Рамос не го чуваше Роналдињно, туку се бореше со него, а тоа не е карактеристика на * Светски * десен бек, ако немозес да го чуваш , тепај го со фаули, срамота,
Касиљас како да дебитира на мечов, не знаеше што поглупо да направи за да биде центар пазња,
Бензема според мене 1 полувреме играше премногу добро, бочно по аут линиите и доста добро влечеше играч
Чаби Алонсо , не е тоа тоа што беше во Ливерпоол, формата му е катастрофа, само погледнете му ги реализираните пасеви и јасно ке ви стане
Кака се исфорсира и префорсира денеска, дали сакаше да доказе Кој Е КОЈ - не знам, премногу ја пимплаше топката што не е својствено за него
Раул приказа солидна партија, секоја чест за годините
Ласс Диара е * Новиот * макалеле, верувајте ми на зборовите човеков е машина, напред назад, одлично технички поткован деструктивец
Марсело е класичен бек, не е тој за таа формација со Офанзивни задачи, верувајте ми погледнете го неговиот распоред во Напад на Реал, ако се напаѓа по десна страна он е назад, несвојствено, ако нападот е по лева страна тогаш е он офанзивен, тоа е премногу очигледно и глупо.
Гранеро- ми се допадна борбеноста и залагањето, умее и ја владее топката
Дренте влезе шутна и гол, ЕДНАШ во сезона се случува ова и толку е
Пепе И Албиол смешки , Давид и Голијат во одбрана, тотално некомпонирани се назад комуникација на 0,
Грубо реал изигра добро - само поради поседот на топка, а една шанса не изградија асално:helou:
Иако сум за РЕАЛ - реално согледано не се дувајте, ама не е оваа игра што гарантира успех, нема компонираност никаква, и не се тие бекови за Офанзивни задачи и напади
И да тука се гледаат киксовите на Реал во нивната игра, точно солидно мозе се да се прегледа 100 пати и дете од 5 год ќе ти казе каде се греши, А се додека се вадиме со тоа дека ги тепавме Ксерес, Малага, Осасуна и сл, на нив * за пример се земени екипите - ке се вадиме на тоа дека играчите ни се од светска класа и еден потег решава се.