Оооо Гробар мкд па гледам си дошол на моето!!!!Па нели бе брат мене ме брукаше дека сум бил ,,ПЕСИМИСТА,, шо е ова од тебе???Ја коа зборам дека Југ е нула ти викаше не, работите одат на подобро.Мило ми е шо се освестуваш!! Значи сум бил во право.Да не ги постирам моите претходни постови ама добро е шо конечно ја согледа реалната страна и гледаш дека работите во реалноста не се така розеви!!Батали ги твоите сигурни изјави од пријатели кои одат на Југ гледај со свои очи.Головите...
Ме загрижува ситуацијата на Југ... Мора да се избаци управата, ваков мртов амбиент е само поради оние копилиња во фотељата... Вака беше додека не го истераа Зеко лоповот, вака ќе биде се додека шнајдерот седи во фотеља...
Нека се реши еднаш засекогаш, тимот пука седум комада, нема кој да се израдува на нив... Кога гледам каква е ситуацијата, со поделбите и управата што седи во канцелариите, ми се повраќа...
Оооо Гробар мкд па гледам си дошол на моето!!!!Па нели бе брат мене ме брукаше дека сум бил ,,ПЕСИМИСТА,, шо е ова од тебе???Ја коа зборам дека Југ е нула ти викаше не, работите одат на подобро.Мило ми е шо се освестуваш!! Значи сум бил во право.Да не ги постирам моите претходни постови ама добро е шо конечно ја согледа реалната страна и гледаш дека работите во реалноста не се така розеви!!Батали ги твоите сигурни изјави од пријатели кои одат на Југ гледај со свои очи.
П.С.Работата со џура фризура е потешка одколку со бјеко и зеко затоа што тогаш немаше подела на Југ сите бевме сложни а сеа е хаос џуро успеа да ги подели навијачите фрла пари на платениците од Југ ваму забрањени не можат ништо да направат само ги рчка едните против другите.Таква багра како шо е он и лопужа тешко ке стане од фотеља посебно како шо реков оти го подели југ.Типичен пример имавме во Хари Хаџиристески никој жив неможеше да го симне се додека не му скисна.Превише е комплексна работата брат не е така како шо мислиме ние!!
Го сакам Стојкович како и секој друг играч на Партизан,ама малце лигушкарски ми е пред 1 година кажуваше дека го мразел Партизан и дека не би отишол во Партизан за сите пари на свето...
И нема многу да се разликува играта со него или без,не велам дека не е уште добар , остаре...Ама пак добар е..Денес од 20 часот го играме второто коло, на гости во Нови Сад против новајлијата ФК Доњи Срем
Иначе, Хендикеп