Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Предобар натпревар...ке ми остане меѓу омилените во Лига на шампиони :)

Но денес се докажа дека не е се во парите...не го владеат уште они фудбалот :)

И не ни го враќајте Кака никогаш...не го сакаме веќе!:):pipi:

Hala MADRID:pos::pos::pos::pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Рамос игра како да нема 3 грама мозок, најобична ситуација знае да искомпликува и усере до максимум, не знам дали е да позицијата, ама неговото развивање како играч тргна у многу погрешна насока. И да, ја не би извадил еден од Албиол/Пепе за да игра Рамос централен, менталниот склоп моментално му е далеку од дефанзивец, да научи да игра малку порационално, може и ќе биде добар десен бек некоаш.
Ги има сите предиспозиции да биде екстра десен бек но нема грам мозоче:tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Casillas,Xabi Alonso,Sergio ramos i karim Benzema denska bea:tapp::tapp::tapp:i drvo i kamen da recam ke im bide kompliment.Lass svaka mu cast a i Drente prv pat gleam da izigra neshto.:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде бе ни е ни прв ни последен пат да изгубиме од послаб тим:pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Casillas,Xabi Alonso,Sergio ramos i karim Benzema denska bea:tapp::tapp::tapp:i drvo i kamen da recam ke im bide kompliment.Lass svaka mu cast a i Drente prv pat gleam da izigra neshto.:toe:
Не обвинувајте индивидуалци, тимов треба да лапа уште муви за да добие на стабилност и задржување на позитива од 1-0 да му биде као одење по мочање.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Лошо лошо. Финтата е што секогаш кога Реал ке изгуби се гледаат големи грешки. Овдека не гледам толку сериозни грешки. Дренте ме изненади позитивно(коа сите викавте да го бркаат,ја ко будала зборев да остане,али кој читал)!. Марсело ко и по обичај, напред царува позади не задоволува. Лас no comm. Незнам кој успеа да види коа една(а ги имаше стотици) топка му украде на Роналдињо, се накурчи до даска. КРАЛ Е ЛАС. Чаби и така и така. Кака не задоволи. Раул максимум. За Игуаин да се докажеше искористуваше како замена. А Бензема може би можел и он исто така. :smir: Пепе и Албиол без грешки, можеби некоја ситна но ништо од нив.
А за она што Роналдињо му го направи на Раул у мешаницата нема никогаш да му го простам. И Неста беа и Бориело мислам. Да му кренат рака на Раул ? Срамота.... ЕДноставно.
ГО ОЧЕКУВАМ РОНАЛДО ШТО ПОБРЗО ДА СЕ ВРАТИ, А НЕСВАТЛИВО БЕШЕ И НЕИГРАЊЕТО НА ИГУИАН! ТОЛКУ!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
По незнам кој пат, Игуаин е повреден.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Perez kaza vo januari ke kupuval vracovi za da gi stitat fudbalerite od crni magii.:pos2:
A visokot na milioni ke gi doniral na Barca posto mnogu fanovi na Barca dobivaat erekcija na milionskite transferi na Real.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
уште кога го видов 1.45 коефициентот за кец..па и плус без роналдо и игуаин... знаев дека ваков исход ќе има на крај.Милан е далеку од слаб тим, ем,им се посреќи вечерва.

Drenthe играше добро, али уште 300 милиони пак нема да можете со Милан...
Младиќу, ќе се видиме за две недели.Се надевам , во полн состав:smir:

В

Вори

Гостин
Ја не разбирам што е ова..
Коментари од типот на:,,Сисајтеее,не ви помогаат ни милионите,,
Аман бе..па една утакмица изгубија да му ебам мајката..и тоа не од кого било..
Милан е голема екипа,колку и да е во криза пак е јак..
Разбирам фановите од Милан да коментираат,ама овие од Фарса..и останати,тоа не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom