Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Сега редно е уште дедото Салгадо да ја отстапе 2ката за Албиол и да го фаќа патот :pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Салгадо е клучен за одбраната следна сезона :)

Другава недела ќе се знае дали Виља или Бензема.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Некако повеќе го сакам Бензема.Некако себичен ми е Виља или можда ми се чини само али Виља ќе го земат.Не ми смета и да го земат Виља.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Салгадо е клучен за одбраната следна сезона :)

Другава недела ќе се знае дали Виља или Бензема.
Како и да е тука цената нема да биде кој знае колкава разлика ако се земе некој, зашто валенсија ако го даде пример виља за 40 мил. Бензема може да биде само некој милион помалце, Мамаду Диара од Лион го земавме 28 ми се чини или 30 беше не се сеќавам така да очекувајте дека и Бензема ке го платиме нешто повеке од тоа.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Бензема е играч за во иднина, башка којзнае дали ќе се снајде веднаш. Виља е докажан играч, во н ајдобрите години. Цената ќе биде горе доле иста, али ја преферирам да дојде Виља, иако партнерството на Игуаин и Бензема ми изгледа страшно.
И двајцата се добри, кој и да дојде добро е.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ajde konecno oficijalno ALBIOL dojde kaj nas...
ne znam ne sum go gledal deckoto ama mislam deka ne e nekoe zasiluvanje za nas, mozese mnogu podobro resenie ama ajde moze ke me demantira...
a sto ste zapnale za toj be benzema???
nisto posebno ne e... ako e tolku dobar ko se veli i mesto ke obezbedi vo reprezentacija i nisto posebno ne prikazuva na utakmicite Villa e izmislen za nego...
mislam deka e prefalen deckoto iako e mlad ne e nisto posebno higuain e podobar od nego i imame dovolno napagaci podobri od nego... ako doaga napagac samo villa ili nikoj drug

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според цената, сто пати е поарно да се земе Виља. 5-6 милиони не е којзнае каква разлика, и не би требало да биде проблем за Перез. Ем ќе немаме страв дали ќе се прилагоди на играта и слично, само работата е дали Валенсија ќе го даде.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Значи Реал ќе го глеаме на алфа тв.Пуна капа.Барем боље него сител.
Чаос Игор:helou::helou:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ке го слушаме Игорче као ке коментира Пл , бар за смеење ке има, 4 преноси неделно од новите, Барса и Реал речиси секогаш ке ги даваат,така да секад ке ги глеаме Реал,само ете, преносот ке биде на Алфа и Алсат М. На алфа коа ке се ке биде топ зашто коментаторот ке биде на Македонски а на Алсат на албански, али добро подобро одколку Сител.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Да се потсетиме и да се надеваме за една ваква можеби и подобра ера

Los Galacticos (Real Madrid CF) - When they were kings...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Некако повеќе го сакам Бензема.Некако себичен ми е Виља или можда ми се чини само али Виља ќе го земат.Не ми смета и да го земат Виља.
1.villa
2.Benzema Prioritet e Villa ,takov napagac se ragja ednas na 100 godini.Nego da go zemat i ne ni treba nikoj povece,ama bas nikoj za ovaa godina i povece od dovolo e.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Само ја ли мислам дека не ни треба напаѓач летово, и дека следен кој мора да се донеси е Чаби Алонсо? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Само ја ли мислам дека не ни треба напаѓач летово, и дека следен кој мора да се донеси е Чаби Алонсо? :)
И ја би играл така. :) Али ако веќе решил да купува напаѓач, нека го направи тоа што поскоро, да не им го украде некој. :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Напаѓач летово не ни е неопходен ги имаме Игуаин и Хунтелаар ама играч како Чаби Алонсо дефинитивно ни треба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom