- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Што бидна со најавуваните немири денеска?
И јас сум за одење на дербито ама дај бе нека се потрудат од агенција да обезбедат билети и нека ги стават во цената мислам дека така боље ке биде а не да идеме и да останеме без билети бидејки на претходното дерби мислам дека на Маракана беше намален капацитето....Вака сега, Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.
Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.
Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).
Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус
веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141
Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака
Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба
Ако има доволен број на патници, се ќе биде средено уште пред поаѓање. Не е работата да се земат уште сега картите па да нема кој да иде, вака има време, уште помалку од месец, и се ќе се знаеИ јас сум за одење на дербито ама дај бе нека се потрудат од агенција да обезбедат билети и нека ги стават во цената мислам дека така боље ке биде а не да идеме и да останеме без билети бидејки на претходното дерби мислам дека на Маракана беше намален капацитето....
се лажеш ако мислиш дека не се криви за убиството..што ако не умрел од ударите ако не скокнел да не ке го галеле..На вакви луѓе не им е место тука али ај..И ова е реконструкција на настанотЕве кој сака нека погледне, убаво се гледа од 3:40 па до 4 и нешто како Брис Татон е нападнат од Гробари, но не умрел од добиените удари, туку скокајќи од високата тераса во обидот да избега...
Како и да е, не е убаво ова, вакви насилнички работи не се потребни, се што треба е срце, раци, глас...
http://www.youtube.com/watch?v=vSjVBDucDF8
Друго е кога од добирните удари ќе почине на лице место, а друго е кога сам ќе скокне од 5-6 метри висока тераса и сам да си зададе смртни рани... Овие можеби немале да го дотепаат до смрт? Можеби ќе е добиел уште некоја палица по грб и по некој бокс и толку? Треба да идат затвор и за ова, ама 240 години се пре пре премногу...се лажеш ако мислиш дека не се криви за убиството..што ако не умрел од ударите ако не скокнел да не ке го галеле..На вакви луѓе не им е место тука али ај..И ова е реконструкција на настанот![]()