Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ivan vidi vaka... koga go doneasoa Higuain ne se krevase tolkava prasina poso bese mlad talentiran 18 godisnik i bese za vo idnina a Gago bese togas prioritet i plusne ne platija koj znae kolkava sum za nego 12 mil, za razlika od benzema koj go dovedoa kako "najdobro" resenie za nasiot napad a nemase bukvalno potreba das e kupuva napagac ili ako veke bese reseno David VILLA bese edinstveniot napagac sto ke pravese razlika vo stilot na napagacite i brz i dokazan strelec i se naj naj ... i sto uste ni treba (spored mene) a ovoj nikogas vo svoite kvaliteti ne me impresioniral i uspevase samo vo francuskoto prvenstvo mnogu poslabo od primera i pred se nedokazan veke za nas tim a se platija tolku pari kolku sto prvin valencia barase za villa a perez se cenkase celo vreme i nisto ne napravi...
a so igrite sto gi prikazuva i nezainteresiranosta na terenot samo poveke gi potvrduva moite konstantacii deka deckoto ne e za real...a ne znam sto tolku go branite ali nema veza...
i daj veke prekinete so benzema mi se smaci,od protivenje dali e dobar ili ne iako nikogas nema da go cenam jas(navedov od koi pricini) i ne vredi nie da se raspravame kao navivaci za ist tim...:smir:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
ТРЕНЕРОТ ТРЕБА ДА СЕ СМЕНИ,НЕ ЗНАЕ ВО ИСТ СОСТАВ ДА ГИ ВКЛОПИ РОНАЛДО, КАКА, БЕНЗЕМА,И РОНАЛДО НЕ Е КЛАСИЧЕН НАПАЃАЧ А ТРЕБА ИГУАИН ДА ГО СТАВА НА УТАКМИЦИТЕ ДА ИГРА,НЕКА ДОЈДЕ ГУС ХИДИНК ПА КЕ ВИДИМЕ ИМА РЕАЛ БАРСА СО 4-0 ДА ЈА ТЕПА.КЕ ВИДИМЕ У ПРОДОЛЗЕНИЈЕ НА СЕЗОНАТА АМА ПЕЛЕГРИНИ НЕ ОДИ ДОЛГО СО РЕАЛ.А и ПЛУС ТОА ТРЕБА ДА СЕ КУПАТ НЕКОИ СТАБИЛНИ ЛЕВИ БЕКОВИ ОТИ МАРСЕЛО НЕ МИ ИЗГЛЕДА КАКО ТАКОВ,ОН ВЛЕЧЕ НАКАЈ СРЕДИНА.А ДРЕНТЕ НЕ Е У ПРВА ЕКИПА

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
ТРЕНЕРОТ ТРЕБА ДА СЕ СМЕНИ,НЕ ЗНАЕ ВО ИСТ СОСТАВ ДА ГИ ВКЛОПИ РОНАЛДО, КАКА, БЕНЗЕМА,И РОНАЛДО НЕ Е КЛАСИЧЕН НАПАЃАЧ А ТРЕБА ИГУАИН ДА ГО СТАВА НА УТАКМИЦИТЕ ДА ИГРА,НЕКА ДОЈДЕ ГУС ХИДИНК ПА КЕ ВИДИМЕ ИМА РЕАЛ БАРСА СО 4-0 ДА ЈА ТЕПА.КЕ ВИДИМЕ У ПРОДОЛЗЕНИЈЕ НА СЕЗОНАТА АМА ПЕЛЕГРИНИ НЕ ОДИ ДОЛГО СО РЕАЛ.А и ПЛУС ТОА ТРЕБА ДА СЕ КУПАТ НЕКОИ СТАБИЛНИ ЛЕВИ БЕКОВИ ОТИ МАРСЕЛО НЕ МИ ИЗГЛЕДА КАКО ТАКОВ,ОН ВЛЕЧЕ НАКАЈ СРЕДИНА.А ДРЕНТЕ НЕ Е У ПРВА ЕКИПА
ОК, аман.

АМАН.

А-М-А-Н :)

Што очекувате вие од Реал Мадрид? Да ги победиме сите натпревари во сезоната? Можеби и тогаш нема да бидете задоволни доколку не тепаме со по 5 разлика.

Финтата е тоа шо тимот е НОВ.

На Барселона им требаа ГОДИНИ за да се уиграат како што треба, и за да ја достигнат играта што ја прикажуваат денес. Знаат кој каде се наоѓа со затворени очи. Меѓутоа јебига, тоа не се постигнува преку ноќ туку треба многу напорна работа и јебига треба да помине и време.

Вие мислите дека е ова како на Football Manager, ке купиш 5-6 играчи и ке прават партали. Абе ало, овие играчи прв пат играат заедно во ист тим. Некој од вас има ли спортувано? Треба време дури да се вклопат тие играчи еден со друг, да се уиграат.

Кој курац му го јадете на Пелегрини, човекот чуда направи со Виљареал, одкога замина тој Виљареал немаат победа ЦЕЛА СЕЗОНА.

Пред неколку години Чави, Иниеста, Пујол итн беа само млади талентирани играчи кои што се пробиваа во редовите на Барса на времето кога Реал владееше во галактико ерата. Потоа дојде Роналдињо и стана монструм, а таму беше и Меси цело време, но како втора виолина во тимот. Зборот ми е дека играчите се развиваат со време, а моментално го имаме Бензема и нормално е на човекот да му треба време да се прилагоди пошто:

1. Млад е (21 или 22 беше незнам)
2. Нов е.

А капацитетот што го поседува е неспорен.

Формацијата што ја практикува Пелегрини им е нова на сите, уште се учат кој каде да застане и кој каде треба да се движи. Нова екипа, нов тренер. Потенцијал има голем. Треба само време ебаго, не е ова флипер.

Голем к*р што сме загубиле од Севиља на гости, Севиља се во страшна форма и секој еден тим што им гостува (посебно од појаките) треба да биде загрижен. Вчера Барса едвај жива глава извади 0-0 со Валенсија, јас незнам што се палите сите толку.

Имаме супер состав (иако уште ми е криво за Робен), чекај малку, рано е да ги ставаме на бесилка и тренерот и играчите и се. Ц ц ц .

На Барселона и требаа ГОДИНИ за да станат тоа што се денес, исто и на Меси, Чави, Иниеста, Алвез (надежен бек уште во Севиља), Пујол (што на времето играл напаѓач) и така натаму.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
Haha:)
Za vtoriot gol site znaete deka Xabi a kiksna , a za prviot zaboravivte?
Indijanecot po desno sto ni igra kako go proigra igracot na Valladolid po sredina milimetarski tocno. S.Ramos e se poblisku do izlezna vrata. Vekje vtora sezona po red ne impresionira.
A vo Rea takvite ne traat dolgo.
A nekoj pa uste Las go krivi zosto napravil faul? E da , trebase da go pusti toj sam da otide gol da dade.
Svashta ke procita covek tuka.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ако го продадат Рамос, јас веќе не навивам за Реал:)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ako go prodadat Ramos:back: ke produzam da navivam za Real ama ja znam deka ke se ubijam od placenje:P i ke go ubijam od pcuenje:pipi:

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
So ve na vas ako go prodadat ramos nie sme nikoj i nisto..ramos e mn jak i moze da igra na bilo koja pozicija

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
iskompleksiran penzioner... :pos2: :pos2: :pos2:
mali GROW UP... i koga mislis deka si psihicki i na godini dorasnat i koa go polozis ТЕСТОТ ЗА ГЛУПОЌА javi se, pa da razmislam dali da ti odgovoram...
aj sea gitla od tuka imas svoj sopstven PENZIONER DOM :pipi:

p.s. izvinete decki za ova off topik e ama deckoto lani zamarase cela godina go znam mnogu dobro ne mu obrakajte vnimanie i vo negoviot penzinerski dom negovite ne go sakaat taka da...
Паметен... :icon_lol:

Ај објасни зашто толку негуваш да напишеш дека Бензема не е добар играч?

Ај ако згрешив во постот претходно нешто исправиме не само кревај џева пошто сепак си „паметен“ дечко

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
mnogu jasno najdobroto resenie e toa... ama da ne se zaletuvame mnogu,
iako timot im e katastrofa ovaa godina ,sepak si go drzat imeto i u LS kako mentalitet im e toa mozat da go tepaat sekoj tim, ne mozam da gi svatam ama vo LS i italia se dve razlicni planeti...
sepak mnogu falenje na nivna strana ne e mnogu realno,treba da gi spustime malku na zemja deka na "STARA SLAVA NE SE ZIVEE" :helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ако Рамос продолжи да игра како што играше досега, без размислување јас би го стаил Арбелоа на тоа место. Али ај, долго време беше повреден, да се надеваме дека ќе ја врати онаа форма во која играше пред некоја сезона.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom