Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Во недела играме на гости со Чукарички,очекувам добра игра и победа,да се почне со победа со новиот тренер!
Клинчарски е назначен за помошник,сменет е и кондиционот тренер!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Да очекувам победа,со што е можно повеќе голови во нивната мрежа.А во колку играме?:helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да очекувам победа,со што е можно повеќе голови во нивната мрежа.А во колку играме?:helou:
Играме во Недела во 16:30 часот... со среќа во Недела со Чукарички :smir:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Да не иде сеа некој за со Тулуз у Београд?? Ја дефинитивно ќе идам против Бриж, ако иде уште некој тогаш, можеме да се договориме.

Со Чукарички би требало да биде лесна победа, 3-0 според мене.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Со Тулуз 99% не одам,за со Шахтјор или Бриж на една би требало да идам,не е исклучена можноста и на двете ама на оваа првата сигурно НЕ!

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Со Тулуз 99% не одам,за со Шахтјор или Бриж на една би требало да идам,не е исклучена можноста и на двете ама на оваа првата сигурно НЕ!

Епа за со Бриж можеме да се договориме, сигурно уште некој ќе иде од форум, ќе се собереме поголема екипа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да не иде сеа некој за со Тулуз у Београд?? Ја дефинитивно ќе идам против Бриж, ако иде уште некој тогаш, можеме да се договориме.

Со Чукарички би требало да биде лесна победа, 3-0 според мене.

Јас и уште двајца Гробари од Свети Николе требаше да одеме на натпреварот со Тулуз сега на 17 Септември организирано со Гробари Куманово, ама нешто ја зафркнаа работата тие од Куманово и се уште не се знае... ама најверојатно ќе чекам прилика со Бриж или Шахтјор... :toe:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Партизан израмни на 1:1.Стрелец новиот играч Ломич.Ајде уште 1.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Партизан израмни на 1:1.Стрелец новиот играч Ломич.Ајде уште 1.
Стрелец Бране Илич... грешка си нешто... ајде 70 минута е има време за уште еден во мрежата на Чукарички... :vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ајде бе бегај,што е ова 1-1 ебате со Чукарички:uvo:
Мора тренер да се земе не вака со анонимуси,секој по еден кикс и наздравје првенството,поглуп потег од тоа што го избркаа Јокан не можеа да направат!!!
Ебате увертирата за со Тулуз,има да не отворат....

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ц.ц.ц не ми се верува...Мора клубот малку да се среди на кој не му е местото тука нека си оди...:tapp:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Kazav i posle utakmicata so apoel deka partizan OBAVEZNO ke zapadne u kriza(PSIHOLOSKA) i toa se pokaza tocno.Sramno e be takvi KVAZI zvezdi(igracite) da se raspagjaat kako p**ki na utakmicite koj i e k**ac a zgresija i toa se pokaza kao fatalno i tragicno so go oteraa jokan neam zborovi me iznerviraa do koska ebati smekercinjata sramota :drk::drk: e duri sea se pokaza deka ima kriza ali stvarno ima.po mene treba da litaat glavi ne e se zagubeno ali ovaka se pocnuva i ovaj e patot na propasta mozda i ne e tolku tragicno ali ke vidime vremeto ke pokaze sve JA LICNO mislam deka nema da bide TOJ partizan kao so bese so jokan do pred losite rezultati

Kajgana Shop

На врв Bottom