Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Прекина проклетството Риазор, тоа е она што највеќе ме радува. Реков дека не верувам во традиции, и господата може да докажат колку вредат, а тоа и го докажаа вечерва. Го гледав само првото полувреме, и да сакам по некој да плукам, нема по кој. Ѕверска игра од сите играчи, не можам да ја опишам, можеби Раул промаши пенал ситуација, но ајде му се простува, нема долго време играно. Гути изигра феноменален натпревар, капа треба да му се симне. И доста плукајте бе по Кака.. Кој кур ви е, за вториот гол кој повлече акција, за третиот исто ? Касиљас случајно да не беше ?

Нема што друго да се зборува, освен да се честита, секоја чест момци. Стварно се гледа колку потенцијал има овој тим, па колку само маки не пратеа, разни срања, повреди, но тие изненадуваат. Ако не победевме вечерва, борбата ќе беше завршена, но откако победивме се враќа голем оптимизам кај мене, и мислам дека ако продолжиме со вакви игри имаме големи шанси да ја освоиме 32 титула во Ла Лига.

HALA MADRID !

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Искрено мислев дека е педер али тоа што го направи треба да имаш муда до колена!Гути секоја чест мајсторе!!!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај нека ни е благословено и среЧно да продолжиме со вакви победи :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо е ова гол на колото и играч на колото секоја недела од нас а :D:D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
После викајте дека сум малер пак:wink:,исто како и со валенсија коа не очекувате вие победувате:toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512

Добар ти е составот,а за Ласс да нема место?
Погледнете го само движењето на Бензема при постигнувањето на 3тиот гол, трча во празно, неколку чекори кон лево без топка, и шут (и гол де) :smir:

Гути... :pipi:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Честито победа и конечно видов еден кака кој сакав да го видам оддамна :vozbud:
Потегот на Гути ноу комент..коа видов дека дава пета си викам шо кур му е на лудаков бе
Конечно Бенземаа
Ај среќНо

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ako голот на Барса прошлата недела беше од фудбалски учебник за контра, голот на Бензема беше од збирката задачи, од Нумерусот :D

Член од
6 јануари 2009
Мислења
510
Поени од реакции
72
кога го нема роналдо,тогаш истото со валенсија кога го немаше успеавме и без него да ја тепаме и сега истото гути ѕвееер

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Гути да имаше константност во играта ќе беше прогласен за најдобар играч на светот неколку пати...али за жал мрзата му е поголема од моралот:toe::toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Во прв момент не приметив дека ја дава со пета, мислев се сплетка лудаков. Се збунив и јас малку, ама кога видов дека му ја дава со пета на Бенз....:drk:
И ја мислим дека Перез треба да им плаќа на противничките навивачи по некоја сума кога играме на гости, уште од прва минута да му пеат GUTI MARICON...:)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
И дали тоа конечно заврши проклетството наречено Риазор??? -ДАААА!!!!!:vozbud: АЈДЕЕЕЕЕ НЕКА НИ Е ЧЕСТИТО ПОБЕДАВА И ДА НИ СЕ МНОЖАТ:vozbud: Ги отворија као црква у недела, као дневник у понеделник:drk: Значи каква утакмица абе да ти е мерак да глеаш:toe: Се на се играта беше екстра, ама за Рамос no comm. и која пета ја дае Гути ејјјј педееееррррр:drk::drk::drk: Бензема конечно се раздвижи дечкото, али се на се сите беа топ, само ми е криво што не влезе некој од децава, али ај у наредна прилика:) аааааа и ја коа викам дека Рамос треба да игра централен, они не ме слушаат...затоа памет за друг пат:tapp::smir:
Лееееее радостиии ејјјј...уште не ми се верува...мераци:drk::vozbud::back::back::back:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
За Бенз да не слушнам лош муабет, сететесе на Руни колку време му требаше да стане ова што е денес.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ај честито победа :helou:
Фала Марче фала:back::pos2::pos2: Абе ја коа ти викам ќе губите ти не ме слушаш, ми викаше ќе плечеш, вака така, а искочи дека за џабе си фрлил пари за паломи да ми купиш...а сеа кој плачеше?- тииии:pos2: ве уништија:pipi:...ај не се нервирај, ќе помине:wink: само кажи коа сакаш паломите да ти ги дадам???:pos2::back::back::back::back::back: ........ај да ти посветам уште нешто...дел од песна:pipi:......како восок солзи печат, нека течат, нека течат...:pos2::back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom