Дуро Гробарот од Кавадарци
Не го сваќајте ова како провокација ама не знам оти на секој пост поздрав Гробари,напред Гробари,ајде Гробари.....а вие не сте членови на таа навивачка група(барем сум сигурен со 102,5%:pos2може некој од вас бил некогаш да го гледа Партизан а и може навивал со Гробари ама тоа не го праве Гробар со членска карта или книшка како и да е (ајде некои од Кавадарци да викаат позз Лозари,ајде Лозари иако не се членови на групата ама сепак тоа е занимањето на 70% од населението во Кавадарци и може да се викат Лозари барем тие што се занимаваат со лозарството...а вие не верувам да сте гробари по занимање мислам у права смисла на зборот:pos2 .....може ќе ми кажете како сакате ќе викате ова она ама дали јас треба на секој пост да викам ајде Фоса дел Леони....или другите навивачки групи на Милан
Кавадарци е црвено жолто
Димитријевски гледам и ти пред мене си пишал пост за ова оти јас гледав вести па заборавив да го допишам
БТВ имаше за некој квиз во кој една будала рече дека Александар Македонски бил од Грција и не беше точен одговорот точен одговор е дека бил од
Да да морам да кењам и морам да пишам по 60 поста у денМора да кењаш на секој фанклуб,или мора да пишеш по 60 поста во еден ден....????Ај бегај таму во фанклуб Фени Индустри и биди Лозар или што и да е....
a ti si neki fraer jebote?:smir:KUMANOVO E CELO CRNO BELO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Таму се двајца од навивачката група Кумани и знам дека истоимената навивачка група закачувала знамиња од Србија на трибина,скандирала за Србија нешто ова она......Fenomen , vrska ti nemaat postovite ,bashka shto se na pogreshna tema staveni.Toa na forumot e nekoe dete shto pishuvalo,prvpat slusham kumanovci da sakale da bidat del od Srbija oO.