Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Знам дека боли вистината

И ќе заборавев Роналдињо коа мава прв нека не ми бега ко пичка.Коа собра храброст да го мавне Раул и тоа сред Мадрид нека тера до крај а не да бега одма.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Стварно не можам да си го објаснам овој излив на е-идиотизам, стварно толку ви значи пораз на Реал? Искрено речено жал ми паѓа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.

Со бод во Милано сум среќен како мало дете на божиќ..

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Значе ептен мерак ќе ми напраеше место Раул,Пепе да го мавнеа.Имаше да ги рога сите до еден:vozbud:

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Знам дека боли вистината

И ќе заборавев Роналдињо коа мава прв нека не ми бега ко пичка.Коа собра храброст да го мавне Раул и тоа сред Мадрид нека тера до крај а не да бега одма.
Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Луѓе, смирете се ало.Без Роналдо реал делува дезориентирано, башка Кака со цело срце сакаше да даде гол,а тоа обично никад и не се дешава( трансфер->утакмица против бивши клуб).Не е срамота што изгубивме,сите сме свесни кој е милан а кој е реал во моментов,срамота е тоа што Роналдо е uber alles.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Смешни ми се навивачиве на Милан бе, го тепале Реал, и се креваат во облаци. Полека, смирете се. Реал барем без проблем си ги тепа екипите како Марсеј и Цирих, Милан и со тие се мачи, така да нека гледаат против нив да не кикснат.

Aбе ај на Милан и така и така, ги разбирам до негде, цела сезона 5-6 гола имаат дадено, сеа дадоа 3 против Реал на гости, и ја би бил екстатичен на нивно место :)

Овие другиве шо се ситат не можам никако да ги разберам.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Брат а бе јас не реков ништо за Роналдињо нему му помина времето одамна само сакав да ти кажам дека Рубин не е мал тим и не е за потценување, бољи се од пензионерите :helou:
Dosta vadenje sega bolji bile ne bile. Fakt e deka i Barca i Real ova kolo kiksnaa od poslabi ekipi, dali bilie Rubin pojaki ili Milan sega ne igra nikakva uloga koga oni si zemaa 3 boda.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Се освен демолирање на Сан Сиро е феил за мене.

Кога се подсмирија страстиве, да си пишам за утакмицата.
Реално, незаслужен пораз. Цела утакмица Реал ја контролираше играта, освен некои 15 минути кога тотално се изгубија. Второ полувреме требаше да се оди на уште еден гол, а дечкиве некако застанаа. Милан играше толку катастрофално што ги потценија до максимум, и им се врати како бумеранг. Од грешките се учи, и се надевам ќе научат.

Одиме напред, следни се Кихон, би требало да се обели образот. Роналдо ќе се врати за некоја недела, Руд исто, Игуаин не би требало да има посериозна повреда, да се надеваме дека повеќето ќе бидат фит за дуелот во Милано.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
И Чак Норис да заигра за Реал пак ке останат мувли...:helou:

Без никаква провокација, ама до толку бе цела екипа ко платеници да играат бе дали еден или двајца играат со срце за дресот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom