Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чекајте бе, составот се објавува саат време пред утакмицата, ова се само претпоставки. ВдВ стартува 99,9%, каков црн Гранеро.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Чекајте бе, составот се објавува саат време пред утакмицата, ова се само претпоставки. ВдВ стартува 99,9%, каков црн Гранеро.
Ја пак убеден сум дека Гранеро ќе стартува, премногу ризично е со Гути и Рафа.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ризично или не мора да победиме утре. Али ај да остаиме на М.П. може ке има позитивен резултат. Секако дека сите ке бидат премногу мотивирани за да поминат, а и самодовербата после онаа утакмица со Севиља.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ВдВ верувам дека е доста мотивиран во моментов, не дека со Гранеро ќе биде многу полошо, ама што е до мене ВдВ има предност. Желен да се докаже, а и нема голема разлика во позициите што ги играат двајцата. Колку може Гранеро да покрие во дефанзива, толку може и ВдВ. Ама сепак МП си знае, тој е задолжен за тоа и му верувам со кој тим и да излезе.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Леле,утре нема да имам сили да го гледам натпреваров ако игра Гранеро.....Можит најубо ќе изиграт ама а гго видам со топка во последно време,коса ми се креват.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
ВдВ верувам дека е доста мотивиран во моментов, не дека со Гранеро ќе биде многу полошо, ама што е до мене ВдВ има предност. Желен да се докаже, а и нема голема разлика во позициите што ги играат двајцата. Колку може Гранеро да покрие во дефанзива, толку може и ВдВ. Ама сепак МП си знае, тој е задолжен за тоа и му верувам со кој тим и да излезе.
Донекаде си во право, да. Но, Гути и ВДВ, тоа би можело да биде ризик. Додека пак со Гранеро, би имале баланс на играта, па и не е тој така лош, напротив. Мислам дека ке почниме со Гранеро, па потоа ке влезе ВДВ во второ.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ќе започне гранеро, после вдв да ги докрајчи.

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Нема што ризично мора од 1 минута да тргнеме на гол,составот со Вдв и Гути навистина малку е ризичен ама со оглед на тоа како се смени играта со Гути и Вдв против Севиља сепак мислам дека ова ке биде најдобар избор.Навистина очекувам екстра натпревар со гол во првите 20 мин ке биде мн лесно понатаму,играчите имаат голема мотивација а тимскиот дух е на високо ниво. Треба само да изиграт како што знаат и натпреварот ке биде навистина лесен.Да се тргне без притисок со голема самодоверба :helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Составот за утре:

FT 3:0 :real:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ме плашат контрите на Лион :/ Од 11 играчи, 7 им се нигери, трчаат ко луди. Да имавме поволен резултат им ги пуштавме Лас и Мамаду да ги гризат на средина и готово, ама вака нема што да се брани и мора да се тргне уште од 1-ва минута кон противничкиот гол.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Коа гледам миланезите се надеваат па ние шо да речиме ххаххах

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Арно вика Армин :) Ние се плашиме, а тие како се самоуверени у пизду материну :tv:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Земаје дресчиња шалчиња шо имате тоа :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Земаје дресчиња шалчиња шо имате тоа :)
Филе ти потврди финално ? Да не не јебе у последен момент, вечерва ништо не спомна за нас кога ги најавуваше гостите за утрешната емисија. -.-

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Една победа како на Арсенал вечерва, и задоволен сум :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom