Фан Клуб: Победа - Прилеп

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ај да пишам :icon_lol:. Најдраги спомени ми се детските полн стадион, и чичко ми секогаш ме влечеше со него. Сонце не печеше, дожд не капеше. Се сеќавам бранови кога правевме на големата трибина, јас клинец тогаш па ми објасни кога ќе стани тој до мене по него да станам и јас. Денеска нема таква еуфорија, немаше ни тогаш никаде такви бранови не правеа сами ние правевме.
Не гледам многу фудбал ниту на телевизија ниту на стадион денес, ама единствениот шал што го имам е од Победа црвено-бел и мајмун со боздоган од другата страна. Си го купив како средношколец, некни во плакарот си го најдов, ќе го спремам за зимава :icon_lol:.
Некни слегував по скали повеќе на нив имаше луѓе отколку на големата трибина. Го прашав комшијата кој играат, ми одговори Победа против таму некој небитен не го ни запомнав за да го пишам овде, затоа што повеќе ми падна во очи празниот стадион.....

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Прилепчани , денес ќе земате бод или ништо ???:smir:

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
то од лично искуство кажуваш? во твоето село така прават???

АБЕ ГЛУП СКОПСКИ СКОТУ!!! КОЛКУ ЖИТЕРИ ИМА СКОПЈЕ ЗНАЈШ ИЛИ СИ СЛЕГОЛ ОД ПЛАНИНА ИЛИ ЖИВЕЈШ ВО НЕКОЕ СЕЛО НА 30 КМ ОД СКОПЈЕ ПА ВЕЛИШ ДЕКА СИ СКОПЈАНЕЦ??? прилеп има 80000 жители и успеваше И ПАК КЕ УСПЕВА ЗА БРЗО да собери 15-20000 гледачи!!!
ЖИВОТНА МАКА ЧЕ ВИ БИДИ ШО НИЕ ПРИЛЕПЧАНИ УСПЕАВМЕ ГРАДСКИ ДА ВИ ГО НАПОЛНИМЕ (ИНАКУ кој знај кога ке беше полн) и ТО ЗА ПОБЕДА, а не за вардар.
зато не ми сери многу оти БАН!!!
kako i da e i denes poveke publika ima za pobeda otkolku za vardar
za pobeda i da igra so vlazrimi ima 500 luge a kaj vas tolku nema so rabotnicki koga igrate :) proveri 4e se uveris :tv:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Абе што се овие глупави расправии и тоа во Фан клуб Победа??? Неколку пати проверив да не ме зезнал нешто borwser-от па да ме префрлил на друга тема :toe:

Јас сакав да напишам дека ми се допадна денес играта на Победа. Ги гледав против Металург. Изгубија заради неискуство пред се, а малку и од немање сила. Без разлика, позитивно ме изненадија. На почеток на второ полувреме одеднаш ја подигнаа играта, видоа дека можат, ама после голот што го дадоа, со кој израмнија, им падна темпото.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.385
Поени од реакции
331
Не сме 1000, 70000-80000 сме :icon_lol:, цел град ебате беља сосе селата.
Забележи само процентот колкав е од 80000 луѓе 15000-20000 на стадион :toe:.
Teska zadaca mu dade...Koj znae dali znae matematika...Od 80 000 odzemi kolku se zeni,pa ke vide kolku maska populacija odela na stadion..Ali na koj mu objasnuvash...Da ne go zemele Vardar administrativno da igra vo SFRJ vo 1 liga,bidejki povejkteo klubovi bea od glavnite gradovi,koi patem gi sponorirase drzavata,koj znae i fudbal dali ke imale vo sk...Pa za Pobeda vo 3 liga imalo povejke publika...I ako nema deckoto informacija,samo da znae deka Prilep vo SFRJ bese proglasen za najfudbalski grad od site relevantni fudbalski rabotnici vo toa vreme..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
кај бевте претходното коло??
аууу игравте со џандари фудбал..и изгубивте:muahaha:
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Нашле кои да зборат :tapp::tapp::tapp::tapp: земи земјо лапниме, а кај сте вие сите овие сезони :vozbud::vozbud:
Еве гледам и вие се потепувате да идете на гостувања. Ѓорче сајбер хулс
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2942509&postcount=1429
со чест на исклучоците :):)

