Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Овој Каналес не е тоа детето што ни го пикна на нас, ама што му го поништија голот? :)
Не знам, али знам дека им пикна 2 гола на Севиља, и при вториот гол домашните навивачи му аплаудираа. :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Да да, Каналес е тоа шо ни даде гол тогаш. Ептен е добро детево :) Ако направат како со Гарај мислам дека ке биде најдобро.

Штета за Игуаин, меѓутоа сега е Бензема на ред, да ни покаже што знае и умее и да ги демантира сите оние кои кажуваа лошо за него.

Edit: Интер веќе ги започнал преговорите со Коларов.

http://fcinter.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=467:2010-01-12-12-16-26&catid=36:aktuelno&Itemid=65

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Following physical exploration and a magnetic resonance at Sanitas La Moraleja Hospital this morning, the Medical Staff has determined Gonzalo Higuain is injured with a grade I-II fibrilar tear on the left femoral biceps. The player will miss three weeks.
Од официјална.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Леле Игуаин сеа. :nesum: Аии катастрофа ! Со Депортиво во гости нема да игра, а за тамо не треба да ја спомнувам традицијата, верувам сите добро ја знаете.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Леле Игуаин сеа. :nesum: Аии катастрофа ! Со Депортиво во гости нема да игра, а за тамо не треба да ја спомнувам традицијата, верувам сите добро ја знаете.
знам знам полошо здравје... значи без првиот играч во наредните 3 недели... ќе кажам само ЕБААААГО :tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Ајдееее, штета, ОГРОМНА штета во форма беше дечкото:nesum:
Да видиме што ќе направи Бензема, ма да јас повеќе очекувам од Раул сега :wink:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
за вдв прочитав дека нема да игра цел јануари е сеа убаво и игуаин се повреди сепак би сакал да игра раул пред бензема одамна нема влезено

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ајдееее, штета, ОГРОМНА штета во форма беше дечкото:nesum:
Да видиме што ќе направи Бензема, ма да јас повеќе очекувам од Раул сега :wink:
Неќам да гледам сеа... Ќе треба да ме информирате овие 2-3 недели...
ебате малеро без најдобрите 2/3 кои беа во најголема форма... аххх :ija:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Неќам да гледам сеа... Ќе треба да ме информирате овие 2-3 недели...
ебате малеро без најдобрите 2/3 кои беа во најголема форма... аххх :ija:
Каталонска клетва не фатила... или баскиска:tapp:
А Руд се знае кога може да се врати?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Не зезајте, колку и да не го сакате Бензема, факт е дека тој ќе биде стартер. Сеа ако не му се дава шанса да докаже дали вреди за овој тим, кога ќе му се дава ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Не зезајте, колку и да не го сакате Бензема, факт е дека тој ќе биде стартер. Сеа ако не му се дава шанса да докаже дали вреди за овој тим, кога ќе му се дава ?
Нормално дека ќе биде стартер, и дека сега му е шансата да се докаже. Никој не вика не на тоа. Моја лична желба е и Раул да добие шанса, па и Руд да заигра, носталгија ме фати за човекот :tv:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
не е тоа финтата... нека добие шанса пак (нова од многуте до сега)
ама до сега Игуаин и Ван Дер Варт ние беа според мене заедно со роналдо најопасните играчи напред...
шо се случува со Руд? :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јес да Раул е играчиште, и дека треба да добие по некоја минута зошто го заслужува тоа...ама неговото време одамна пројде. Да добие шанса сега пред Бензема би било...тешка глупост.

Иначе Руд е постојано повреден, после операцијата на коленото никако да се врати на терен. Толку беше од него. А како ми фали.

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
benzema e zver ke ja iskoristi sansata ako voopsto mu ja ukayat oti moye i raul da bide opcija na pelegrini ama sepak benyema za 2 godini ke bide kako tores fernando

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom