M
Mario Gómez
Гостин
:bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Па нормално дека ќе иде во јак клуб...РЕАЛ МАДРИД:bip:Боби[Мкд];3416470 напиша::bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Штета шо неможите да си го задржите. И да, не ни требаБоби[Мкд];3416470 напиша::bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Уште тој појак клуб да не биде Реал, и топ. И ние среќни, и тој среќен.Боби[Мкд];3416470 напиша::bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Треба дете од Кастиља да ја земе 7ката ама чекајте малце рано го пензионитавте РаулХм... па не е баш една. :jaj:
Тачно,ново дете треба да ја земе седмицата. Каналес или Сарабија.
За вчера... не знам дали уште треба да се дискутира за формацијата со еден деструктивец....
И не ми се допадна тоа што МП непотребно го форсира Рамос како централен дефанзивец, кога веќе му тргна како десен бек, играше супер на последните 2-3 натпревари.
Ај да имавме дефицит на таа позиција, централен дефанзивец, да.... али вака нема потреба од тоа. Не чини така често да ги менува позициите.
Уште сеа ја знам тактиката за со Барса. 3 играчи фластер на Меси, а останатите нека му местат на Ибрахимович празни голови да промашува.))))))
Среќа што Пепе нема да игра тогаш. :tv:Стај му 3ца и стај го Пепе да го мава со штаки по глава, пак ќе ви даде гол.![]()
Денес игравме со тројца деструктивци во средина. Сигурен сум дека ќе биде подобро кога ќе играат Иниеста и Чави во средината. Тогаш би се видело како би играл Меси.Среќа што Пепе нема да игра тогаш. :tv:
Ќе видиме со потешки противници како ќе игра Меси, мислам дека нареден викенд играте со Мајорка, затоа што реално одбраната на Сарагоса беа дрво до дрво, а исто така и Валенсија имаа 2-3 стандардни првотимци повредени. Како и да е, ова што го направи во последните неколку натпревари заслужува респект !![]()
Во секој случај само да не се повредат играчи на Барса или на Реал до Ел Класико. Е тоа ќе биде Ел Класико за уживањеСреќа што Пепе нема да игра тогаш. :tv:
Ќе видиме со потешки противници како ќе игра Меси, мислам дека нареден викенд играте со Мајорка, затоа што реално одбраната на Сарагоса беа дрво до дрво, а исто така и Валенсија имаа 2-3 стандардни првотимци повредени. Како и да е, ова што го направи во последните неколку натпревари заслужува респект !![]()
Тогаш по 15 ќе дава :pos2:Денес игравме со тројца деструктивци во средина. Сигурен сум дека ќе биде подобро кога ќе играат Иниеста и Чави во средината. Тогаш би се видело како би играл Меси.
Пак клиникава пуна ќе биде летово...Боби[Мкд];3416470 напиша::bip:изјави дека aко си замине ќе оди во појак клуб, така да fuck off!
Абе, ти ја сфати што сакав да кажам јас?:pos2:Тогаш по 15 ќе дава :pos2:![]()
Е како треба да игра лошо одигра без нив или што? И нема играно со нив или :kesa:Абе, ти ја сфати што сакав да кажам јас?:pos2:
Пациент боже ме сачувај![]()