Многу си смешен нема што, едвај се созедов.После киксот на Серџо Рамос за својата нација се поизвесно е дека Реал ке тргне по неуморниот бомбастичен десен бек Џастин Хојт, кој знаеме дека уште во Арсенал беше непогрешлив.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Комедии си брат и ја еве уште се соземам:pos2::pos2::pos2:После киксот на Серџо Рамос за својата нација се поизвесно е дека Реал ке тргне по неуморниот бомбастичен десен бек Џастин Хојт, кој знаеме дека уште во Арсенал беше непогрешлив.
Според експертот горе....да! :pos2::pos2::pos2::pos2:а што ако напраил кикс одма реал сеа ке го брка а? хахаха
Да не ја изместеше дегенот пике топката Касиљас ќе ја фатеше ама шо да се праи кога е дегенcestitki za igrata na sergio rambos vecerva za Spanija
Добро бе човек, 100 пати кажавте. Не сум фан на Реал, ама вашиот Пике да не беше подобар, или Пујол? Беше затрчан према гол и топката го смени правецот и се што можеше да направи е да ја стопира, беше во пад...cestitki za igrata na sergio rambos vecerva za Spanija
ne bese pike tuku kapdevila, na povtorenata snimka vidovДа не ја изместеше дегенот пике топката Касиљас ќе ја фатеше ама шо да се праи кога е деген
riera xavi i villa bea najdobri ,iskreno mi se dopadna igrata na rieraabe ajde so se karate site izigraa slabo
a inaku nikoj ne izigra tolku za nikade,spored mene site izigraa dobro osven onoj riera neznam so majka bara vo spanija da igra i toa pa i vo prvite 11
Виља ако беше најдобар, ќе го сечем одма!riera xavi i villa bea najdobri ,iskreno mi se dopadna igrata na riera