Фан Клуб: Партизан

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Елмазовски?колку си сигурен?:)
Илир е Торбеш..или поточно кажано Македонски Муслиман.
ja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
no ednas idevme vo trening pred utakmicata Shkendija-teteks i eden od nashive mu rece nesto na Ilir na Makedonski a Ilir mu vrati na Albanski... i rece ej so mene samo Albanski...
inaku imeto Ilir e Albansko ime....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ja sum zborel so ilir personalno i toj mi rece deka SUM ALBANEC zbori odlicno Albanski
izvini za off topik
no ednas idevme vo trening pred utakmicata Shkendija-teteks i eden od nashive mu rece nesto na Ilir na Makedonski a Ilir mu vrati na Albanski... i rece ej so mene samo Albanski...
Ееееееј опасен бил бе :pos::pos::pos::pos::pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
izvini za off topik
Не бе не,кога ќе речеме дека имате талент,вие викате аа не бе што е тоа талент,какано тоа,ми смо со факуљтет свите :pos::pos:

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
Haha ne vie ste potalentirani,Znaete mnogu dobro sto e ILIR;) Iliri se edni od najstarite pleminja(FIS e na albanski)..i ke kazes deka e Torbesh ahaha:D ama talentirani ste:D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
izvini za off topik
Не знам што е ЕЛмазовски, и не ме интересира, само сакам да кажам дека е многу полесно да се смени име отколку рпезиме.
Он има татко/мајка, баба/дедо, може да се види историјата на презимето.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ах какви луѓе ... Абе форумов е за дискусија во врска со фудбалот а не со историја на имиња и презимиња ..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Кога ви кажав да не дигате фама околу овој натпревар, вие се прскавте тука, се натпреварувавте кој погрден збор
ќе напише... Еве, отиде Шкендија, си прими 4 комада и се враќаат во Македонија, реваншот ќе биде само формалност, ништо од вашите 30.000 гледачи од Косово, странство, Албанија... Ништо и од третата Светска војна, никаде знаме на Балисти, никаде Албанско знаме, никаде Косовско знаме, никаде колење албанци, никаде убивање Срби... Ништо од тоа, а? Премногу значење придававте за овој натрпевар, а и самите потсвесно знаевте дека не си доаѓате со под 3 гола :D... И пенал ви поклонија, и подарокот од судијата незнаевте да го искористите :P

Тоа е тоа, сега за недела дена само да се одигра формално реваншот, да нема груба игра за да се избегнат картони и повреди, па се гледаме во третото коло, каде можни противници ни се "Mogren - Liteks (1:2), Genk, Slovan Bratislava - Tobol (2:0), Pjunik - Viktorija Plzen (0:4), Maribor - Dudelanž (2:0), Bangor siti - Helsinki (0:3), Valeta - Ekranes (2:3), Zestafoni - Dačija (3:0), Malme - HB Toršavn (2:0) i Šamrok - Flora (1:0)."

Најтежок од овие би бил Белгискиот тим Генк, а најлесни би биле Шамрок или Флора, Екранес, не би било лошо и Хелсинки, ланскиот противник или пак словенскиот Марибор :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Eве ги можните противници само не Генк друг кој сака мислам дека ќе биде лесно..
http://www.mondo.rs/s211837/Sport/Partizan_ceka_zreb_-_Genk_najtezi_rival.html

За вчерашната игра задоволен сум од Едуардо добро се снаоѓа знае да ја изигра и да даде гол и во прво имаше убава шанса но ја фати голманот.Волков добро го замени Лазевски кој мислам дека сеуште е повреден,Бабович стандардно беше одличен по десната страна даваше допки и ги мезеше дефанзивците на шкендија.Пеналот немаше п од пенал но тоа судијата премногу ги толелираше Шкендија цело време фаули за нив имаше остар старт врз Волков не му даде ни жолт.На реваншот се враќа и Раџа така да одбраната ќе биде екстра појака.

изјавата на Станојевиќ
http://www.mondo.rs/s211834/Sport/Fudbal/Stanojevic-_Odlicno_Stojke_i_navijaci_super.html

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
На спротивниот табор се обраќам :
Сте учеле ли вие бре Историја ???
Тој сега вашиот Елмазовски е потурчен...Како праеле порано името го мењавале а презимето им останувало тој сигурно бил Христијанин но со доза малку ''ЉУБОВ'' човекот станал муслиман...Си го продал газот за урда!!!! Исти случај и со Босанците...Зошто косоварите немаат такви имиња и презимиња??? Све некој имиња кои немаат врска со православните имиња и презимиња....И не треба за овој да се дига прашина толку...Нека уживаа фанојве у победава !!!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Што мешкате сеа баби и жаби темава не за тоа за ПАРТИЗАН Е! и зборете за тоа што ми чуе та*ак*в мене што е он што сака нека биде

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
На спротивниот табор се обраќам :
Сте учеле ли вие бре Историја ???
Тој сега вашиот Елмазовски е потурчен...Како праеле порано името го мењавале а презимето им останувало тој сигурно бил Христијанин но со доза малку ''ЉУБОВ'' човекот станал муслиман...Си го продал газот за урда!!!! Исти случај и со Босанците...Зошто косоварите немаат такви имиња и презимиња??? Све некој имиња кои немаат врска со православните имиња и презимиња....И не треба за овој да се дига прашина толку...Нека уживаа фанојве у победава !!!
не си го продал баш за урда! него за поголеми права, а и не он, него некој негов пра пра дедо :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom