Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Наредно коло ќе изгубиме и од Ваљадолид, Барса пак овој пат ќе ни дае 8, Лига на шампиони Милан ќе ни дае по 5-6 во двата натпревари, на полусезона ќе бидеме 12ти во лигата, а на крај сезона ќе се бориме за опстанок. :tv:

Не знам како некој членови не можат да сватат дека СЕВИЉА не е тенерифе, или ксерез. Севиља до овој натпревар имаше 12 бода, три помалку од нас, тоа доволно говори колку добар тим се. Остајте ги во фан-клуб Барса, нека дркаат на овој пораз, ќе ја видеме нивната сила наредно коло со Валенсија, или пак кога ќе играат со Севиља. Јас сум сигурен дека ќе паднат и на двете гостувања. Башка, сметајте го и придонесот на Роналдо во сево ова, да беше тој играта ќе беше подобра за 50%, едноставно Бензема и Кака не можат без Роналдо !

И по не знам кој пат, одбраната... :pop:
Abe dobro ne e tenerife i xerez.....ama kako sakame nie da pobeduvame golemi ekipi bez ronaldo?!?!?!I sam znaes deka i ronaldo da igrase ,a odbranava bese kakva so bese, ne pobedvevme pa magarica prdnala:):)....toa e fintata....sega igrame so valladolid,pa da mu dademe edno 5,da si ja vratime samodoverbata....i barca da kiksne so valencia..i se ke e ok.........samo da ne bide sevilja iznenaduvanje na sezonava,pa da se cudime site :):):):)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.865
Поени од реакции
22.923
Роналдо ви фалеше , на една утакмица не играше и пораз..:toe:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Средината некако не ми беше на висина на задачата . Немаше визија за игра денес , незнам што му беше на Чаби Алонсо денес некако изгубен ми беше . Добри беа измените прво Игуаин се виде имаше свежина у игра па после со Ван Дер Варт со кој се осети живост во играта и мислам дека беше супер потег што влегоа . Сепак не треба одма да се препуцава за поразов , зошто долго е првенството а и сите знаеме дека со Барселона ќе се решава првентвото :helou:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ротацијава на Пелегрини му покажува дека не секој натпревар се игра со нов играч во првиот состав.

Ке се извади поука од овој пораз и ке се спуштат малце на земја.Не пагајте во депресија само по еден пораз.38 кола неможе да не се изгуби и да не се одигра лош натпревар.Патем и Севиља е одличен тим,а тоа го увидовме денес.

По паузата,убеден сум дека ке го видиме вистинскиот Реал. :)

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Член од
19 август 2009
Мислења
65
Поени од реакции
8
Наредно коло ќе изгубиме и од Ваљадолид, Барса пак овој пат ќе ни дае 8, Лига на шампиони Милан ќе ни дае по 5-6 во двата натпревари, на полусезона ќе бидеме 12ти во лигата, а на крај сезона ќе се бориме за опстанок. :tv:

Не знам како некој членови не можат да сватат дека СЕВИЉА не е тенерифе, или ксерез. Севиља до овој натпревар имаше 12 бода, три помалку од нас, тоа доволно говори колку добар тим се. Остајте ги во фан-клуб Барса, нека дркаат на овој пораз, ќе ја видеме нивната сила наредно коло со Валенсија, или пак кога ќе играат со Севиља. Јас сум сигурен дека ќе паднат и на двете гостувања. Башка, сметајте го и придонесот на Роналдо во сево ова, да беше тој играта ќе беше подобра за 50%, едноставно Бензема и Кака не можат без Роналдо !

И по не знам кој пат, одбраната... :pop:
ne bidi tolku siguren,lani na gosti 3-0 Barca ja tepase Sevilla na gosti:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Роналдо ви фалеше , на една утакмица не играше и пораз..:toe:
Да не играше против Тенерифе, Ксерес или незнам кој па да изгубевме, да речеше дека заради Роналдо сме изгубеле ќе те сфатев...ама разберите дека Севиља не е еден од овие! Ви даде Манга статистика колку утакмици сме тепале на Санчез, само само 3 победи имаме последниве 9-10 год.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
ne bidi tolku siguren,lani na gosti 3-0 Barca ja tepase Sevilla na gosti:smir:
И Реал ги тепаше лани 2 - 4, па сега ни го спопикаа. Се е можно, а јас како фан на Реал нормално дека ќе се надевам на пораз на Барса.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Abe dobro ne e tenerife i xerez.....ama kako sakame nie da pobeduvame golemi ekipi bez ronaldo?!?!?!I sam znaes deka i ronaldo da igrase ,a odbranava bese kakva so bese, ne pobedvevme pa magarica prdnala:):)....toa e fintata....sega igrame so valladolid,pa da mu dademe edno 5,da si ja vratime samodoverbata....i barca da kiksne so valencia..i se ke e ok.........samo da ne bide sevilja iznenaduvanje na sezonava,pa da se cudime site :):):):)
Валенсија ќе биде многу послаба доколку повредата на Виља е сериозна на натпреварот против Сантандер побара замена самиот и беше заменет :toe: но има пауза заради Квалификациите па после две недели се игра пак ако не е сериозна повредата на Виља и ако не се повреде уште некој во Квалификациите ќе биде интересно

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Добро е, да се спуштат малце на земја. Честитки за Навас, и за Севиља.
Гледав со еден другар и истово ја го реков. Ако им е пораз супер ке им дојде после 7-8 стартни победи, супер ке ни легне поразов да се освестат малце. Ајде не коментирам многу на натпреваров ама несмеам да го пропуштам слабиот ден на Марсело, едноставно одма мораше да го смени со Дренте. Кога го нема Роналдо и кога нема кој да ги поминува Игуаин доаѓа во израз, мислам дека се приметува.. Како и да е одиме понатаму. :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Е да, Дренте ќе ја опраеше...Такви замени не ни се потребни, најарно Марсело да излезеше и да игравме со играч помалку :):):)

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
1.031
Ova bese prviot(po Espaniol) poseriozen ispit ... i padnavme.
Igrata nitu denes , a nitu do sega ne bese na nivo.
Tepavme boranii ekipi kako Xerez , Tenerife, Zurich itn , no ni tamu ne ubedivme , bez razlika na golemite pobedi.

Sevilla deneska totalno ne nadigra i sosema zasluzeno pobedi , so za nas , odlicni 2-1.
Rabotata e sto Sevilla ne e voopsto slab sostav. Naprotiv. Jas uste od sega stavam pari deka bez povredi , ovoj tim kje ja svitka i Barcelona doma.. Taka da , bez ocajuvanja deka sme izgubile od "nekoja si" Sevilla.

Igrata na Real vetuva vo sekoj slucaj. Ako nekoi kocki se sostavat , ne sme mnogu daleku od formata sto site nie ja posakuvame. Malce samo da se poolabavi pritisokot vrz igrachite (osobeno vrz Kaka i Xabi) i ke gledame eden mnogu postabilen Real.

I za na kraj. Aj samo da ne placeme sega deka Ronaldo ne igral , i "sto bi bilo , kogo bi bilo" muabeti. Zapamtete , Ronaldo ne igra odbrana , a ovoj tim na Sevilla , vaka ili taka , moze da mu bapne 3-4 na sekogo.
Ne zaboravajte se sto fati Gospodinot Casillas.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom