kako da ne se zafaneme koga tipceto nisto ama bas nisto ne igra... koci akcii,slab vo dueli, nikakov udar kolku sansi zaeba samo,edinstveno ima eden centarsut do sea so sum zabelel ama i toj ne mu e podobar od toj na vdv, taka beskorisen e... a nemoj da recete sece topki ova ona toa go pravat lass i xabi... nekam da izgledame ko pateticen juventus so 3 destriktivci i 1 plej i dvajca napagaci!!!! :nenene:Честита победа и убаво е што победивме, НО играта КАТАСТРОФА и да не беше СУДИЈАТА и СРЕЌАТА ќе беше многу јако.
Реал вчера играше многу тешко, не знам во што е проблемот, но со ваква игра
против Гетафе и Атлетико тешко дека ќе тепаме МОРА нешто да се промени по итно. Што сте се фатиле за Гранеро, човекот е одличен, си ги извршува зададените задачи и пак асистенција.
od tolku igraci sto imame vo rezervi ne gleam nekoj da zaigra kako sto treba drenthe metzelder,gago skoro ic ne dobija sansa no i nekoi se povredia taka da pelegrini mora malce da obrne vnimanie da im dava barem nekoja minutaza a i mislam za guti deka ne e za cela utakmica nego da go stavis 2ro poluvreme od pocetok da igra najubavo taka da go pusta guti.kako da ne se zafaneme koga tipceto nisto ama bas nisto ne igra... koci akcii,slab vo dueli, nikakov udar kolku sansi zaeba samo,edinstveno ima eden centarsut do sea so sum zabelel ama i toj ne mu e podobar od toj na vdv, taka beskorisen e... a nemoj da recete sece topki ova ona toa go pravat lass i xabi... nekam da izgledame ko pateticen juventus so 3 destriktivci i 1 plej i dvajca napagaci!!!! :nenene:
zalno e pri takvi igraci, granero da igra...
Ги дупчам! :tv:
МРКО!Си се препознал
Не пишувај со 6ки и 4ки.
Иначе за Реал е детето, ама на ливче му е пишана Барса ( се кладам во ова ). И така.. :tv:
Ае.
Прашај ја мајкати! :kesa:Остај го бе...13 години има...уште ни за полот се нема одлучено што е :helou:
Која асистенција?Честита победа и убаво е што победивме, НО играта КАТАСТРОФА и да не беше СУДИЈАТА и СРЕЌАТА ќе беше многу јако.
Реал вчера играше многу тешко, не знам во што е проблемот, но со ваква игра
против Гетафе и Атлетико тешко дека ќе тепаме МОРА нешто да се промени по итно. Што сте се фатиле за Гранеро, човекот е одличен, си ги извршува зададените задачи и пак асистенција.
Хахаха да, да не го закачајте детето иначе тешко вас...за Реал си е, сигурен изворMoни може да каже дали не сум за реал! она знае најдобро !!