Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
benzema e zver ke ja iskoristi sansata ako voopsto mu ja ukayat oti moye i raul da bide opcija na pelegrini ama sepak benyema za 2 godini ke bide kako tores fernando
абе како можеш да кажеш ако му се даде шанса?!
секоја утакмица игра по 30 мин тоа малку ли е? и тоа влегува свеж и треба да трчи ко луд...
едно ќе те потсетам поточно еден пример ВДВ тие 30 мин ги добиваше во 4-5 утакмици и имаше страшна желба и придонес во докажување а не беше ни во составот повикан многу пати... а ете виде шо се деси?
пак ќе кажам штета шо се повреди ...
а сигурно ќе биде стартер овие 2-3 утакмици... може ќе покаже нешто повеќе, барем малку повеќе од тоа до сега...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.477
Да али влегува или кога победата е осигурана и пола тим не се залага како што пример играле во први 45 или се до оној момент кога стигнале до сигурна предност, или влегува кога се брка резултат, кога им се плетка топка у нозе, играат под притисок без никаква идеја, безвезе, ко оној меч со Осасуна.

Под шанса за дечково се подразбира игра од старт, и има простор за такво нешто, позади него можат да играат Хигуаин, Кака и Роналдо.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не знам дали го има постирано низ темава, можда е малку постаро, али вреди да го прочитате.

Odakle Realu novac za skupa pojačanja?

http://euronogomet.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2863&Itemid=62

:smir:
Е ова е за сите да ги затворат устите што на секој втор збор спомнуваат милиони.А за Игуаин неверојатна штета, се надевам на опоравак што е можно побргу,иако ова е шанса за Бензема и другите но баш сега кога беше во нај форма.Од повреди годинава глава не кренавме:nerv:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
секоја утакмица игра по 30 мин тоа малку ли е? и тоа влегува свеж и треба да трчи ко луд...
едно ќе те потсетам поточно еден пример ВДВ тие 30 мин ги добиваше во 4-5 утакмици и имаше страшна желба и придонес во докажување а не беше ни во составот повикан многу пати... а ете виде шо се деси?
а сигурно ќе биде стартер овие 2-3 утакмици... може ќе покаже нешто повеќе, барем малку повеќе од тоа до сега...
Не биди пак напнат ај.. Бензема та Бензема.

Да али влегува или кога победата е осигурана и пола тим не се залага како што пример играле во први 45 или се до оној момент кога стигнале до сигурна предност, или влегува кога се брка резултат, кога им се плетка топка у нозе, играат под притисок без никаква идеја, безвезе, ко оној меч со Осасуна.

Под шанса за дечково се подразбира игра од старт, и има простор за такво нешто, позади него можат да играат Хигуаин, Кака и Роналдо.

Се повреди тој, па Бензема сега е прва опција .

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не биди пак напнат ај.. Бензема та Бензема.

Се повреди тој, па Бензема сега е прва опција .
а зашо јас напнат???
сите тоа го зборите... а ни на крај краева нишо лошо не зборам а ни против некој ни за некој...
п.с. има опција уопште да ми биде баниран зборот БЕНЗЕМА ... :pos2: и да сватите дека зборам општо за сите и тоа шо ми се допаѓа...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ајде почнаа повредите, вообичаено во тој период. Само да не се повредат и другите клучни играчи за со Лион

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ни самиот не знај шо зборва. Игуаин е 10 пати подобар од него, па камоли Кака’ кој е најмалку две класи погоре.
Стварно не ми е јасно што гледаат толку во тој Роналдо. Од кога дојде во Реал освен голови од далечина, и неколку наместени на тацна голови и голови од пенал ништо не видов од него, нити некој дриблинг, добар пас, асистенција, НИШТО.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ни самиот не знај шо зборва. Игуаин е 10 пати подобар од него, па камоли Кака’ кој е најмалку две класи погоре.
Стварно не ми е јасно што гледаат толку во тој Роналдо. Од кога дојде во Реал освен голови од далечина, и неколку наместени на тацна голови и голови од пенал ништо не видов од него, нити некој дриблинг, добар пас, асистенција, НИШТО.
Кулирај. :back:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Абе играл..не играл...пак ни е 3 најдобар стрелец::):)...а сум сигурен дека на Атлетик ќе им збрца некое голче:smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Чоек си свесен што зборуваш,ако не иди лечисе и не замарај.Кака подобар од Роналдо:tapp::tapp:

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Голема штета за Игуин, но мислам дека е време Бензема да блесне и да ги оправда големите пари дадени за него.
Инаку Марсело почнал преговори со Реал Мадрид за нов и подобар договор

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Чоек си свесен што зборуваш,ако не иди лечисе и не замарај.Кака подобар од Роналдо:tapp::tapp:
kако можете да споредувате кака со роналдо кога различни позиции играат,видич е подобар од бензема миљарда пати има ли смисол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom