Фан Клуб: Пелистер

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
честитки за победата, само така продолжете (само не со победа :helou:)!!!
честитки за 100 гол на драганчо...прав професионалец, остави ОДЛИЧЕН впечаток дури беше во победа!!!

i'm

*
Член од
11 февруари 2009
Мислења
128
Поени од реакции
21
Немаат слава Имаат пари немаат срце пич*и се прави:helou:

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
нема зборови со кој можи да ги опишиме фудбалерите...
незнам незнам шо да кажам... :cuc::cuc::cuc: ова шо се случува неможев ни да го сонувам.... :nesvest:

драган 100%

ИМАМЕ СЛАВА
НЕМАМЕ ПАРИ
ИМАМЕ СРЦЕ
МАЖИ СМЕ ПРАВИ!!!!!!

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
▒▓█ П ██ E ██ Л ██ И ██ С ██ Т ██ Е ██ Р █▓▒

беф го гледав и ми се исполни душата ! секоја чест СЕКОЈА ЧЕСТ!
честитки за Драганчо 100% :) уште 10 пати по толку да постигни !
а Алтипармаковски голот мајсторски, Торез... незнам шо да речам детето колку шо сакам да остани толку сакам да оди и во странство во некој тим да го изделкат да го гледам Лига на Шампиони кај шо крева титула ...

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
▒▓█ П ██ E ██ Л ██ И ██ С ██ Т ██ Е ██ Р █▓▒

беф го гледав и ми се исполни душата ! секоја чест СЕКОЈА ЧЕСТ!
честитки за Драганчо 100% :) уште 10 пати по толку да постигни !
а Алтипармаковски голот мајсторски, Торез... незнам шо да речам детето колку шо сакам да остани толку сакам да оди и во странство во некој тим да го изделкат да го гледам Лига на Шампиони кај шо крева титула ...
то не можи да се случи во пелистер?
мора да оди во странство? :baeh:

@@@@@@

MAKEDONEC
Член од
15 мај 2008
Мислења
539
Поени од реакции
33
Честитки за чудото на сезоната-Пелистер!!!

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
то не можи да се случи во пелистер?
мора да оди во странство? :baeh:
то неможи да се случи во Македонија а и во скоро сите држави околу нас. таленти има кај нас исто колку и во Англија исто како и во Италија проблемот е од ко ке се открие талентот треба да се работи со истото да се изделка и да се напрај играч.
ај ти кажи ми оти лани не го клаваше да игра ? детето сакаше да се откажи од фудбалот. рачунај уште колку такви таленти се убиени шо не ни знајме ние .

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Или Пелистер е ѕверска екипа, или лигата е како никогаш послаба :jaj:

Ова второто ќе да е... Енивеј, почнувам да имам шампионски погледи иако и јас како и сите стравував дека ќе бидиме 12 цела сезона...

Само едно не ми е јасно... и пред некоја сезона беа во овој дел на табелата џган навивачи, сега со младинци играме за 10ка и жива душа нема по стадионот :nenene: да не протестираат навивачите шо немаме спонзор случајно?

Член од
16 септември 2009
Мислења
154
Поени од реакции
3
Или Пелистер е ѕверска екипа, или лигата е како никогаш послаба :jaj:

Ова второто ќе да е... Енивеј, почнувам да имам шампионски погледи иако и јас како и сите стравував дека ќе бидиме 12 цела сезона...

Само едно не ми е јасно... и пред некоја сезона беа во овој дел на табелата џган навивачи, сега со младинци играме за 10ка и жива душа нема по стадионот :nenene: да не протестираат навивачите шо немаме спонзор случајно?
:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не протестираат...
само врни,не е убо времето и пичк*те си седат дома ;)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Честитки Чкембари, одлична победа !:smir:

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Честито победа!!дали има некој новитети окулу долго очекуваниот спонзор?Момчињава играат ко да земат редовно плата,Браво,браво

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Честито победа!!дали има некој новитети окулу долго очекуваниот спонзор?Момчињава играат ко да земат редовно плата,Браво,браво
Нов рок разбрав денес, до 23ти овај месец.

Z

ziko bt

Гостин
Нов рок разбрав денес, до 23ти овај месец.
не е нов овај рок уште од пред дестина дена така кажаја дека ке се знај меѓу 15 и 25 овај месец иначе играчите му биле даени по 5 иљадарки после утакмицата со металург

Kajgana Shop

На врв Bottom