Фан Клуб: Партизан

V

Viktoranius

Гостин
Ауууууууу го прочитав цел текст, ме наежи гадно.:(:(

Гробарска икона бил типот.:(

Нека почива во мир.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Едно големо браво за модераторите... овој Miki_delija наполни 3 страни со песни за Крали Марко, а се уште ништо нема превземено... јас 3 поста напишав во фан клуб Жлезда и одма бан... овој 3 страни и ништо... :jaj:

П.С. Спасев не му реплицирај на песните, оти една страна само за тоа се полни...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Едно големо браво за модераторите... овој Miki_delija наполни 3 страни со песни за Крали Марко, а се уште ништо нема превземено... јас 3 поста напишав во фан клуб Жлезда и одма бан... овој 3 страни и ништо... :jaj:

П.С. Спасев не му реплицирај на песните, оти една страна само за тоа се полни...
Каде се сега модераторите.Јас ќе напишам 1 пост во циганскиот фан клуб и право...А кога они пишат во нашиот тогаш НИШТО!!!:tapp::tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чекајте бе ало, ние не сме вработени тука. Имаме и приватен живот, семејства. Стрпете се, не му реплицирајте, повеќе ѓубре правите, ќе се среди се`. Нели гледате колкави песни изнаставал, пола саат човек да скрола.

Баниран е од тема типов. Сега се надевам дека се` е во ред.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Јоканович не е вејке тренер на Партизан.Хвала ти Јокане за све.Човекот освои 2 сезони по ред ДУПЛА КРУНА,со него влеговме во ЛИГА ЕВРОПА...

I

InF3cTeD

Гостин
е дури сеа мислам деќа ќе биде тежок период за екипата за играчите додека се прилагодат на новиот тренер,на неговата тактика....ахх у курац сеа ли требаше овоа бе глуперди ниедни

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Има ли нешто за кој ке биде тренер на Партизан?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Горан Стевановиќ ќе го води тимот... само би требало да е привремено решение...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да не оди некој на првиот натпревар од Лига Европа Партизан-Тулуз на 17 Септември?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
И званично, Горан Стевановиќ е новиот тренер на Партизан. Има договор до крајот на оваа сезона...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И званично, Горан Стевановиќ е новиот тренер на Партизан. Има договор до крајот на оваа сезона...
Дај Боже да се покаже одлично оваа сезона, но ако се суди според името и неговото реноме тешко дека ќе биде така... јас мислев дека имаат договорено некоја зделка со Матеус за враќање во Партизан и затоа Јокан добил отказ, ама изгледа не е така... здравје Боже ќе видиме како ќе се одвиваат работите со овој тренер оваа година, се надеваме на освојување на првенство, а се надевам и на Куп и со тоа Трипал Двојна круна :vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Најмалку до половина сезона ќе биде тренер Стеванович,а потоа може нешто да се менува.:helou:Јас гледам да направиме нешто во Лига Европа а за домашното првенство и купот нема што да се зборува:vozbud::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom