day move for Real Madrid star

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-City-launch-20million-deadline-day-move-for-Real-Madrid-star-and-6million-swoop-for-Middlesbrough-ace-Adam-Johnson-article308221.html

Во Англија преодниот рок трае подолго, така да можно е Гаго да се продаде доколку на управата наша и текне нешто такво. Не верувам дека ќе го продадат баш сега, но ништо не се знае, така и за Робен не верувавме, па го продадоа..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ден фазла мислам :D Можи и да сум грешка ..

Едит: Не сум бил грешка, уште денеска трај кај нив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom