Фан Клуб: Партизан

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Fenomen, mora li da si clen na nekoja grupa pa da vikas deka si od taa grupa?
Ne bidi glup, ne ti se zamaram vise, samo nekoj treba da gi brise tvoi glupi postovi, zasto pisues na pogresnu temu.

Pozdrav Grobari

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Ние не рековме дека не сме МАКЕДОНЦИ,делеку од тоа.Живеам во Македонија и си ја сакам Македонија и НИКОГАШ нема да престанам да ја сакам.Уште како помал сум гледал натпревари на Партизан на ТВ и едноставно сум пројавил симпатии кон него.Сум се одлучил да навивам за тој клуб и на тоа мое одлучување никој немал влијание освен самиот јас.Да имаше и Македонија некои посилни екипи па уште од мојот град Куманово можеби сега немаше ние да седиме тука и да се расправаме зошто навиваме за други клубови од други држави.Значи тоа е и мал наш недостаток.И не заборавај МАКЕДОНИЈА НА МАКЕДОНЦИТЕ!!
Така ли е??!!И не биди смешен со тој збор србомани тоа одамна умре во Македонија што лично многу ме радува.

В

Вори

Гостин
Дуро Гробарот од Кавадарци:pos::pos::pos::pos::pos:
Не го сваќајте ова како провокација ама не знам оти на секој пост поздрав Гробари,напред Гробари,ајде Гробари.....а вие не сте членови на таа навивачка група(барем сум сигурен со 102,5%:pos2:)може некој од вас бил некогаш да го гледа Партизан а и може навивал со Гробари ама тоа не го праве Гробар со членска карта или книшка како и да е:) (ајде некои од Кавадарци да викаат позз Лозари,ајде Лозари иако не се членови на групата ама сепак тоа е занимањето на 70% од населението во Кавадарци и може да се викат Лозари барем тие што се занимаваат со лозарството...а вие не верувам да сте гробари по занимање мислам у права смисла на зборот:pos2:) .....може ќе ми кажете како сакате ќе викате ова она ама дали јас треба на секој пост да викам ајде Фоса дел Леони....или другите навивачки групи на Милан
Кавадарци е црвено жолто:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Димитријевски гледам и ти пред мене си пишал пост за ова оти јас гледав вести па заборавив да го допишам
БТВ имаше за некој квиз во кој една будала рече дека Александар Македонски бил од Грција и не беше точен одговорот точен одговор е дека бил од:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Мора да кењаш на секој фанклуб,или мора да пишеш по 60 поста во еден ден....????Ај бегај таму во фанклуб Фени Индустри и биди Лозар или што и да е....

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Мора да кењаш на секој фанклуб,или мора да пишеш по 60 поста во еден ден....????Ај бегај таму во фанклуб Фени Индустри и биди Лозар или што и да е....
Да да морам да кењам и морам да пишам по 60 поста у ден:pipi:
Кисче:bip::bip::bip:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Fenomen , vrska ti nemaat postovite ,bashka shto se na pogreshna tema staveni.Toa na forumot e nekoe dete shto pishuvalo,prvpat slusham kumanovci da sakale da bidat del od Srbija oO.
Таму се двајца од навивачката група Кумани и знам дека истоимената навивачка група закачувала знамиња од Србија на трибина,скандирала за Србија нешто ова она......
Сега не знам каква е ситуацијата ама се надевам дека нема такви.....(не знам шо збор да употребам а и може бан од тема да заработам ако употребам некој збор:))
Не сакам да се расправам веќе а и нема тука провокација така да кулирајте:wink:
Позз:smir:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Диара и Тошиќ мајстори.
Кој би можел друг.Браво!!!!!!Одличенрезултат до крајот ајде уште некое голче.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
0-3 ајт наздравље шишање.Одличен резултат,се гледа дека екипата е уиграна многу.Осеќам дека ќе има многу радување сезонава за Партизан и за нас.:)

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
FIRE-BOY procitaj gi drugite postovite pred da napises, FIKO-FAN, veke napisal deka partizan pobedil so 0-3, taka da go potvrdivme prvoto mesto na tabelata, i mirno ja cekame utakmicata so mlados apatin vo sreda.

Fenomen, fuck off.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Lelelele znaci sila sme igrata ne bila kojznae sto citav na partizan.net nego vazno e deka tepavme i toa 3-0 Ke bide ovaa beriketrna godina za nas:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom