visnecrew09PP
ZZZZZ
posle natprevarot 11 skopje imase incident kade go krka najmnogu pomosnio sudijapogresno razbrano od moja strana,mislev deka go barat rezultatot od prviot
natprevar....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
posle natprevarot 11 skopje imase incident kade go krka najmnogu pomosnio sudijapogresno razbrano od moja strana,mislev deka go barat rezultatot od prviot
natprevar....
da za pobeda misli nie kupo tie nas 3 boda v nedela toae najverojatna opcija pa ke vidime moe mislejne e deka mozime da gi pobedime ako igraat kopilijnata da im gi ebam zenite![]()
da da za kup mislev...Metalurg ke odi sekako ponatamu,,Za Pobeda utakmicava e sosema nebitna..Posto i da osvoi kup ne i znaci,a na Metalurg edinstvena sansa im e da izlezat vo Evropa preku Kup izgleda..Ako pominat Pobeda ponatamu sekako gubat od nekogo,a vaka mozat da osvtvar5at nekoja korist bilo vo pari ili bodovi...Toa e moe mislenje,sto ne mora da znaci eka e tocno...
Znaci ni "N" od namestaljka..Moja gresna procenka i ja se izvinuvam poradi toa.na site igraci na Pobeda .znaci " decata" izigraja maski,se borea na terenot...Imavme i sansi koi ne gi iskoristivme,posebno nestoroski vo provoto polivreme,potoa Petrovic koj promasi prazen gol,a vi poslednata minuta i Curlinov koj izleze sam pred golmanot,se obide da go pomini,no ete ,,,Penalite se vejke rulet,kade greskata ja gledam kaj trenero na pobeda sto dozvoli Curlinov (koj bese psihicki vejke padnat) da sutira...i normalno promasi...Kako i Meglenski...Isto i sudijata imashe losa arbitraza,ne dosudi penal za Pobeda na 0:0,ja seckashe igrata nepotrebno itd.itd...Kako i da e cestitki do ekipata na Metalurg i sreka ponatamu...
more miti4 gi ispofali ovie nasive da mu gi ebam seta4kite :pos2:Znaci ni "N" od namestaljka..Moja gresna procenka i ja se izvinuvam poradi toa.na site igraci na Pobeda .znaci " decata" izigraja maski,se borea na terenot...Imavme i sansi koi ne gi iskoristivme,posebno nestoroski vo provoto polivreme,potoa Petrovic koj promasi prazen gol,a vi poslednata minuta i Curlinov koj izleze sam pred golmanot,se obide da go pomini,no ete ,,,Penalite se vejke rulet,kade greskata ja gledam kaj trenero na pobeda sto dozvoli Curlinov (koj bese psihicki vejke padnat) da sutira...i normalno promasi...Kako i Meglenski...Isto i sudijata imashe losa arbitraza,ne dosudi penal za Pobeda na 0:0,ja seckashe igrata nepotrebno itd.itd...Kako i da e cestitki do ekipata na Metalurg i sreka ponatamu...
hahaha a deneska se izvinuvaja pak koga viknavme televizija i rekovme deka 4e dajme izjavi (a1,kanal 5 , telma ,i sitel )aj kazete neso poveke za inbcidentot????
jas za zal nemozev da dojdam na fudbal na rabota bev
btw ku4injata sigurno vrakale za porazot so go pretrpea
NK MAJMINI-A.C.A.B 3:3 (3-4)-na penali tepavme![]()
JAS SAMO EDNO 4E KAZAM NIKOGAS KAKO NEKOGAS VERNI KAKO SEKOGAS :Абе шо се занесувате уште со навивањево
Да беа мајмуни како во времето па да се праеше некој муабет за тоа
а сега со 50-100 деца од 11 години и 5-10 души шо останале од порано не оди тоа така ...
Имаше во мајмуни навивачи шо го оставија животот за тој смрден клуб,шо дома не си одеа дома в месна остануваа . и сега полиција ова она навивање со 20 души ?! КОЕ НАВИВАЊЕ.....
МНОГУ МИ Е КРИВО ШО НЕ Е КАКО ПОРАНО и НИКОГАШ НЕМА ДА СЕ ВРАТИ ТО ВРЕМЕ ама тоа е ..ајт
![]()
Да не се занесуваме!!!Мајмуни или правите навивачи , како сакате кажете не се на навивајне долго време(барем пет години), со мали исклучоци.Не дека некој не ја сака Победа туку преку к*р му е од целата организација и во Победа и на трибините.Мислам дека ме разбравте!НАЈфудбалскио град завршува на НАЈтрагичен начин.Доволен показател е то шо никој Победа не ја смета за дерби во меѓусебен дуел, а Н.К.МАЈМУНИ никој не ја смета за ривал.Е така заврши навивачката група Мајмуни која своевремено беше најдобра и најбројна не само на домашен туку и на гостински терен!Просто кажано ТРЕБА ПРОМЕНИ ОД КОРЕН па да зборуваме за некакво повторување на старио амбиент!!!ЧАО И ПОЗДРАВ :smir: