Фан Клуб: Победа - Прилеп

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
MOZE I STE BILE NAJDOBRI ALI OVA SEA SO SE DESAVA SO ''N.K'' MAJMUNI TOA E REZULTATA NA NAPUSTANJETO NA DEJVI MI SE CINI KOJ BESE EDEN OD POVLIJATELNITE LUGE VO GRUPATA
prvo ne spomnuvaj imijna ...
vtoro toa i nema tolkavo vnimanie zosto sportot vo pp poleka umira zatoa umira i navivajneto a toa so si zamina dejvi e druga prikaska jas mislam ako si veren na klubot nikogas nema da ja napustis tribinata ama ete ima i takvi so slabo srce
:):vozbud:

Z

ziko bt

Гостин
MOZE I STE BILE NAJDOBRI ALI OVA SEA SO SE DESAVA SO ''N.K'' MAJMUNI TOA E REZULTATA NA NAPUSTANJETO NA DEJVI MI SE CINI KOJ BESE EDEN OD POVLIJATELNITE LUGE VO GRUPATA
врска немам кој е и шо е ама не вервам еден чоек толку да влијај на цела група и богами мајмуни се во многу мизерна состојба се чудам како можи од толкав град да се собират толку малце луѓе шо е и за наши стандарди малце:toe:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.751
Поени од реакции
3.158
Haha ke spominjam iminja zs toa e realnosta dodeka Dejvi se protivese protiv Hadzi-Ristevski, nasiot i mil pretsedatel na FFM go tepase i brkase po cel grad zs ednostavno ne mu idese po kejf a site ostanati bevte za Hadzi,ova go kauzvam sto mi kaza een drugar od Prilep i mislma deka bese samo dejvi uste nekoi tamu vidni luge sto bea u Majmuni istoto im se sluci ali toa e toa SAMO NAJDORBITE OSTANUVAAT NA SCENATA!!!

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Haha ke spominjam iminja zs toa e realnosta dodeka Dejvi se protivese protiv Hadzi-Ristevski, nasiot i mil pretsedatel na FFM go tepase i brkase po cel grad zs ednostavno ne mu idese po kejf a site ostanati bevte za Hadzi,ova go kauzvam sto mi kaza een drugar od Prilep i mislma deka bese samo dejvi uste nekoi tamu vidni luge sto bea u Majmuni istoto im se sluci ali toa e toa SAMO NAJDORBITE OSTANUVAAT NA SCENATA!!!
na toj 4orio so ti go kazal to da mu svrsam na nao4ari jas pozdravi go taka ok
?
sekoj si ima svoe mislejne pa 4e vidime so 4e bidi doprva ajt sega pooz peace:kez:

врска немам кој е и шо е ама не вервам еден чоек толку да влијај на цела група и богами мајмуни се во многу мизерна состојба се чудам како можи од толкав град да се собират толку малце луѓе шо е и за наши стандарди малце:toe:
edinstveno vas ve respektiram od site navivacki grup vo mkd no kako sto gleda i znam i kaj vas situcijata e gore dolu takva osven za so vardar
standard ste 100tina luge ps za fudbal ti zboruvam pa se gledame na rakomet ako dojte vo pp z nekoja nedela poozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:tv:

SAMO NAJDORBITE OSTANUVAAT NA SCENATA!!![/quote]
ako tvojata grupa ja smetas za najdobra ok ne ti go krsam filmot:pos2::pos2::pos2:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Заминување на еден битен чоек со толку голем круг секако дека има големо влијание во распадо на Н.К. Мајмуни, ама во секој случај причини има многу и се согласувам дека треба поддршка!!!Само за споредба видете слики од Мајмуни до 2005 и после 2005 односно до Пјуник и после.Составо во Мајмуни комплетно се смени, стотици лујџе шо гинеа и душата ја оставија на стадион, ги нема на навивајне минимум 5 години.90 % не ја поддржаа управата и во знак на протест не се појавиа од 2005 , наспрои 50 тина души кој и дадоја поддршка на управата и претставуват навивачка група од некогаш НАЈфудбалскиот град!!!
Резултат:навивачка група која не е на рамниште ни на групите од помалите градови во МК а камоли да се спореди со некогашната група Мајмуни која имаше респект секаде.
http://www.geocities.com/majmuni_pp/prvastrana.html?20092
само за споредба, слики од блиско минатоhttp://www.geocities.com/majmuni_pp/fudbal1.html?20092

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.751
Поени од реакции
3.158
abe ima razliak sekako toa ali pricinta e taa so ja navedov nemozete da mi kazete deka ne e Dejvi ebse pritv Hadzi-Ristevski i bese maltretiran i kako posle da bide za taa uprava koja go unisti klubot znaci pobeda znaeme so bese zaedno so vardar teteks pelsiter sloga i drugi, a sea e rezil za prilep

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Заминување на еден битен чоек со толку голем круг секако дека има големо влијание во распадо на Н.К. Мајмуни, ама во секој случај причини има многу и се согласувам дека треба поддршка!!!Само за споредба видете слики од Мајмуни до 2005 и после 2005 односно до Пјуник и после.Составо во Мајмуни комплетно се смени, стотици лујџе шо гинеа и душата ја оставија на стадион, ги нема на навивајне минимум 5 години.90 % не ја поддржаа управата и во знак на протест не се појавиа од 2005 , наспрои 50 тина души кој и дадоја поддршка на управата и претставуват навивачка група од некогаш НАЈфудбалскиот град!!!
Резултат:навивачка група која не е на рамниште ни на групите од помалите градови во МК а камоли да се спореди со некогашната група Мајмуни која имаше респект секаде.
само за споредба, слики од блиско минатоhttp://www.geocities.com/majmuni_pp/fudbal1.html?20092
druze zatoa jas i gore rekov NIKOGAS KAKO NEKOGAS VERNI KAKO SEKOGAS :) A TOA DALI TIE 100TICI LUGE SI ZAMINALE OD TRIBINA SAMO ZATOA STO NE JA PODRZUVAAT UPRAVATA NEZNAM JAS LICNO IMAM PRAENO MUABET SO D... I MI IMA RECENO DEKA TOJ DOBROVOLNO JA NAPUSTIL GRUPATA I TOGAS ZA VODZI BEA NAGLASENI TIKVATA I KOMPANIJA NO SE KOMPLICIRA ZIVOTOTO I SEGA EVE DO KAJ SME SO DA PRAJME TO E TO JAS IAK IMAM 22 GOD NA TRIBINA ODAM OD 8 GOD I ZNAM SO E KAKO E SAMO TIE MUABETI EN SE ZA NA FORUM :( POZDRAV I RESPECT

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
Nemoj ne me rasplakuvaj coek!!!

Pobeda bese IME, a Majmuni bea PREZIME na Prilep!!!
MNOOOOOGU mi e krivo za to so se slucuva so Pobeda i fudbalo vo Prilep!!! Ama i malive nemaa interes za fudbal...nie ko odevme od prvata sezona na 1MFL, Pobeda bese stalno vo opasna zona ama sepak nekako imase smek se (sami si spremavme livcinja i lenti). Sega decana pobrzo ce drema vkladilnica, ako nemaa livce pisano otkolku da pojda na fudbal...Parite ne se opravduvanje...i po 2-3 pustaa so 1 karta...Jas nemav pari za karta ko mal pa odev i vikav "cicko dali mozi da vlezam so tebe"...pa posle so Markovi Vnuci-Majmuni...
Ko mal zelba ne si zamisluvav loto da mi padni, tuku Pobeda sampion da stani!!!

A kolku i da gi mrazam Hari i Acule od PRVATA LJUBOV NE SE OTKAZUVAM!!!

ARMIJA CELA...CRVENO-BELA....

Koj e postar mozi ce ja poznaj pesnava...

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.386
Поени од реакции
333
Nemoj ne me rasplakuvaj coek!!!

Pobeda bese IME, a Majmuni bea PREZIME na Prilep!!!
MNOOOOOGU mi e krivo za to so se slucuva so Pobeda i fudbalo vo Prilep!!! Ama i malive nemaa interes za fudbal...nie ko odevme od prvata sezona na 1MFL, Pobeda bese stalno vo opasna zona ama sepak nekako imase smek se (sami si spremavme livcinja i lenti). Sega decana pobrzo ce drema vkladilnica, ako nemaa livce pisano otkolku da pojda na fudbal...Parite ne se opravduvanje...i po 2-3 pustaa so 1 karta...Jas nemav pari za karta ko mal pa odev i vikav "cicko dali mozi da vlezam so tebe"...pa posle so Markovi Vnuci-Majmuni...
Ko mal zelba ne si zamisluvav loto da mi padni, tuku Pobeda sampion da stani!!!

A kolku i da gi mrazam Hari i Acule od PRVATA LJUBOV NE SE OTKAZUVAM!!!

ARMIJA CELA...CRVENO-BELA....

Koj e postar mozi ce ja poznaj pesnava...​
Me rasplaka da te ebam...Bas ke gi pobaram pismenite od 2-3 oddelenie,kade vo pismenata na tema "Novogodisna zelba napisav"- Najgolema novogodisna zelba mi e Pobeda da igra vo Kup Uefa *..Toa nekade 90-91 god beshe...I mi se ostvari zamisli!!!Znaci dodeka drugite pisuvale,za ova ili ona,jas vo srceto si ja nosam Poneda!!!

