Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Најавуваат или милом или силом, ќе видиме што ќе испадне, не дај Боже само пак да има жртвиСе збори демек у сабота Забрањени ќе влезат на Југ![]()
Не знам дали ја виде сликата од вчерашната утакмица на југ колку луѓе имаше и тоа еден куп жени,деца,брука ,резил невиден,ако им е на значкатраз да видат дека уопште ги нема такви платеници,мора еден ден да дојде до превласт тоа им е на сите јасно,сега како што рече не дај Боже да има жртви....
Друже фала ти на инфо.само не ми иде у глава како у еден ист автобус ке патуваме две групи заедно можда ке настанат некои Мали компликации!!Вака сега, Туристичката Агенција Феријал Кашиков од Штип (има и седиште и во Козле, Скопје) организира автобус(и) за Големото Дерби Звезда - Партизан на 26-ти Ноември.
Поаѓањето е на 26-ти во 07:00 часот наутро, пристигнувањето во Белград е некаде од прилика 14:00 часот. Се гледа натпреварот и некаде 00:00 часот е поаѓањето за Македонија.
Цената е 1800 денари со автобус (треба да има минимум 40 патници) или 2000 денари со мини-бус (доколку има некаде 20 патници).
Тука не се вклучени картите, ама тие се некаде 200-300 динари, или 2-3 евра плус
веб страница на Агенцијата: www.ferijalkasikov.com.mk
Број на Агенцијата во Штип: 032/ 394 - 001
Број на Агенцијата во Скопје: 02/ 3129 - 141
Ако ви е полесно, може и на мене да ми пратите порака
Напомена: Ова важи за навивачи/симпатизери и на двата клуба
Ајде бе брат и ти па, ќе се колиме Македонци за дерби... Ќе има заебанции, пеење, ова она, после секој на своја страна и готово... И на крај некој ќе јаде ремет цела вечер во автобус ама јбгДруже фала ти на инфо.само не ми иде у глава како у еден ист автобус ке патуваме две групи заедно можда ке настанат некои Мали компликации!!![]()
Да да се шалам друже таман работа и таа брука ако ја напраиме!Ај здравје боже да се изорганизираме па ке се видиме!Ајде бе брат и ти па, ќе се колиме Македонци за дерби... Ќе има заебанции, пеење, ова она, после секој на своја страна и готово... И на крај некој ќе јаде ремет цела вечер во автобус ама јбг![]()