Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
На скопски - искача. :pos:

Сабота навечер бе, се оди по дискотеки, кафичи, башка може и на работа да бидам, така да изгледа по втор пат Реал ќе го гледам само првото полувреме..

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
На Мецелдер му скурчи. Се жали за 3-те изгубени години.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Епа сине, во цела година повреден си 10 месеци, кога играш си спор како желка, снажен си како вол, но во Шпанија го чепнеш ли противникот, веднаш се свири фаул, нема дуели. Единствена цел ти е да ја исшутираш топката надвор од својот шестнаесетник, не знаеш да ја изнесиш, како што тоа го прави Гарај. Со Алкоркон направи неколку грешки, а каков ќе бидеш против Челзи, Барса, Манчестер.. Многу ќе ти биде подобро да се вратиш во Бундеслигата, таму дефинитивно си професионалец. Не ти лежи Ла Лига. :)

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
дај не треси глупости смешен си...
Друже одговори ми само едно: Наведи еден натпревар што Реал го доби со помош на судиите оваа сезона, а јас ќе ти набројам најмалку три на Барса, Еспањол дома, Виљареал дома и сега со Спортинг на гости. Тоа се ти вкупно 5 бода или точно колку што изнесува разликата со Реал.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Малце каснам, но сепак.. честитки за кршење на онаа лоша традиција. Реал одигра одличен меч, во кои сите играчи според мене одиграа феноменално. Асистенцијата на Гути можеби едно 10 пати ја гледав и сепак не ми беше доста.. amazin` :)

Поздрав и среќно следното коло.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.826
Поени од реакции
30.711
Jese Rodriguez i Derek Osede povikani na trening za reprezentacijata do 17 god.

Osede ima 4 nastapi dosega i 1 gol. Dodeka na Jese ova mu e prv povik.:realsal:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Би требало лесно да пројдеме,Еспањол ниту има некоја екипа,ниту е пак во некоја форма.
И си го имаме муабетот со нив, така да ако Пелегрини пак по истиот принцип го склопи тимот и играме со истата формација, сум уште поголем оптимист од пред мечот со Депортиво.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom