Фан Клуб: Партизан

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
SILOANJE:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ХАХА Мореира е закон браво браво со најголемиот конкурент издвојувавме победа.:baeh::helou:

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Vo nedela derbi.

Spremite se picke ciganske !!!!!!!!!!!!!!!!

SISAJ ZVEZDO !!!!!!

Grobari Jug

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
abe so da se kaze za utakmicava osven toa deka igrame epten pametno!
Cetvrtok da gi zdrvime ovie rumunive veruvam u toa.
Za derbi ke mislime posle cetvrtok
p.s.SLOBODEN CETVRTOK za C.Z:pos2:

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Sepak, derbito se igra pred publika, mislam deka taka e i podobro.
Crvena Zvezda e kaznena so paricen iznos.
Debito se blizi, no sepak nie prvo treba da si ja zavrsi rabotata vo cetvrtok protiv Temisvar.

Partizan - Temisvar Cetvrtok
Crvena Zvezda - Partizan Nedela

Dve teski utakmici pred nas. Se nadevam deka ke projdat vo nasa polza.Misla deka sme podobri od dvete cetvrto plasirani ekipi vo nivnite prvenstva.

Haha haha

Grobari Jug ! Partizan Je vecan

В

Вори

Гостин
Ќе ги тепаме на сред Маракана овие циганиве,не Чедомир Јанески,Ѓорѓи Крстески не им помага...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ќе ги тепаме на сред Маракана овие циганиве,не Чедомир Јанески,Ѓорѓи Крстески не им помага...
Море и Благица Павловска не му помага на дербито ќе го јадат на Маракана.. ќе има СИЛОВАЊЕ СИЛОВАЊЕ.......:vozbud:

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Zvezda, ke go izede, na sred cmarakana..
Sisaj Zvezdo!!

Silovao si zvezdo Matejaaaaaa Matejaaaaaaaaaa.....
Sega ke ja siluvaat, Moreira,Diara,Bogunovik,Tosik i ostanatite zvezdi......

Partizan je vecan.. ..

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Дечки почекајте малку.Има време до дербито.Да ја изиграме сега во четврток против Темишвар онака како што треба па потоа ке размислуваме за циганите.Сега за сега да си се фокусираме на престојниот натпревар и Партизан да си ја доврши незавршената работа,а тоа е да си даде уште два три гола и да се промовираме во купот на УЕФА.А за дербито после четврток:)

ЗА ДРУГЕ СЕ НАВИЈА ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дечки почекајте малку.Има време до дербито.Да ја изиграме сега во четврток против Темишвар онака како што треба па потоа ке размислуваме за циганите.Сега за сега да си се фокусираме на престојниот натпревар и Партизан да си ја доврши незавршената работа,а тоа е да си даде уште два три гола и да се промовираме во купот на УЕФА.А за дербито после четврток:)

ЗА ДРУГЕ СЕ НАВИЈА ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ!!
i jas go zboram toa use odma po utakmicata so vojvodina
derbito e bi se reklo vo vtor plan zosto ako vlezeme vo grupite na uefa imame 4 jaki utakmici!Ke se napolni stadionot pari ke ima i to!
derbito nema kade da bega t.e.nema zvezda kaj da bega
PARTIZANE NAS SI PONOS

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Neko igra po grupama, a neko po RUPAMA ( cmarakana ) hahah haha

Хехех.Добар си Junker убаво ме насмеа.:pos2:
Поздрав до сите наши приврзаници и истомисленици и се надевам дека во Четврток ќе има фешта на стадионот во Белград.

ЈА ВОЛИМ ЦРНО БЕЛЕ
ПОНОСНО КАЖЕМ СВИМА!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Partizan sveto ime je!
Zadutre so rumunive tepame 2-0 !
posle vo dupkata tepame lesno zatoa sto MNOGO SMO JAKI i ke go dokazeme toa inace zveda zasluzi kazna za neigranje barem na 5 utakmici pred publika,vaka poarno zaso ke bide jako radi derbito!
PARTIZAN IN MY HEART

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Prenos samo na RTS2 , za drugo ne e sigurno , ako znae nekoj , koj kanal ke ja prenesuva direktno utakmicata Partizan I Temisvar, neka pise..

Doadjaat 1500 navivaci na Temisvar, ke bidat smesteni na sever.

Se nadevam deka se ke pomine vo najdobar red, bidejki tie se prijatelski nastroeni, treba i nie da go pokazeme nasete prijatelstvo sprema niv..

Ke bide jaka borba na terenot, no sepak mislam deka proadjame, ne smeeme da dozvolime nikakvo iznenaduvanje, treba maksimalno oprezno da vlezeme vo utakmicat.

Pozdrav Grobari

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
sega citav na sajtot na temisvar nivniot trener izjavil deka sansite se 70-30 za partizan!!!
bi rekol deka sansite se 99-1 ama jbg ke si vidat oni.

Kajgana Shop

На врв Bottom