Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
7:0 СТОЈКОВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИЧ ХАХАХАХХАХАХАХ :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Стојке од Пенал :pos::vozbud:
7-0, во 2000-тиот јубилеен лигашки натпревар :D

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Добро е, покажуваме знаци на живот.Ја вративме самодовербата и сега верувам дека ке играме во Лига Европа !

АЈМО ЦРНО БЕЛИИИИИИ
--- надополнето: 11 август 2012 во 23:07 ---

:D :D

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Тромзо не е некоја посебна екипа. Али годинава изненадија во Европа, а во лигата се слаби. Се чека двомечот. :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Головите... :icon_lol:

Ме загрижува ситуацијата на Југ... Мора да се избаци управата, ваков мртов амбиент е само поради оние копилиња во фотељата... Вака беше додека не го истераа Зеко лоповот, вака ќе биде се додека шнајдерот седи во фотеља...

Нека се реши еднаш засекогаш, тимот пука седум комада, нема кој да се израдува на нив... Кога гледам каква е ситуацијата, со поделбите и управата што седи во канцелариите, ми се повраќа...

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Головите... :icon_lol:

Ме загрижува ситуацијата на Југ... Мора да се избаци управата, ваков мртов амбиент е само поради оние копилиња во фотељата... Вака беше додека не го истераа Зеко лоповот, вака ќе биде се додека шнајдерот седи во фотеља...

Нека се реши еднаш засекогаш, тимот пука седум комада, нема кој да се израдува на нив... Кога гледам каква е ситуацијата, со поделбите и управата што седи во канцелариите, ми се повраќа...
Оооо Гробар мкд па гледам си дошол на моето!!!!Па нели бе брат мене ме брукаше дека сум бил ,,ПЕСИМИСТА,, шо е ова од тебе???:DЈа коа зборам дека Југ е нула ти викаше не, работите одат на подобро.Мило ми е шо се освестуваш!!:D Значи сум бил во право.Да не ги постирам моите претходни постови ама добро е шо конечно ја согледа реалната страна и гледаш дека работите во реалноста не се така розеви!!Батали ги твоите сигурни изјави од пријатели кои одат на Југ гледај со свои очи.
П.С.Работата со џура фризура е потешка одколку со бјеко и зеко затоа што тогаш немаше подела на Југ сите бевме сложни а сеа е хаос џуро успеа да ги подели навијачите фрла пари на платениците од Југ ваму забрањени не можат ништо да направат само ги рчка едните против другите.Таква багра како шо е он и лопужа тешко ке стане од фотеља посебно како шо реков оти го подели југ.Типичен пример имавме во Хари Хаџиристески никој жив неможеше да го симне се додека не му скисна.Превише е комплексна работата брат не е така како шо мислиме ние!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Оооо Гробар мкд па гледам си дошол на моето!!!!Па нели бе брат мене ме брукаше дека сум бил ,,ПЕСИМИСТА,, шо е ова од тебе???:DЈа коа зборам дека Југ е нула ти викаше не, работите одат на подобро.Мило ми е шо се освестуваш!!:D Значи сум бил во право.Да не ги постирам моите претходни постови ама добро е шо конечно ја согледа реалната страна и гледаш дека работите во реалноста не се така розеви!!Батали ги твоите сигурни изјави од пријатели кои одат на Југ гледај со свои очи.
П.С.Работата со џура фризура е потешка одколку со бјеко и зеко затоа што тогаш немаше подела на Југ сите бевме сложни а сеа е хаос џуро успеа да ги подели навијачите фрла пари на платениците од Југ ваму забрањени не можат ништо да направат само ги рчка едните против другите.Таква багра како шо е он и лопужа тешко ке стане од фотеља посебно како шо реков оти го подели југ.Типичен пример имавме во Хари Хаџиристески никој жив неможеше да го симне се додека не му скисна.Превише е комплексна работата брат не е така како шо мислиме ние!!

А каде тоа, дека јас не сум пишувал против Џуриќ? Не го сакам јас, а и сите останати... Тоа за поделбите, секогаш пишував, дека не ми се допаѓа, сите сакаме сложен Југ... Јас само сакам што побрзо да се заврши оваа катастрофална ситуација која што се наоѓа во клубот, а и на Југ... Незнам колку би било тоа реално во моментот, но се надевам и верувам... А тоа не ме прави песимиста, туку оптимист...

Не сакам кога гледам плачење по фан клубот, а месец(и) пред, а и потоа (ќе) има(ше) спротивни коментари... Затоа и ви реплицирав, бидејќи во овие моменти треба максимална подршка од било кој аспект, а не кукање и плачење...

Старата гарда е тука, уште овие поглавните и авторитетни момци да се вратат и мислам дека ќе се среди во голем процент работата...

Ќе се истера и шнајдерот, само да се најде каде смрди, кој прима паричка и кој е против смена на Џура... А, ќе се најде, во најскоро време ;)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Медо Камара останува во Партизан одлично..се виде на последната утакмица колку е важен само да го продадат Бабобич ќе имаат добра средина и без него и да се земе нешто во одбрана заедно со Иванов а Остојич да биде замена би било добро..два добри леви бека како и десни,ме радува што проработе и Лазар.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денес од 20 часот го играме второто коло, на гости во Нови Сад против новајлијата ФК Доњи Срем :)

Иначе, Хендикеп :(

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Денес од 20 часот го играме второто коло, на гости во Нови Сад против новајлијата ФК Доњи Срем :)

Иначе, Хендикеп :(
И нема многу да се разликува играта со него или без,не велам дека не е уште добар , остаре...Ама пак добар е.. :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ВЕРМЕЗЕ ОДЈ*БИ МАМУ ТИ ......
тоа е тоа и доњи срем научи дека со длабок пресинг може да ги разбие начисто е црни црни тактика од 19 век мрш бре неможам да ги смислам веке!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Дал' је могуче? :facepalm:

ФК Доњи Срем vs ФК ЕуропскиПартизанБелграде 2-1 :facepalm::facepalm::facepalm:

Ово је БРУКА, ово је СРАМОТА - Ал Волечу ПАРТИЗАН до Краја Живота !!! :facepalm:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
И после југ бил празен, па и многу ви се тие 3-4 илјади што догаат да гледат ,,фудбал".Со ваква управа, со ваков стручен штаб, со вакви играчи не одиме никаде.КАТАСТРОФА !

Није увек лако, ал је увек лепо навијати за ПАРТИЗАН ..............:unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom