Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Партизан 3:1 Смедерево Стрелци : Вукич, Шчепович, Маркович.

П.С Шчепович пак се закачил со 3-4 навивачи...

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Вака сега, Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.

Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.

Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).

Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус :)

веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141

Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака :)

Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба
И јас сум за одење на дербито ама дај бе нека се потрудат од агенција да обезбедат билети и нека ги стават во цената мислам дека така боље ке биде а не да идеме и да останеме без билети бидејки на претходното дерби мислам дека на Маракана беше намален капацитето....

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И јас сум за одење на дербито ама дај бе нека се потрудат од агенција да обезбедат билети и нека ги стават во цената мислам дека така боље ке биде а не да идеме и да останеме без билети бидејки на претходното дерби мислам дека на Маракана беше намален капацитето....
Ако има доволен број на патници, се ќе биде средено уште пред поаѓање. Не е работата да се земат уште сега картите па да нема кој да иде, вака има време, уште помалку од месец, и се ќе се знае :)

Головите од денеска :D
http://www.youtube.com/watch?v=4pzdrFwDrgA&feature=colike

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Абе ќе има карти како може да нема,10-15 пати сум бил до сеа у Београд,што куп,што лига утакмици и на ЈНА и на Маракана секогаш има карти,ќе има и сеа гарант,интересно ова со превозов,има време до тогаш.... :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Циганите кикснаа, Партизан на + 4 :D Газииииииии !!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Секоја чест за Комити Скопје кои одадоа почит на Иван Перовиќ Гроби, момчето кое беше застрелано во Белград... R.I.P. Иван :place:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве кој сака нека погледне, убаво се гледа од 3:40 па до 4 и нешто како Брис Татон е нападнат од Гробари, но не умрел од добиените удари, туку скокајќи од високата тераса во обидот да избега...

Како и да е, не е убаво ова, вакви насилнички работи не се потребни, се што треба е срце, раци, глас...

http://www.youtube.com/watch?v=vSjVBDucDF8

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
http://www.mondo.rs/tg5548/Foto/Nikolina_Pisek_u_Zemunelu.html

http://www.mondo.rs/s222629/Sport/Fudbal/Nikolina_Pisek_se_udala_u_Zemunelu.html

Lepa Hrvatica pokušala je da odradi trening sa igračima srpskog šampiona. Nastojala je da prihvati i u delo sprovede instrukcije stručnog štaba. Najveću pomoć imala je u Milanu Loli Smiljaniću.
“Pomozi joj”

, dobacivali su Smiljanićevi saigrači, a vezista Partizana se baš potrudio.

Pojasnila je i zašto je izabrala da dođe baš na trening crno-belih.
“Moram da krenem od najboljih”. :D

Zahvalila se Loli Smiljaniću na podršci tokom treninga.
“Mali simpatipčni mi je pomagao. Rekla sam mu da je mentor za debila, a igrači su uzvratili da sam danas ja mentor debilima”.
--- надополнето: Nov 2, 2011 10:21 AM ---

:D :D :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.379
Поени од реакции
18.519
Еве кој сака нека погледне, убаво се гледа од 3:40 па до 4 и нешто како Брис Татон е нападнат од Гробари, но не умрел од добиените удари, туку скокајќи од високата тераса во обидот да избега...

Како и да е, не е убаво ова, вакви насилнички работи не се потребни, се што треба е срце, раци, глас...

http://www.youtube.com/watch?v=vSjVBDucDF8
се лажеш ако мислиш дека не се криви за убиството..што ако не умрел од ударите ако не скокнел да не ке го галеле..На вакви луѓе не им е место тука али ај..И ова е реконструкција на настанот :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
се лажеш ако мислиш дека не се криви за убиството..што ако не умрел од ударите ако не скокнел да не ке го галеле..На вакви луѓе не им е место тука али ај..И ова е реконструкција на настанот :)
Друго е кога од добирните удари ќе почине на лице место, а друго е кога сам ќе скокне од 5-6 метри висока тераса и сам да си зададе смртни рани... Овие можеби немале да го дотепаат до смрт? Можеби ќе е добиел уште некоја палица по грб и по некој бокс и толку? Треба да идат затвор и за ова, ама 240 години се пре пре премногу...

Иначе, во 1/4 финалето од Купот на Србија ќе играме со ОФК Београд на Карабурма. Се игра еден натпревар и доколку нема победник, односно по 90 минути заврши нерешено, одма ќе се изведуваат пенали...

Другите 1/4 финални двојки се:

Црвена Звезда - Смедерево
Војводина - Јавор
Борац - Спартак Златибор Вода

КУП ЈЕ НАШ !!! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom