Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Овие не се нормални тотално забегале
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3342:2010-03-07-02-06-19&catid=3:2009-12-26-20-23-56&Itemid=5

Во текот на првото полувреме гостите ја имаа комплетната инициатива на теренот и беа значително поактивни пред голот на Икер Касиљас.
Статистички гледано тимот на Реал Мадрид во првите 45 минути беше комплетно надигран па поради тоа бројто на упатени удари кон голот на Икер Касиљас изнесуваше дури 15 за разлика од нулата на страната на Реал.
Тоа ти е Google Translate и пресврт на настаните :pos2::kesa::tapp:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
ЧЕСТИТО ПОБЕДААА!!!:vozbud: Значи каква игра...перфектно нешто. Со вакво тепмо ако продолжат имаме загарантирани успеси и титули:pipi: Само што ве гледам си го спомињате Роналдо, ВДВ, а Рамос никоооој:( хаха не, стварно дечкиве се елеганција во трчање, а голот на Рамос спобудалување(и на Роналдо и ВДВ де):):drk:,:vozbud::toe:......и нешто што конечно ме радува е табелатаааа....:je::je::je:
:costumed2 ХАЛА МАДРИД!!!:back:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Да прашам нешто...зошто нема тема за шпанско првенство..целокупно..како што има за премиер..сериа а ... и тн и тн .. дали јас неможам да ја најдам..или стварно нема..

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Манга, Армин, Иван, Феар Ин Мадрид, Фико-Фан, Батистута 9, 3ца од РМ фан пејџ, 1спортденес,

10души. Идеме кај Филе.
Во последен момент одкажаа 3ца од Битола, иначе поише бевме :))

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Арминчо да ги скичмиш тие што откажале:back:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.817
Поени од реакции
30.703
Каква утакмица еј, кое залагање го покажаа играчите само.
Севилја во ниеден случај не беше опасна и двата гола беа смешни. Реал играше и Реал ја контролираше играта на теренот.

ПС Навас ништо не одигра :vozbud:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Гледав сега Хајлајтс жално ке беше ако не победевме само какви шанси сме имале.. Многу среќа овие Севиља Игуаин 1 статива и 1 пречка,Гути пречка :drk: и многу други 100% шанси..Браво за сите што играја и очекувам во Среда против Лион една добра течна игра и секако поволен резултат,а ако играме вака не се соменам дека не можиме да ги победиме.:smir::pipi:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не бев во можност во текот на натпреварот да пишувам на форумов,но сега се враќам 10 страни наназад и:pos2:.Значи,ова беше натпревар за инфаркт.Од ниедна шанса на Севиља примивме 2 гола.Толку шанси промашивме малер тежок.Но тоа што ме радува е играта.Таква игра против силен противник не паметам од кога немаме изиграно.Срцево ми се наполни кога се радуваа на крајот и играчите а посебно целата публика на Бернабеу.Со ваква игра и малку повеќе среќа да не счижи ќе го декласираме Лион.:helou:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не може. Чаби и Марсело нема да играат.

---------------Касиљас-----------------
-Рамос---Гарај---Албиол---Арбелоа--
--------------Ласс------------------
--------Гути-------ВдВ---------------
--Кака-----------------Роналдо----
-----------Игуаин-----------------

Овој состав игра со Лион сто посто
Ако почне со овој одлично, но да не направи некоја глупост МП, па да го стави Марсело место Гути/ВдВ, или да почне со двајца ДМ... против Лион не ќе може да поправа во второ полувреме како со Севиља.

ЧЕСТИТО ПОБЕДААА!!!:vozbud: Значи каква игра...перфектно нешто. Со вакво тепмо ако продолжат имаме загарантирани успеси и титули:pipi: Само што ве гледам си го спомињате Роналдо, ВДВ, а Рамос никоооој:( хаха не, стварно дечкиве се елеганција во трчање, а голот на Рамос спобудалување(и на Роналдо и ВДВ де):):drk:,:vozbud::toe:......и нешто што конечно ме радува е табелатаааа....:je::je::je:
:costumed2 ХАЛА МАДРИД!!!:back:
Стварно Мони е во право.... никој не спомна дека Рамос се враќа во старата форма, последниве три натпревари и тоа многу влијае на играта. :pipi:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Кој сака да го превземе мечот, едноставно мора ова да го имате во вашиот компјутер. :)

First Half:
http://www.megaupload.com/?d=WR5B6Q11
Second Half:
http://www.megaupload.com/?d=S1YC8SZG

ElNinho Марсело има казна поради жолти картони, така да нема да може да игра. Со Лион Гути место Чаби, ВДВ место Марсело, и се ќе биде како што треба. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
- Касиљас -
- Рамос - Албиол - Гарај - Арбелоа -
- Лас -
- Гути - ВдВ -
- Кака ----------- Роналдо -
- Игуаин -​

Ова ќе биде 100% тимот за со Лион.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ElNinho Марсело има казна поради жолти картони, така да нема да може да игра. Со Лион Гути место Чаби, ВДВ место Марсело, и се ќе биде како што треба. :)
I forgot damn'...... добро сеа не ме фаќа толку страв за формацијата. :tv:

Али штета за Марсело... ќе му се расипат плетенките до четврт-финале, треба пак да ги плете :icon_lol:
А вчера братот на АлСат МарЧело го викаше цело полувреме. :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
И да не ви слушнам лош збор за Пелегрини. Се докажа дека е голем тактичар. При резултат од 0 - 2, повеќето тренери би внеле уште еден напаѓач во игра. Но, Пелегрини внесува двајца играчи за врска, и со тоа добива живост и креативност во играта. Стварно заслужено го носи прекарот "Инжинер".

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.775
Поени од реакции
3.850
Честитки за тешко извојуваната победата.:smir:

Посебен белег на мечот барем мене ми остави вториот гол на Севиља и парадата на Касиљас ала „Мамо, види ме мамо“

Оригинал:pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Еве само што го догледав натпревар, па да пишам едно резиме за целиот тим.

Сите играчи одиграа борбено, веруваа во таа победа, веруваа во пресврт. Знаеа дека ќе бидат 1 на табела, и на најдобар можен начин ќе го прослават роденденот. Реал играше одлично, примија два несреќни гола, од две полушанси. Звучи чудно, ама така е, двата гола им ги поклонивме, двата гола беа смешни. Несфатлива ми е реакцијата на Касиљас за вториот гол, топката лета од 40 метри, а тој не можеше да го процени нејзиниот пад. Но се случуваат и такви грешки, и тој е човек.

Одбраната беше одлична, иако примивме два гола, Севиља имаше само два шута во голот, одбраната се успеа да блокира. Средниот ред функционираше одлично, секогаш комбинираа нешто, како да играат заедно 100 години. Чаби несреќно си постигна авто-гол, но за мене е еден од најдобрите играчи на натпреварот. Пресече мал милион на напади, креираше акции, стигна и да упати по некој шут. Лас беше солиден, неколку грешни пасови, но му се опростува тоа, затоа што Чаби сето тоа го поправаше. Кака лошо, игра топло-ладно, во минатиот натпревар беше најдобар, сега најлош, никако да одигра 3-4 натпревари константно во добра форма. Роналдо исто така одличен, човекот играше за тимот, трчаше, разигруваше, додаваше, шутираше, даде гол.Одлична игра од него. Игуаин, беше добар, солиден, за одличен фалеше гол. Погоди и пречка и статива, но едноставно не го посака топката. Гути кој влезе во второ полувреме, ја погоди пречката, даде неколку одлични пасови, ја разигра екипата што е најважно. Внесе во играта некоја нова димензија кога влезе во игра. Ван Дер Варт многу се трудеше, се виде во него желба дека сака да избори место во првиот тим. На крајот даде одлучувачки гол, на убав начин го прослави, штета што не играше од првата минута, но можеби и вака е добро.

Ете, после подолго време сме на првата позиција, таму треба да останеме и до крајот на првенството. Дочекавме кикс на Барса, треба да ги добиеме во Ел Класико, но не треба да брзаме. Одиме чекор по чекор, прво Лион па после сите останати. Да не се замараме за Барселона, сега самите себе одлучуваме за титулата, но има уште многу до крајот. Треба да го гледаме Реал, и да уживаме додека играат вака борбено, убаво за око. Долго време тоа не сме го гледале. Сите можеме да бидеме среќни што сме мал дел од овој тим. Убаво е да се биде навивач на Реал. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom