Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
честитки за победата, само така продолжете (само не со победа :helou:)!!!
честитки за 100 гол на драганчо...прав професионалец, остави ОДЛИЧЕН впечаток дури беше во победа!!!

Немаат слава Имаат пари немаат срце пич*и се прави:helou:

нема зборови со кој можи да ги опишиме фудбалерите...
незнам незнам шо да кажам... :cuc::cuc::cuc: ова шо се случува неможев ни да го сонувам.... :nesvest:

драган 100%

ИМАМЕ СЛАВА
НЕМАМЕ ПАРИ
ИМАМЕ СРЦЕ
МАЖИ СМЕ ПРАВИ!!!!!!

▒▓█ П ██ E ██ Л ██ И ██ С ██ Т ██ Е ██ Р █▓▒

беф го гледав и ми се исполни душата ! секоја чест СЕКОЈА ЧЕСТ!
честитки за Драганчо 100% :) уште 10 пати по толку да постигни !
а Алтипармаковски голот мајсторски, Торез... незнам шо да речам детето колку шо сакам да остани толку сакам да оди и во странство во некој тим да го изделкат да го гледам Лига на Шампиони кај шо крева титула ...

▒▓█ П ██ E ██ Л ██ И ██ С ██ Т ██ Е ██ Р █▓▒

беф го гледав и ми се исполни душата ! секоја чест СЕКОЈА ЧЕСТ!
честитки за Драганчо 100% :) уште 10 пати по толку да постигни !
а Алтипармаковски голот мајсторски, Торез... незнам шо да речам детето колку шо сакам да остани толку сакам да оди и во странство во некој тим да го изделкат да го гледам Лига на Шампиони кај шо крева титула ...

то не можи да се случи во пелистер?
мора да оди во странство? :baeh:

Честитки за чудото на сезоната-Пелистер!!!

то не можи да се случи во пелистер?
мора да оди во странство? :baeh:

то неможи да се случи во Македонија а и во скоро сите држави околу нас. таленти има кај нас исто колку и во Англија исто како и во Италија проблемот е од ко ке се открие талентот треба да се работи со истото да се изделка и да се напрај играч.
ај ти кажи ми оти лани не го клаваше да игра ? детето сакаше да се откажи од фудбалот. рачунај уште колку такви таленти се убиени шо не ни знајме ние .

Или Пелистер е ѕверска екипа, или лигата е како никогаш послаба :jaj:

Ова второто ќе да е... Енивеј, почнувам да имам шампионски погледи иако и јас како и сите стравував дека ќе бидиме 12 цела сезона...

Само едно не ми е јасно... и пред некоја сезона беа во овој дел на табелата џган навивачи, сега со младинци играме за 10ка и жива душа нема по стадионот :nenene: да не протестираат навивачите шо немаме спонзор случајно?

Или Пелистер е ѕверска екипа, или лигата е како никогаш послаба :jaj:

Ова второто ќе да е... Енивеј, почнувам да имам шампионски погледи иако и јас како и сите стравував дека ќе бидиме 12 цела сезона...

Само едно не ми е јасно... и пред некоја сезона беа во овој дел на табелата џган навивачи, сега со младинци играме за 10ка и жива душа нема по стадионот :nenene: да не протестираат навивачите шо немаме спонзор случајно?

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не протестираат...
само врни,не е убо времето и пичк*те си седат дома ;)

Честитки Чкембари, одлична победа !:smir:
фала :pipi:
2iglx8k.jpg

3307okm.jpg

awdxe.jpg

Честито победа!!дали има некој новитети окулу долго очекуваниот спонзор?Момчињава играат ко да земат редовно плата,Браво,браво

Честито победа!!дали има некој новитети окулу долго очекуваниот спонзор?Момчињава играат ко да земат редовно плата,Браво,браво
Нов рок разбрав денес, до 23ти овај месец.

Нов рок разбрав денес, до 23ти овај месец.
не е нов овај рок уште од пред дестина дена така кажаја дека ке се знај меѓу 15 и 25 овај месец иначе играчите му биле даени по 5 иљадарки после утакмицата со металург

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom