Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Misha TumbaS ne e vodja...On e grobarska legenda...Na sajtot na "Juzni front" imate poseben del za nego kade se opisani site negovi budalastini...A ova so Metallica moj dobar drugar e negovoto najpoznato delo....

Derbivo gore e mislam proglaseno za edno od najdosadnite vo celata istorija...Inace,tuka trener na Zvezda e segasniot trener na Vardar,Ratko Dostanic a na klupata na Partizan e Vermez...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Misha TumbaS ne e vodja...On e grobarska legenda...Na sajtot na "Juzni front" imate poseben del za nego kade se opisani site negovi budalastini...A ova so Metallica moj dobar drugar e negovoto najpoznato delo....

Derbivo gore e mislam proglaseno za edno od najdosadnite vo celata istorija...Inace,tuka trener na Zvezda e segasniot trener na Vardar,Ratko Dostanic a na klupata na Partizan e Vermez...
Абе тоа од заебанција го напишав(читај воџа):pos2:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
svarno igrata na toa derbi bese tapa ama komentatorot lud kraj nema!
kolku ja kaznija zvezda znae nekoj?
pozz

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Карти за натпреварот Партизан-Темишвар се пуштени во продажба и тоа 400динара за јужна и северна и 800динара за исток и запад.Се очекува стадионот да биде полн,со максимална подршка од Гробари и промовирање на Партизан во групите на Купот на УЕФА што воедно ќе значи и презимување во Европа.
Натпреварот ќе го судат судии од Португалија,а во редовите на Партизан има двајца играчи со мали проблеми,но тоа се повратниците кои се уште немаат првотимски статус.Натпреварот се игра во 19часот во Четврток(не знам дали ќе има директен пренос на РТС).
Очекувам сигурна и лесна победа.

ЈА ВОЛИМ ЦРНО БЕЛЕ ПОНОСНО КАЖЕМ СВИМА
ВОЛИМ ТО СЛАВНО ИМЕ И ДИВИМ СЕ САМО ЊИМА!!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Абе тоа од заебанција го напишав(читај воџа):pos2:

Pa stavi :helou: a ne :vozbud:...

svarno igrata na toa derbi bese tapa ama komentatorot lud kraj nema!
kolku ja kaznija zvezda znae nekoj?
pozz
Izglea samo uslovno da ne kaznat....Iako kako so slusam Tole Karadzic ,ex pretsedatelot na Partizan gi zemal stvarite u svoi race taka da ne bi me cudelo ako bide nesto podrasticno...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
abe tole ne go boli mnogu za partizan da mu bese biten partizan ke si ostanese pretsedatel ama i poarno so si otide use podobro ni ide.
inace sea citav crvena zvezda ima 24 sata da se izjasni ako ne ke bide kazneta,kaznata normalno ne se znae kakva ke bide.
jas sakam paricno da bidat kartite ne za drugo tuku deka ke idam da ja gledam utakmicata!

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Vo sest casot igrame protiv Vojvodina , na domasen teren , inaku ovaa ke bide malo derbi, samo tri boda nedostasuvaat na Vojvodina, da go deli prvoto mesto so Partizan. Vo poslednite sest natprevari dve pobedi na Partizan i dve na Vojvodina, samo mislam deka sme vo podobro forma, i ocekuvam pobeda.

Partizan do smrti.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
pocna utakmicata 10 minuta e 0-0 nego ne mi otvara neso webtv ne mozam da slisam prenos nz so e.ke probam pak
utakmicava ja tepame so 2-0

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Kraj eden nula, za nas, Partizan go pobedi svojot najgolem konkurent za titulata, profesorot Mo ja resi rabotata. ( Moreira )

Samo taka, titulata e nasa.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
bravo majstori bravooooooooo
pobeda nad vojvodina u cetvrtok tepame so temisvar!
poleka poleka utakmica po utakmica ke stigneme i do titulaaa

В

Вори

Гостин
Рутинирана победа,го победивме конкурентот за тутулата Војводина,,Мореира Зверотиња неам зборои...Ајмо Гробари 6 утакмици 18 бодови...

Kajgana Shop

На врв Bottom