Многу си смешен нема што, едвај се созедов.После киксот на Серџо Рамос за својата нација се поизвесно е дека Реал ке тргне по неуморниот бомбастичен десен бек Џастин Хојт, кој знаеме дека уште во Арсенал беше непогрешлив.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Комедии си брат и ја еве уште се соземам:pos2::pos2::pos2:После киксот на Серџо Рамос за својата нација се поизвесно е дека Реал ке тргне по неуморниот бомбастичен десен бек Џастин Хојт, кој знаеме дека уште во Арсенал беше непогрешлив.
Според експертот горе....да! :pos2::pos2::pos2::pos2:а што ако напраил кикс одма реал сеа ке го брка а? хахаха
Да не ја изместеше дегенот пике топката Касиљас ќе ја фатеше ама шо да се праи кога е дегенcestitki za igrata na sergio rambos vecerva za Spanija![]()
Добро бе човек, 100 пати кажавте. Не сум фан на Реал, ама вашиот Пике да не беше подобар, или Пујол? Беше затрчан према гол и топката го смени правецот и се што можеше да направи е да ја стопира, беше во пад...cestitki za igrata na sergio rambos vecerva za Spanija![]()
ne bese pike tuku kapdevila, na povtorenata snimka vidovДа не ја изместеше дегенот пике топката Касиљас ќе ја фатеше ама шо да се праи кога е деген
riera xavi i villa bea najdobri ,iskreno mi se dopadna igrata na rieraabe ajde so se karate site izigraa slabo
a inaku nikoj ne izigra tolku za nikade,spored mene site izigraa dobro osven onoj riera neznam so majka bara vo spanija da igra i toa pa i vo prvite 11
Виља ако беше најдобар, ќе го сечем одма!riera xavi i villa bea najdobri ,iskreno mi se dopadna igrata na riera