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Me rasplaka da te ebam...Bas ke gi pobaram pismenite od 2-3 oddelenie,kade vo pismenata na tema "Novogodisna zelba napisav"- Najgolema novogodisna zelba mi e Pobeda da igra vo Kup Uefa *..Toa nekade 90-91 god beshe...I mi se ostvari zamisli!!!Znaci dodeka drugite pisuvale,za ova ili ona,jas vo srceto si ja nosam Poneda!!!
GORD SUM SO MI BESE KOLEGA EDEN OD NAJVERNITE NAVIVA4I NA POBEDA
ZIVO MITIC !!!!!!!!!!!!!!

krste_pp напиша:
SEDI BE BULJAS SKOPSKI SAMO KAZI MI KAKO TOA VIE NAVIVATE I ZA
KK FERSPED RABOTNICKI I ZA FK VARDAR DVOLI4NI KOPILIJNA
INAKU NAVIVAJNETO E NA MIZERNO NIVO VO SITE GRADOJ NE SAMO VO PP
SAMO E DOBRO STO KAKO NA PRIMER VO TETOVO SE VRATI STARATA EKIPA
I PAK NAVIVAJNETO ZIVNA I RETKO KADE MLADITE USPEVAAT DA NAPRAVAT NESTO NA KOPILIJNAVA DENESKA SRAM MU E DA BIDA VIDENI NATRIBINA DA GI EBAM A JAS KOGA SUM ODEL KAKO POMAL 4 ODD NA PRIMER SUM SE FALEL PRED CEL KLAS POZZZ:pipi:

PS POSTUVAM POSTARI NAVIVA4I(MAJMUNI-MARKOVI VNUCI) ALI KOJ KOLKU ZASLUZUVA :toe:

krste_pp напиша:
SEDI BE BULJAS SKOPSKI SAMO KAZI MI KAKO TOA VIE NAVIVATE I ZA
KK FERSPED RABOTNICKI I ZA FK VARDAR DVOLI4NI KOPILIJNA
INAKU NAVIVAJNETO E NA MIZERNO NIVO VO SITE GRADOJ NE SAMO VO PP
SAMO E DOBRO STO KAKO NA PRIMER VO TETOVO SE VRATI STARATA EKIPA
I PAK NAVIVAJNETO ZIVNA I RETKO KADE MLADITE USPEVAAT DA NAPRAVAT NESTO NA KOPILIJNAVA DENESKA SRAM MU E DA BIDA VIDENI NATRIBINA DA GI EBAM A JAS KOGA SUM ODEL KAKO POMAL 4 ODD NA PRIMER SUM SE FALEL PRED CEL KLAS POZZZ:pipi:

"cicko dali mozi da vlezam so tebe"...pa posle so Markovi Vnuci-Majmuni...
RESPECT ZA OVA ISTOTO GO PRAEF PRED DESETINA GODINI :)
SO PERUGA SO RIZE UNEVERZITATEA EEEEEEEEEEE...EEEEEEEEEEE

PS POSTUVAM POSTARI NAVIVA4I(MAJMUNI-MARKOVI VNUCI) ALI KOJ KOLKU ZASLUZUVA :toe:
!!!!!

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Попеда-Парма беше во 2000 год..За да се повтори таков амбиент и да се собериме во таква бројка скоро 3000 само навивачи јас мислам дека е многу тешко, речиси невозможно.Неслучајно беше и прогласувајнето на Мајмуни за најдобра навивачка група во Македонија во тоа време.Бевме најдобри и најбројни како на домашен така и на гостински терен.За неважни натпревари во гости одеа по 3-4 навивачки автобуси како за Победа така и за Тутунски, а сега.....Да се повтори ова нема шанси, не само од Мајмуни туку и од сите во Македонија.Ако ништо друго желба ми е Мајмуни да бида група за респект во Македонија ама како шо тргна работава тешко и толку!!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ПОБЕДА ВО СРЦЕТО!!! НИКЈ НЕ Е ВЕЧЕН, НИ ХАРИ; НИ АЦУЛЕ НИ МАНТА, ПА НИ НИЕ, САМО ИМЕТО И РЕЗУЛТАТИТЕ ОСТАНУВААТ КАКО ИСТОРИСКИ ПОКАЗАТЕЛ ЗА НЕКОГАШНО ВРЕМЕ!!!
ПОБЕДА ЌЕ ЈА ПРЕБРОДИ КРИЗАТА, А ПОСЛЕ СИТЕ КУРО ЧЕ НИ ПУША ОД МАКА!!!

Член од
1 октомври 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ко спомнавте за влегувањето како мали и јас се сеќавам,ни ги знајш лугево ни ги познаваш и му викаш - Чичко моши да влезам со тебе..хахаха. класика :vozbud:

Алеко со неговата луда маица и останати јаки спомени

За тебе победо ЖИВОТ ДАВАМЕ
ти си за нас СЕ, СЕ што ИМАМЕ
биди ВЕЧНА ТИ ,одиме до КРАЈ
со тебе МАЈМУНИТЕ се ЗНАЈ

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
Ко спомнавте за влегувањето како мали и јас се сеќавам,ни ги знајш лугево ни ги познаваш и му викаш - Чичко моши да влезам со тебе..хахаха. класика :vozbud:

Алеко со неговата луда маица и останати јаки спомени

За тебе победо ЖИВОТ ДАВАМЕ
ти си за нас СЕ, СЕ што ИМАМЕ
биди ВЕЧНА ТИ ,одиме до КРАЈ
со тебе МАЈМУНИТЕ се ЗНАЈ
eve go aleko def con 5 respect kolku pati se imame odzemeno kaj 4ento samo gospo znaj:)

ajde deneska so metalurg vo 15h mislam deka imamae kapacitet za x :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom