Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И уште еднаш доказ дека не е Игуаин за големи мечеви......Шансите ( или само шансата !) на Игуаин да беа гол(ови), одевме понатаму 1000 %. Меѓутоа незнам јас, незнам ни дали тој, како само успеа да го промаши чист, празен гол? Какви голови има давано, сега кога ни беше најпотребен гол, кога имаше празна мрежа пред него не успеа. Па како бе ? Головите против тенерифе или Ксерез при резултат од 2:0 и после полнење не се важни, ова беше важното и ние потклекнавме, не само годинава, 6ти пат по ред. Уште еднаш ке речам: ако можи да се исклучиме од натпреварувањево, да бидиме запаметени како најдобри, со 9 титули, оти џабе ни е повеќе.. Ова веќе е ДЕЖАВУ!
Иако сум нервозен овај пост слатко ме насмеа
Кој беше дечкото со дрес од Реал што често зборуваше во студиото на Канал 5? Некој од форум или?
...toj degenot sto ja pogodi stativata vo 1 poluvreme(ne vredi da go spomenuvam po ime,prezime) treba da potrenira edno mesec dena da pogagja prazen gol od desno...ko tretoligaski igrac od mkd se pokaza!!!
...a igrata na real vo 2 poluvreme zalice na niskobudzetna ekipa sto neznae sto da pravi so rezultat 1:0,doma! sto mislea, deka so 1:0 ke vlezat vo prodolzetoci??? neznam dali voopsto imase trenerot vo glava zamisla sto ke pravi so tie 1:0 sto gi imaa?!...cista katastrofa,blam i sram zaedno!!!
i treba da znaat deka vo liga na sampioni ne smeat da promazat ziceri(od tie sto ke im se ukazat),oti prilika za novi verojatno ke nema...
:pred:...ke prorabotat belite maramcinja...
Златен Капело или грешам ??Дечки, не провоцирам, само да кажам мислење дека тимот ви е супер, само ви треба некој тренер што ќе ги стегне, да има авторитет. Пелегрини не ми изгледа ко таков.
Ај, лајф гоуз он. :smir:
до пред утакмицава викаа дека бил добарЕбати навивачот..тој дегенот ви е најдобар играч и воедно прв стрелец.