Zemzela_
Solo Milan
- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 10
Да да одличен беше, само така нека продолжи, па на лето ќе ни го вратат, како Шева:pos2:Исто Кака многу добар денес
Да да одличен беше, само така нека продолжи, па на лето ќе ни го вратат, како Шева:pos2:Исто Кака многу добар денес
Знам дека боли вистинатаНемаш акл
E=mc2Каков заклучок добивте по овај пораз?
Дека треба да се расформира клубот.Каков заклучок добивте по овај пораз?
Против италијански екипи шутирај вон шеснаесетник! а не да дрибла внатре!!!!!!!!!!!!!!!!!!Каков заклучок добивте по овај пораз?
Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:Знам дека боли вистината
И ќе заборавев Роналдињо коа мава прв нека не ми бега ко пичка.Коа собра храброст да го мавне Раул и тоа сред Мадрид нека тера до крај а не да бега одма.
Aбе ај на Милан и така и така, ги разбирам до негде, цела сезона 5-6 гола имаат дадено, сеа дадоа 3 против Реал на гости, и ја би бил екстатичен на нивно местоСмешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.
Со бод во Милано сум среќен како мало дете на божиќ..
Dosta vadenje sega bolji bile ne bile. Fakt e deka i Barca i Real ova kolo kiksnaa od poslabi ekipi, dali bilie Rubin pojaki ili Milan sega ne igra nikakva uloga koga oni si zemaa 3 boda.Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:
:pos2:Значе ептен мерак ќе ми напраеше место Раул,Пепе да го мавнеа.Имаше да ги рога сите до еден
Се освен демолирање на Сан Сиро е феил за мене.Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.
Со бод во Милано сум среќен како мало дете на божиќ..