Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Денес во 18:00 часот играме осминафинале во Купот на Србија со екипата на Металац на ЈНА, кој сака да слуша пренос ќе има на тоа радиото на линкот што го поставив :D
http://www.partizan.rs/21069-partizan-metalac/

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Водиме на полувреме со Металац, 2-0... Головите ги постигна Вукиќ во 7-ма и 10-та минута :D

Изгледа добро му дојдоа критиките на Вучко од почетокот на сезоната, веќе 3-4 натпревари во серија постигнува гол(ови), да не го заречам само :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
На крај, победа од 3-1, два Вукиќ и Бабовиќ стрелци за Партизан, и пласман во четвртфиналето во Купот на Србија :D

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Почнавме да газиме,ајде само јако до полусезона да се одлепиме на повеќе од 5-6 бода ,идеме по 5-та титула во низа!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Далеку е од распад на Гробари, распад на подгрупи да, ама на Гробари тешко... Ќе биде вака некое време додека не се решат некој работи, пред некој ден беше убиен еден член на Забранети од Алкатраз, неколку подгрупи најавија бојкот додека не се разрешат Алкатрази, плус тоа имаше и собир за одавање почит на детето... Плус тоа, цела Србија знае за убиството, зарем некој би пуштил дете да иде на трибина каде има криминали, убиства и такви сра*а? Алкатраз не се даваат, до кога вака ќе видиме... Жално е Југ да изгледа вака, ама нема за долго да биде, барем јас верувам...

Јас повеќе бев на страната на Алкатрази, ама после убиството, можеби и не заслужуваат да го водат Југ... Кој сака нека биде, само сакам да го видам Југ полн, со насмеани лица, сите како браќа, сите како едно тело... Да се врати Кими и дај Боже да ги ослободат Кича и Прела, тие знаат најдобро што треба...

Брат За Брат - А, не Брат На Брат !!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Се збори демек у сабота Забрањени ќе влезат на Југ :vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не знам дали ја виде сликата од вчерашната утакмица на југ колку луѓе имаше и тоа еден куп жени,деца,брука ,резил невиден,ако им е на значкатраз да видат дека уопште ги нема такви платеници,мора еден ден да дојде до превласт тоа им е на сите јасно,сега како што рече не дај Боже да има жртви....

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вака сега, Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.

Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.

Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).

Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус :)

веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141

Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака :)

Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Вака сега, Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.

Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.

Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).

Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус :)

веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141

Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака :)

Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба
Друже фала ти на инфо.само не ми иде у глава како у еден ист автобус ке патуваме две групи заедно можда ке настанат некои Мали компликации!!:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Друже фала ти на инфо.само не ми иде у глава како у еден ист автобус ке патуваме две групи заедно можда ке настанат некои Мали компликации!!:)
Ајде бе брат и ти па, ќе се колиме Македонци за дерби... Ќе има заебанции, пеење, ова она, после секој на своја страна и готово... И на крај некој ќе јаде ремет цела вечер во автобус ама јбг :D

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Ајде бе брат и ти па, ќе се колиме Македонци за дерби... Ќе има заебанции, пеење, ова она, после секој на своја страна и готово... И на крај некој ќе јаде ремет цела вечер во автобус ама јбг :D
Да да се шалам друже таман работа и таа брука ако ја напраиме!Ај здравје боже да се изорганизираме па ке се видиме!

Kajgana Shop

На врв Bottom