Оооо Гробар мкд па гледам си дошол на моето!!!!Па нели бе брат мене ме брукаше дека сум бил ,,ПЕСИМИСТА,, шо е ова од тебе???

Ја коа зборам дека Југ е нула ти викаше не, работите одат на подобро.Мило ми е шо се освестуваш!!

Значи сум бил во право.Да не ги постирам моите претходни постови ама добро е шо конечно ја согледа реалната страна и гледаш дека работите во реалноста не се така розеви!!Батали ги твоите сигурни изјави од пријатели кои одат на Југ гледај со свои очи.
П.С.Работата со џура фризура е потешка одколку со бјеко и зеко затоа што тогаш немаше подела на Југ сите бевме сложни а сеа е хаос џуро успеа да ги подели навијачите фрла пари на платениците од Југ ваму забрањени не можат ништо да направат само ги рчка едните против другите.Таква багра како шо е он и лопужа тешко ке стане од фотеља посебно како шо реков оти го подели југ.Типичен пример имавме во Хари Хаџиристески никој жив неможеше да го симне се додека не му скисна.Превише е комплексна работата брат не е така како шо мислиме ние!!