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
za 11 odam na utakmici koga ima gostinski navivaci da gi samaram (kako so bese slucajo so komiti koga vikaja nemoj 4i4ko mnogu ste Aj 7 na 7 :)
navivam samo za pobeda i nikoj drug neznam dali svakas !!!!!!!!!!!!?
ps znam deka ti e tesko no obidise da me svatis

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Нашле кои да зборат :tapp::tapp::tapp::tapp: земи земјо лапниме, а кај сте вие сите овие сезони :vozbud::vozbud:
:pos2::pos2::pos2: Значи пошто се работи за мене постов морав да вратам . Со Металург имав семејни работи и неможев да стигнам у Автокоманда на време па и со Летечи Тањир да идев . АЦАБ ми беше лут нешто тогаш , ќе потврди и самиот . Така да прашај го него слободно кај сум одел на гостувања и кога било тесно и коа у Кратово не пикаа кај торбите долу и 300 други работи . Не ме прави ко другарти МАРТИН КОМИТА , сепак не сум тинејџер :helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ЅВЕР_ЦПБ е баниран од тема. Внимавајте на јазикот и вие другите неПобеда навивачи.

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
и што ако не бил на една утакмица?и ја неможев да идам со металург имав работа па што сеа?не сме ја и он цела група..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
и што ако не бил на една утакмица?и ја неможев да идам со металург имав работа па што сеа?не сме ја и он цела група..
Епа ако цела група ви се состои само од баже (ACAB:)) и уште седум-осум души алал да ви е :):) Незнам зашто уопште се караме пак на оваа тема. Глејте си за вас ние за нас, а не да ни кажуваш зашто не сме биле во Чаир:helou:, кога добро знаеш дека покрај забраната нема ни никакви услови да се оствари гостување таму:toe:

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Епа ако цела група ви се состои само од баже (ACAB:)) и уште седум-осум души алал да ви е :):) Незнам зашто уопште се караме пак на оваа тема. Глејте си за вас ние за нас, а не да ни кажуваш зашто не сме биле во Чаир:helou:, кога добро знаеш дека покрај забраната нема ни никакви услови да се оствари гостување таму:toe:
абе ја знам дека нема услови али ете ке искрсне некоја работа и неможеш да стигнеш
а за у чаир дека дечкото горе рече дека ке идете ја само спомнав:smir:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.192
Поени од реакции
75.737
абе ја знам дека нема услови али ете ке искрсне некоја работа и неможеш да стигнеш
а за у чаир дека дечкото горе рече дека ке идете ја само спомнав:smir:
Океј де и јас само спомнав за дешкото од кај вас :):) Ајде доста беа оф топици редно е да забриче некој :vozbud:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
AАЛООООО!!! АЈ ДОСТА СО ТИЕ ГЛУПОСТИ ЗА НАВИВАЧИТЕ ОД СКОПЈЕ!!!
ОВА Е ФАН КЛУБ ПОБЕДА!!! АЈ МРШ!!! ИМАТЕ МЕСТО КАДЕ ДА СЕ РАСПРАВАТЕ!!!

ИНАКУ УТАКМИЦАТА СО металург според мене ја изгубивме оти одма после изедначувачкиот гол се повлековме, шо е грешка на тренерот, а и самиот тој знај дека одбраната и не ни е така добра...

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Skoro site porazi vo ova natprevaruvacka sezona gi zarabotivme so gol primen vo 80+ minuta!!! Na toa mora da se raboti!!! Ama kako so gi gledam, site konkurenti na POBEDA nemaat povisoko nivo na kvalitet, tuku samo go iskoristija domasniot teren so nas, izigraniot natprevar so Milano i kaznata na Pobeda od -3 boda...Inaku od Milano, Teteks, Sloga i Pelister sme sekako pojaki, taka da ne se plasam za opstanokot...maksimum e da bidime 4 odnazad i da igrame baraz so cetvrtiot vo vtora liga, koj ako ne e 11 Oktomvri sekako ni e vdzepce!!!

Pozdrav do site POBEDASI!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom