Фан Клуб: Пелистер

Член од
13 август 2023
Мислења
73
Поени од реакции
151
Бошко една ја реши со гол против Воска, арно ама со Вардар и денес против Струга тој ја посра работата

Член од
21 јули 2022
Мислења
105
Поени од реакции
115
Можи колку сакаме да ги нејкиме ФФМ ама денес Бошко си го бараше и си го доби. И со Вардар беше катастрофа а денес на жолт картон кај си ја пикаш глата бе дечко насила одиш е ќе ти свирнат уште едно жолто и ќе си добиеш црвено и ќе ја еб*ш целата екипа

Последно уредено:
Член од
8 октомври 2015
Мислења
955
Поени од реакции
3.222
Според мене не беше за втор жолт, а и од прошлиот срам со вардар зошто не се прогледа низ прсти?
Никаква ситуација изградена не постоше шо “туркањето” на Бошко би попречил потенцијален напад.
Нема откажвање, 13.04 Пелистер Брера!!!

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
959
Поени од реакции
1.273
Шо сакам ќе си пишам и како сакам, сака точно, сакам грешно, сакам кинески, сакам арапски :pos:

Никој не пиша за Илија Темелковски, за Клин Шитот - официјални се, страната е (не)официјална...

За со Струга незнам шо да кажам не ја гледав освен дека црвениот нема Ц од Црвен.

Иначе @Нова Битола 10 ќе те барам денојве ко ќе пуштам до УЕФА мајл, да ми преведиш на англиски.

П.С. Клубот уште нема мјаукнато за денес а?

МРШ ОД КЛУБОТ !!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
8.749
Ne e crven tuku vtor zolt karton dva pati udar so telo bez topka so znaci sudisko ubeduvanje za zolt karton dali pred toa imase provokacija ne mozi da se vidi so znaci Bosko nasedna nikoj ne nie kriv ovaj pat(ja gledav snimkata pred toa hamzai ima start zolt za nego posle bez topka isto star ne se gleda na kamera nema sankcija pa bosko mu vrakja bez topka no go gleda cetvrtiot sudija i dobi vtor zolt) treba da pocnime da si ja barame vinata vo nas i vtoriot gol uste ne pocnati ne sece vkoren tro igrame licime na nesto ama dzabe pak gubime bodoj drugite goloj ne se ni coek da gi komentira losa odbrana izmenite bea tie no so igrac pomalku ne mozi ovaj Pelister vo gosti mi se plasi okoto kako mnogu pred vreme pocnavme da slavime opstanok

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
28 февруари 2022
Мислења
128
Поени од реакции
640
Шо сакам ќе си пишам и како сакам, сака точно, сакам грешно, сакам кинески, сакам арапски :pos:

Никој не пиша за Илија Темелковски, за Клин Шитот - официјални се, страната е (не)официјална...

За со Струга незнам шо да кажам не ја гледав освен дека црвениот нема Ц од Црвен.

Иначе @Нова Битола 10 ќе те барам денојве ко ќе пуштам до УЕФА мајл, да ми преведиш на англиски.

П.С. Клубот уште нема мјаукнато за денес а?

МРШ ОД КЛУБОТ !!!
Ајде те чекам, барај слободно.

Член од
21 јули 2022
Мислења
105
Поени од реакции
115
Добро а шо прај скопскио секоја утакмица на клупа со играчите и тренеро??

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
8.749
Добро а шо прај скопскио секоја утакмица на клупа со играчите и тренеро??
Ceka premija da zemi kako del od strucniot stab i taka Vanco e Alfa i Omega vo klubot barem neka zema plus pari
Od denes retultatite ne ni odat vo prilog

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
8.749
bas ni odat vo prilog, osven pobedata na Besa
Da na krajot oti posto bese pisan na poluvreme a togas ne bevme nesto kjar inaku simtopaticno e prethodnoto kolo gi sakatija Besa protiv Rabotnicki za denes da mu vratat i svirnat dva penali plus redovno se buneja za sudenjeto arno ama prethodnoto kolo nitu zbor ako bea masakrirani isto Voska denes nemase srekja vodese 1-0 do krajot za da primnat dva gola na kraj i padnat so nas ni odi vo prolog ,tikves dava cist gol mu go ponistija za dzabe pa da mu dat crven na skendija za da se orpavda sudijata arno ama ovie so igrac pomalku na edna greska na odbranata da zemat tri boda so eden gol mnogu nati daj mi edno kolo ti zemaat drugo ti davaat na nisto ne lici ligata
Slednoto kolo mora da tepame so Brera za opstanok tie se so ubedlivo najslabi rezultati ovaa prolet samo dva boda i dve neserseni i toa edna so nas vo Bitola plus trenerot si dade ostavka so znaci sega samo od nas zavisi kade mora da pobedime

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
8.749

Пропуштено да се додели црвен картон на домашниот играч со бр.27 (Кривањева), за намерно удирање со подигната нога во телото на противнчкиот играч кога истиот нема можност да игра со топката, за стартот главниот судија додели само жолт картон.

– На интервенција на четвртиот судија погрешно (непотребно) доделен втор жолт картон на гостинскиот играч бр.70 (Филип Бошковски), со што гостинската екипа второто полувреме го играше со играч помалку. Играчот имаше минимален контакт со рамото со домашниот играч, но тоа е далеку да се окаратеризира за недозволен старт за кој би се доделил жолт картон,. Правилна одлука ќе беше да се опоменат усно и двата играчи кои и претходно имаа некои ситни провокации.

ЗАКЛУЧОК: Главниот судија Александар Грујовски погрешил и е оценет со слаба 7,9 оценка за направените пропуст во 36. минута при резултат 0:0. Истата оценка 7.9 ја доделува контролорот Горан Спиркоски и за четвртиот судија Маријан Стојановски за доделениот втор жолт картон во 45+4. минута.

Ne znaat kaj teraat sekoe kolo so slabi ocenki i golem broj na greski uste dve kola ke nemaat nitu sudii nitu delgati samo kontrolirite ke mu ostanat

Член од
8 октомври 2015
Мислења
955
Поени од реакции
3.222
Како и шо реков, не заслужен втор жолт т.е. црвен картон. Ова е недозволиво ова е претерано, барем тие малкуте шо останавме да пратиме мкд фудбал не го заслужваме ова. За партискиот клуб не ми се коментира, само би ми било срам да се радвам на фиксирани исходи. Цел живот со државни пари, цел живот партиска кукла на воздух.
Автоматски споено мислење:

И сега да се надеваме дека ќе компензират за нас и да се оштети друга екипа??? Смрдена лига криминална.

Kajgana Shop

На врв Bottom