Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Ajde ajde dajte gol hocemo da skacemo
Ajde ajde dajte gol pobedu da slavimo
Celu noc da pijemo to je sve sto zelimo
Zato sada pevamo dajte dajte dajte gol !!!!!!!!!!!

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
добро бе пи*ка му материна на овај шчепович па две леви ли има мајко му па шо треба да се десе па да он даде гол абдал не да ме нервира клапчо!!!!:mad:..........
.......................па и на маркович аман бе па кој треба бе гол даде аман бе абдааааааааааааааааал

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се снајдов некако со линк, мада немаше врска... Почнав да гледам од 67-8 минута некаде и баш за головите на Тромсо ми се исклучуваше линкот, но по тоа што кажа коментаторот сме примиле голови од прекини, што оваа година ни се специјалитет...

Потоа веднаш вративме со голот на Митровиќ, убаво реагираше по центаршутот на Маркец... Потоа Маркец имаше 102,3 % шанса, но не погоди...

Околу играта не коментирам, бидејќи како прво не гледав поголем дел од мечот, а како второ и тоа што го гледав беше за никаде...

3-2 е активен резултат, но иако сум во душа голем оптимиста, после минатата година и повторувањето на исти работи и во оваа, ќе останам смирен и нема да коментирам...

Само ќе кажам дека Верувам... Па со Господ Напред...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Валери Божинов најверојатно новото засилување во нападот :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Партизан vs Јагодина 1-0 :D
Еве го и Голот и по некоја шанса... :)

Тврд натпревар, малку погледав, ме е*еше линкот :)
Незгодни се Јагодина, имаат скрпено одлично тимче, ќе бидат у први пет на крај и квалификации за ЛЕ... Ќе прават проблеми на екипите кои се борат за титула (читај Партизан и Звезда) :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Aксентијевич потпиша за Витсе 2м..ќе го одигра реваншот со Тромзо
Бабович во Сарагоса незнам колку е цената..

Највеќе зависи трансфер перидот ако се влезе во ЛЕ,ќе има трансфери и Божинов ќе дојде инаку тешко дека ќе има некој подобар трансфер.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Највеќе зависи трансфер перидот ако се влезе во ЛЕ,ќе има трансфери и Божинов ќе дојде инаку тешко дека ќе има некој подобар трансфер.
Се согласувам, ако влеземе во ЛЕ полесно ке донесеме некој играч.Само многу рано го продадовме Аксентијевич, требаше барем оваа сезона кај нас да изигра, ама бандата во управата ....

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Се согласувам, ако влеземе во ЛЕ полесно ке донесеме некој играч.Само многу рано го продадовме Аксентијевич, требаше барем оваа сезона кај нас да изигра, ама бандата во управата ....
Ќе му рипнеше цената уште повеќе но тоа е тоа бандава лоповска само алчна за пари..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Аксентијевиќ... :(
Бабовиќ... :unsure:

Добро бе, ај Бабињо и така и така... Не го сакаат 90% од навивачите, иако според мене е играч ЗА Партизан... Да не навлегувам подлабоко во дискусија, кажав што како...

Ама Аксентијевиќ :place:... Лопови бре, на 19 години продаваат таленти... Фак ју Џуро, денот кога ќе си иде ќе ми биде куќна слава...

Kajgana Shop

На врв Bottom