Фан Клуб: Партизан

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Шо има врска националноста со средниот прст? Немора да си албанец да мразиш срби.
Да, но мора да си ретардиран кретен со Даунов синдром кого мајка му го мавала со пегла по глава додека бил мал. И комплексите на нижа вредност им се јавуваат поради микроскопската величина на гениталиите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Шо има врска националноста со средниот прст? Немора да си албанец да мразиш срби.
Не реков дека е битна националноста, прашав само зошто ме зачуди со такво презиме да е Албанец.

M

Mario Gómez

Гостин
Да, но мора да си ретардиран кретен со Даунов синдром кого мајка му го мавала со пегла по глава додека бил мал. И комплексите на нижа вредност им се јавуваат поради микроскопската величина на гениталиите.
Стварно, и мене не ми е јасно како може таков златен народ да се мрази. Комплексите шо ти прават чудна работа.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Презимево некако не ми е албанско :icon_mrgr: Ама знам милион примери на Торбеши како се пишале Албанци така да јасно ми е :)
Нема врска дали е албанско или торбешко битно е дека Албанците(исламизираните),Турците,Македонците муслимани и Србите муслимани(по ново Бошњаци:rolleyes:) се муслимани и тие нас и Србите не несакаат на верска основа,а не на национална;).На Косово и во Македонија запалија еден куп православни храмови така да се е јасно.Чепкав малку по интернет и сите муслимани од Нови Пазар ќе навиваат за Шкендија оти навивачите им биле муслимани.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.355
Поени од реакции
5.423
Овај Илир Елмазовски е торбеш !!!
Пред 3 години играше кај нас, кога ќе даеше гол стално идеше со навивачите да отпоздрави. Исто и сега ама не даде гол :D туку воодушевен изгледа дека Белград го виде и ајде пољубац на сите :) ама овие во првите редој го провоцираја и овај среден прст :) типичен љочка, без култура, а за ова сигурно ќе јади казна од УЕФА и највероватно ќе го пропушти мечот во Скопје....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Елмазовски?колку си сигурен?:)
Илир е Торбеш..или поточно кажано Македонски Муслиман.
мислам дека има турско потекло по мајка, а татко му е Македонски муслиман

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема врска дали е албанско или торбешко битно е дека Албанците(исламизираните),Турците,Македонците муслимани и Србите муслимани(по ново Бошњаци:rolleyes:) се муслимани и тие нас и Србите не несакаат на верска основа,а не на национална;).На Косово и во Македонија запалија еден куп православни храмови така да се е јасно.Чепкав малку по интернет и сите муслимани од Нови Пазар ќе навиваат за Шкендија оти навивачите им биле муслимани.
Не генерализирај.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Точно де си кажа чоекот.
Местото од каде што јас имам корени се пола присилени торбеши и никогаш во минатото и сега не сме имале проблеми како фамилија со нив ниту па другите православни фамилии, ниту па некој од нив спомнал за било каква омраза на верска база, туку баш напротив, не ги интересира тоа. Реков да не генерализира, ништо друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom