Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Misha TumbaS ne e vodja...On e grobarska legenda...Na sajtot na "Juzni front" imate poseben del za nego kade se opisani site negovi budalastini...A ova so Metallica moj dobar drugar e negovoto najpoznato delo....

Derbivo gore e mislam proglaseno za edno od najdosadnite vo celata istorija...Inace,tuka trener na Zvezda e segasniot trener na Vardar,Ratko Dostanic a na klupata na Partizan e Vermez...

Misha TumbaS ne e vodja...On e grobarska legenda...Na sajtot na "Juzni front" imate poseben del za nego kade se opisani site negovi budalastini...A ova so Metallica moj dobar drugar e negovoto najpoznato delo....

Derbivo gore e mislam proglaseno za edno od najdosadnite vo celata istorija...Inace,tuka trener na Zvezda e segasniot trener na Vardar,Ratko Dostanic a na klupata na Partizan e Vermez...
Абе тоа од заебанција го напишав(читај воџа):pos2:

svarno igrata na toa derbi bese tapa ama komentatorot lud kraj nema!
kolku ja kaznija zvezda znae nekoj?
pozz

Карти за натпреварот Партизан-Темишвар се пуштени во продажба и тоа 400динара за јужна и северна и 800динара за исток и запад.Се очекува стадионот да биде полн,со максимална подршка од Гробари и промовирање на Партизан во групите на Купот на УЕФА што воедно ќе значи и презимување во Европа.
Натпреварот ќе го судат судии од Португалија,а во редовите на Партизан има двајца играчи со мали проблеми,но тоа се повратниците кои се уште немаат првотимски статус.Натпреварот се игра во 19часот во Четврток(не знам дали ќе има директен пренос на РТС).
Очекувам сигурна и лесна победа.

ЈА ВОЛИМ ЦРНО БЕЛЕ ПОНОСНО КАЖЕМ СВИМА
ВОЛИМ ТО СЛАВНО ИМЕ И ДИВИМ СЕ САМО ЊИМА!!!

Абе тоа од заебанција го напишав(читај воџа):pos2:

Pa stavi :helou: a ne :vozbud:...

svarno igrata na toa derbi bese tapa ama komentatorot lud kraj nema!
kolku ja kaznija zvezda znae nekoj?
pozz

Izglea samo uslovno da ne kaznat....Iako kako so slusam Tole Karadzic ,ex pretsedatelot na Partizan gi zemal stvarite u svoi race taka da ne bi me cudelo ako bide nesto podrasticno...

abe tole ne go boli mnogu za partizan da mu bese biten partizan ke si ostanese pretsedatel ama i poarno so si otide use podobro ni ide.
inace sea citav crvena zvezda ima 24 sata da se izjasni ako ne ke bide kazneta,kaznata normalno ne se znae kakva ke bide.
jas sakam paricno da bidat kartite ne za drugo tuku deka ke idam da ja gledam utakmicata!

Vo sest casot igrame protiv Vojvodina , na domasen teren , inaku ovaa ke bide malo derbi, samo tri boda nedostasuvaat na Vojvodina, da go deli prvoto mesto so Partizan. Vo poslednite sest natprevari dve pobedi na Partizan i dve na Vojvodina, samo mislam deka sme vo podobro forma, i ocekuvam pobeda.

Partizan do smrti.

pocna utakmicata 10 minuta e 0-0 nego ne mi otvara neso webtv ne mozam da slisam prenos nz so e.ke probam pak
utakmicava ja tepame so 2-0

Kraj eden nula, za nas, Partizan go pobedi svojot najgolem konkurent za titulata, profesorot Mo ja resi rabotata. ( Moreira )

Samo taka, titulata e nasa.

bravo majstori bravooooooooo
pobeda nad vojvodina u cetvrtok tepame so temisvar!
poleka poleka utakmica po utakmica ke stigneme i do titulaaa

Рутинирана победа,го победивме конкурентот за тутулата Војводина,,Мореира Зверотиња неам зборои...Ајмо Гробари 6 утакмици 18 бодови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom