ремикс на оваа...Немаат слава Имаат пари немаат срце пич*и се прави:helou:
то не можи да се случи во пелистер?▒▓█ П ██ E ██ Л ██ И ██ С ██ Т ██ Е ██ Р █▓▒
беф го гледав и ми се исполни душата ! секоја чест СЕКОЈА ЧЕСТ!
честитки за Драганчо 100%уште 10 пати по толку да постигни !
а Алтипармаковски голот мајсторски, Торез... незнам шо да речам детето колку шо сакам да остани толку сакам да оди и во странство во некој тим да го изделкат да го гледам Лига на Шампиони кај шо крева титула ...
то неможи да се случи во Македонија а и во скоро сите држави околу нас. таленти има кај нас исто колку и во Англија исто како и во Италија проблемот е од ко ке се открие талентот треба да се работи со истото да се изделка и да се напрај играч.то не можи да се случи во пелистер?
мора да оди во странство? :baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2:Или Пелистер е ѕверска екипа, или лигата е како никогаш послаба :jaj:
Ова второто ќе да е... Енивеј, почнувам да имам шампионски погледи иако и јас како и сите стравував дека ќе бидиме 12 цела сезона...
Само едно не ми е јасно... и пред некоја сезона беа во овој дел на табелата џган навивачи, сега со младинци играме за 10ка и жива душа нема по стадионот :nenene: да не протестираат навивачите шо немаме спонзор случајно?
Нов рок разбрав денес, до 23ти овај месец.Честито победа!!дали има некој новитети окулу долго очекуваниот спонзор?Момчињава играат ко да земат редовно плата,Браво,браво
не е нов овај рок уште од пред дестина дена така кажаја дека ке се знај меѓу 15 и 25 овај месец иначе играчите му биле даени по 5 иљадарки после утакмицата со металургНов рок разбрав денес, до 23ти овај месец.