Излеа влечам некој ѓени од Нострадамус,чим погодив дека на Бензема му е оваа утакмица обрт во формата(мака ми е да го барам постот:smir
...Иначе.....за утакмицава, неам коментар,не можев да скокам на головите,по што не бев дома,а таму каде што бев има 2 срце болесници(баба и дедо)...така да некако мирно го примив сето ова....Исто , некако ми се виде релативно лесна победа(не знам за вас)...и би ја играл вечито онаа формација(место Раул-Игуаин....не можам да му ги простам оние промашаи вчера,бидејки некако Депортиво не беше во свое светло,и не ги искористи нашите промаршувања,а да играа како што знаат,незнам:smir:....и место Гранеро-Роналдо...жалам,ама нема место за 2 ца топ играчи).....Ова можеби е едно од двете најтешки гостувања(заедно со Ноу Камп)...и мн е добро што го добивме...без4-5 првотимци
п.с.Иначе една мала статистика,си заприметив и пред утакмицава..дека во Ла Лига...кога и да дадеме први гол...секогаш победуваме....а примиме први..стално губиме.Ова првово нека продолжи,а второво не:smir:ХАЛА МАДРИД....