Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И од мене честитки :vozbud: Срцето ми се наполни од среќа вчера, неможев да се смирам од радост и од викање :vozbud: Конечно први :pehar: Одиме напред...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Страшно беше вчера:)многу јак натпревар. Исто да биде и во среда и ме падат од куќата право:)

S

StereoLove

Гостин
^Moнке ма полека ке изгореш,свакам те потполно немај гајле:wink:

Честитки за победата,се познаваат големите клубови,и кога имаат негатива од два гола секогаш се вракаат...

Се надевам на крајот ке ја освоите титулата со вакви зверски играчи.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
MATCH REPORT:
2 - ALCALA: Ruben Martin; Juani, Joselu, Dani Torres, Villarejo; Nene, Oscar Quesada, Javi Perez, Jaime Moreno; Kike, Miguel Ramos.
3 - REAL MADRID CASTILLA: Adan; Velayos, Gary, Mateos, Nacho; Sarabia (Juanfran, 85'), Mosquera, Cordero, Juan Carlos (Vazquez, 89'); Rodrigo, Samu (Cristian, 67').

GOALS:

1-0 (20'): Javi Martin (p)
1-1 (35'): Nacho
1-2 (50'): Sarabia:pipi::pipi::pipi:
2-2 (80'): Dani Torres
2-3 (81'): Juan Carlos

sarabia :D:D i love this boy :)

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Dobro odigravte, zasluzeno pobedivte sega ke bide mrtva trkata za titullata

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
АУФФФФФФФФФ........Огромни честитки до сите(реални фанови и на сите симпатизери)Мадриѓани,кога вчера не умрев,незнам кога.Останувам вечен,бесмртен.Реприза од 2007...Мареска ни го збучи прво полувреме,па после ние 3 гола со ред:2 Ван НИстерлој и еден Рамос...и после Шевантон...али да не се навраќам,сите го памтите тој натпревар:):):):):)
Е сега за вчера.....ОД ПРВ ДО ПОСЛЕДЕН,без разлика на гречките на Алонсо,ама потоа врати со одлични 30 минути агресија на Севиља,неверојтана игра на исте 11,а и на другите 3(освен Раул:nesvest:).Роналдо машина,Пипита,мн ми е мака шо не даде гол,Кака стандард,Гути,доживотно прв состав,Гарај и Албиол:zver:ови...Икерчо,малце расеан:).Ја најдовме играта,Пелегрини уште еднаш докажа дека е неверојатен стратег,со 2 измени смени цела игра.Да се надеваме на иста игра против Лион и да поминиме онатака......Секогаш најдобри...и ХАЛА МАДРИД:):):):)
Edit:Залапав малце букви од возбуда,ама се надевам не ќе ми замерите:wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Бензема ќе отсуствува уште две недели. Што повреда ќе беше ова бе. :nesvest: клик

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Бензема ќе отсуствува уште две недели. Што повреда ќе беше ова бе. :nesvest: клик
Не ме држи за збор,ама мислам дека слушнав на СНН или ББС дека имал повреда на ципата:)toe:)...и бидејки бил млад играч,имало време да му заразна без операција,па затоа подолго време да отсуствува:)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ја колку што прочитав на фб страната на Реал Мадрид има пубалгија истото што го имаше Гути така да не му бега месец ипол опоравување најмалку

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Ја колку што прочитав на фб страната на Реал Мадрид има пубалгија истото што го имаше Гути така да не му бега месец ипол опоравување најмалку
Да да. И јас прочитав тоа. Аман више. Сакам да ги видам заедно со Пипита како против Валенсија.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Да да. И јас прочитав тоа. Аман више. Сакам да ги видам заедно со Пипита како против Валенсија.
Само кога Роналдо нема да биде во игра тоа може да се случи :smir: (добро би било но тешко дека Пелегрини би го сторил тоа...сепак тој е инжинерот :pos:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Против Лион одбраната треба да даде 102.3% од своите можности...иначе ќе биде гадно на контрите кои ќе ги прават нигерите од Лион:nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom