Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
наградно прашање - кој е најдобриот одбранбен играч на реал мадрид?

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
таман мислев оваа сезона одбраната добра ќе ни биде.....:bip:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се виде колку е Марсело добар за одбрана, падна на првиот тест. Навас му го извади мозокот, ако спие вечерва еве ве...Знаев дека ќе изгубиме вечерва, единствено лани во последниве години ги тепавме Севиља во гости, тогаш мотивот беше многу голем да се стигне Барса. Гути катастрофа, во прво полувреме сите топки им ги даде на нив, премногу комотен како и секогаш. Да играше ВдВ од почеток на негово место друго ќе беше. Единствени ко заслужија аплаузи денеска беше Касиљас и Мамаду, изиграа ФЕНОМЕНАЛНО! И Пепе до некаде...

И да, не кукајте ко да е крај на свет...и поразите се дел од фудбалот, има 38 кола...или мислевте сите 38 ќе ги тепаме? Не летајте многу...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.851
Поени од реакции
30.765
Izgubivme natprevar zatoa sto ni ja okupiraa sredinata. Igravme so trojca spori sredni igraci Guti, Diarra i Alonso. Trebase da startuva ili VDV ili Granero na mestoto na eden od ovie trojca.
Marcelo denes tapa.
Benzema propadna u zemja, ne se vide vo prvo poluvreme.
Cvrsto stojam na stavot deka Real treba da kupi nov lev bek i toa Taiwo od Marsej.
Mene mi bes cudno kako toa igrase Raul celo vreme svrten so grb nakaj golot. Mnogu loso odigran natprevar da nebese Kasiljas :zver: ke izgubevme mnogu poveke.
Samo se nadevam deka ovoj poraz nema da se odrazi na natamosnite natprevari.
Hala Madrid

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Едноставно лоша игра. И ве молам со помалце нервози и помалце СЕРЕЊЕ. Ве молам...

Иначе утакмицава би ги издвоил Касиљас тоа мора и Пепе не дека постигна гол туку овие двајца ставија глава кај што некој не би ставил нога. ПОЗДРАВ

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
се поинтересно станува првенствово оваа година .. (не мислете дека провоцирам) :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Многу слаба игра, недостасуваше Роналдо ама ич не сум задоволен од играта уште на почетокот ме изнервираа...
У напад слабо у одбрана уште послабо :uvo:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Наредно коло ќе изгубиме и од Ваљадолид, Барса пак овој пат ќе ни дае 8, Лига на шампиони Милан ќе ни дае по 5-6 во двата натпревари, на полусезона ќе бидеме 12ти во лигата, а на крај сезона ќе се бориме за опстанок. :tv:

Не знам како некој членови не можат да сватат дека СЕВИЉА не е тенерифе, или ксерез. Севиља до овој натпревар имаше 12 бода, три помалку од нас, тоа доволно говори колку добар тим се. Остајте ги во фан-клуб Барса, нека дркаат на овој пораз, ќе ја видеме нивната сила наредно коло со Валенсија, или пак кога ќе играат со Севиља. Јас сум сигурен дека ќе паднат и на двете гостувања. Башка, сметајте го и придонесот на Роналдо во сево ова, да беше тој играта ќе беше подобра за 50%, едноставно Бензема и Кака не можат без Роналдо !

И по не знам кој пат, одбраната... :pop:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
bb[noone];2976784 напиша:
се поинтересно станува првенствово оваа година .. (не мислете дека провоцирам) :smir:
Гледаме дека си среќен ај сеа марш од тука во фан клуб Фарса пишувај за Задрииииид :tapp::tapp::tapp:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Сега се виде ефектот без класичен крилен играч и Алонсо нема до кој да нафрла долги пасови :toe: а Кака и Гути беа по крила само на слика .... Игуаин да стартуваше на местотo на Гути ќе беше многу подобро , знаеме дека има способност за по крило но како се вклопува тимот така и Пелегрини мора да учи од вакви грешки
...Hala Madrid :smir:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Наредно коло ќе изгубиме и од Ваљадолид, Барса пак овој пат ќе ни дае 8, Лига на шампиони Милан ќе ни дае по 5-6 во двата натпревари, на полусезона ќе бидеме 12ти во лигата, а на крај сезона ќе се бориме за опстанок. :tv:

Не знам како некој членови не можат да сватат дека СЕВИЉА не е тенерифе, или ксерез. Севиља до овој натпревар имаше 12 бода, три помалку од нас, тоа доволно говори колку добар тим се. Остајте ги во фан-клуб Барса, нека дркаат на овој пораз, ќе ја видеме нивната сила наредно коло со Валенсија, или пак кога ќе играат со Севиља. Јас сум сигурен дека ќе паднат и на двете гостувања. Башка, сметајте го и придонесот на Роналдо во сево ова, да беше тој играта ќе беше подобра за 50%, едноставно Бензема и Кака не можат без Роналдо !

И по не знам кој пат, одбраната... :pop:

За момент помислив од првите реченици дека и ти одлепи :) .... Најмалку очекувам од тебе такво нешто. Убаво ја нагласувам реченицата горе.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Добро, мислам дека можеби има и нешто добро во ова, ако победевме и тука едноставно ке играа полежерно на наредните утакмици ..

Во натпреваров си имавме и некои моменти, никој неможе против тоа, Рамос на крајот да му подадеше на ВДВ мислам дека ке беше чист гол, и цел стадион ке останеше занемен, но сакаше да се прослави.. но не му замерувам имаше добра позиција за шут. Реално гледано Севиља беше многу многу подобар тим денеска, имаја шанси кои едноставно тешки за промашување, но тука е нормално Касиљас.

Честитки за Навас кој тотално го излуди Марсело денеска, кој мислам дека ако продолжи со вакви игри набрзо ке го снема од првиот состав.

И доста серење безвеза. :smir:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Многу слаба игра прикажавме вечерва ама ке бидит ке се поправиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom