Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Од кај да знам можда навистина ја пикнал пошо се сожалил на вас...:pos2::pos2::pos2:
Си вика ајде не влегоа во Лига Европа,ај барем да бидат блиску до Партизан да не им избега многу:pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
У право си :):) Ние барем една утакмица, кај вас да не се противничкиве играчи, нема гол да дадете :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
У право си :):) Ние барем една утакмица, кај вас да не се противничкиве играчи, нема гол да дадете :)
Да да Борац сами си дадоа 5 гола.Голманот излезе да ја боксува топката но Обрадович сутираше во голот а со Хајдук цел натпревар напагавме и заслужено победивме.А да и Жилина сами си дадоа два гола:pos2::pos2:и Рил 12:smir:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Немора да дадеме гол,што сакам до крај на лигата се со автоголови да победуваме...
Земете читајте денешен српски спорт каква изјава има ФК црвена звезда,стадионот на Напредак не бил доволно осветлен и тоа го гледале како главна причина на поразот,ало бе до кога со притисоци бе!!!
Ама убаво им одговори тој на Напредак претседателот,вика ако сакате ќе ја преиграме убеден сум дека ќе тепаме!!!
На ниске гране звездо си пала:vozbud:
Марко Ломиќ потпиша одлична вест,што значи уште два домашни трофеи:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Немора да дадеме гол,што сакам до крај на лигата се со автоголови да победуваме...
Земете читајте денешен српски спорт каква изјава има ФК црвена звезда,стадионот на Напредак не бил доволно осветлен и тоа го гледале како главна причина на поразот,ало бе до кога со притисоци бе!!!
Ама убаво им одговори тој на Напредак претседателот,вика ако сакате ќе ја преиграме убеден сум дека ќе тепаме!!!
Желбата е преголема, но незнам од кога 1-1 е пораз :):)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
[FONT=&quot]Crvena zvezda na niske grane spada,
I iz lige polako ispada[/FONT]
[FONT=&quot]Novi rival bice tebi Rad,
Tu su jos Trepca,
Pelister,Spartak i Novi Sad,
Dubocica,Ivangrad...

[/FONT]

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Него Цигани...се секавата на оваа песна...знам дека хит ви стана...

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еј A-C-A-B и Спасев дај не им поставувајте клипови во нивниот посран фан клуб нели гледаш дека цел живот плачат... Милојко и компанија кога поставуваат клипови тука тогаш се е ОК, а кога некој стави кај нив тогаш тоа значело дека си пичка, според теоријата на metka, кој во последно време почнувам да го жалам кога му ги читам постовите :jaj:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Од кога ги знам цел живот плачат и замараат со онаа 1991 друго ништо не можат да кажат.Они кога поставуваат клипови овде тогаш ништо а ние сме ,,пички'':tapp:Ѓи жалам

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Еј A-C-A-B и Спасев дај не им поставувајте клипови во нивниот посран фан клуб нели гледаш дека цел живот плачат... Милојко и компанија кога поставуваат клипови тука тогаш се е ОК, а кога некој стави кај нив тогаш тоа значело дека си пичка, според теоријата на metka, кој во последно време почнувам да го жалам кога му ги читам постовите :jaj:
ha ha ha ako pocnes da mu gi proucuvas postovite na METKA ke zabegas brat zaebi deckoto ima golema konfuzija vo sebe mene barem na niedno logicno prasanje mi nema odgovoreno.taka da ne se zamaraj so nego.

Од кога ги знам цел живот плачат и замараат со онаа 1991 друго ништо не можат да кажат.Они кога поставуваат клипови овде тогаш ништо а ние сме ,,пички'':tapp:Ѓи жалам
Epa znaes toa se vika BRAINDAMAGE nema so da napise pa znaes bezvezarii zamaranja samo od tipot 91 pa sme gi kopirale abe SOCIJALCI!!!so drugo

I

InF3cTeD

Гостин
а ја па незнам шо воопшто за нив се прави муабет во фан клубов...нека се замараат таму кај нив и нека си плачат...ние тука шампионски муабети да си редиме а не со нив ќе се замараме....

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Lomić: Želim odmah u prvi tim!
Utorak, 1. septembar 2009. 15:50
Povratnik u Fudbalski klub Partizan Marko Lomić rekao je u utorak da je zadovoljan što je dobio novu priliku da zaigra u tom klubu i istakao da je cilj osvajanje "duple krune" sa crno-belima.

"Presrećan sam što sam se vratio i što sam dobio priliku da ponovo igram za Grobare. Dobro sam fizički pripremljen, prošao sam pripreme sa Koblencom, a poslednjih 15 dana trenirao sam samostalno", rekao je Lomić na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Lomić je u ponedeljak, poslednjeg dana prelaznog roka potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, a prošle sezone igrao je za ekipu nemačkog drugoligaša Koblenc.

On je istakao da želi da osvoji trofeje sa Partizanom, ali i da očekuje dobre igre u Ligi Evrope.

"Želim odmah da igram u prvom timu, a cilj je da osvojimo 'duplu krunu'. Takođe, mislim da imamo realne šanse za prolazak u drugu fazu takmičenja u Ligi Evrope. Nalazimo se u teškoj grupi, ali uz kvalitetan tim i naše navijače mislim da možemo da prođemo dalje", rekao je Lomić, koji će ove sezone nositi dres sa brojem 11.

Odbrambeni fudbaler igrao je za Partizan od 2005. do 2007. godine. Lomić je u tom periodu u crno-belom dresu zabeležio 93 nastupa i postigao sedam golova.

Levi bek Partizana rekao je da "ne nosi lepe uspomene" iz Koblenca, ali da je najvažnije to što se vratio u beogradsku ekipu, pošto će tu biti blizu selektoru reprezentacije Radomiru Antiću.

"Najvažnije je da sam 100 odsto spreman da pomognem Partizanu. Sada ću biti na oku selektoru Antiću, ali nerealno je pričati o mestu u nacionalnom timu", rekao je 26-godišnji fudbaler i dodao da veruje da će se dobro uklopiti u novi tim crno-belih.

Lomić je odigrao i 14 utakmica za mladu reprezentaciju, a upisao je jedan nastup za "A" selekciju.:vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29

Lomić: Želim odmah u prvi tim!
Utorak, 1. septembar 2009. 15:50
Povratnik u Fudbalski klub Partizan Marko Lomić rekao je u utorak da je zadovoljan što je dobio novu priliku da zaigra u tom klubu i istakao da je cilj osvajanje "duple krune" sa crno-belima.

"Presrećan sam što sam se vratio i što sam dobio priliku da ponovo igram za Grobare. Dobro sam fizički pripremljen, prošao sam pripreme sa Koblencom, a poslednjih 15 dana trenirao sam samostalno", rekao je Lomić na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

Lomić je u ponedeljak, poslednjeg dana prelaznog roka potpisao dvogodišnji ugovor sa Partizanom, a prošle sezone igrao je za ekipu nemačkog drugoligaša Koblenc.

On je istakao da želi da osvoji trofeje sa Partizanom, ali i da očekuje dobre igre u Ligi Evrope.

"Želim odmah da igram u prvom timu, a cilj je da osvojimo 'duplu krunu'. Takođe, mislim da imamo realne šanse za prolazak u drugu fazu takmičenja u Ligi Evrope. Nalazimo se u teškoj grupi, ali uz kvalitetan tim i naše navijače mislim da možemo da prođemo dalje", rekao je Lomić, koji će ove sezone nositi dres sa brojem 11.

Odbrambeni fudbaler igrao je za Partizan od 2005. do 2007. godine. Lomić je u tom periodu u crno-belom dresu zabeležio 93 nastupa i postigao sedam golova.

Levi bek Partizana rekao je da "ne nosi lepe uspomene" iz Koblenca, ali da je najvažnije to što se vratio u beogradsku ekipu, pošto će tu biti blizu selektoru reprezentacije Radomiru Antiću.

"Najvažnije je da sam 100 odsto spreman da pomognem Partizanu. Sada ću biti na oku selektoru Antiću, ali nerealno je pričati o mestu u nacionalnom timu", rekao je 26-godišnji fudbaler i dodao da veruje da će se dobro uklopiti u novi tim crno-belih.

Lomić je odigrao i 14 utakmica za mladu reprezentaciju, a upisao je jedan nastup za "A" selekciju.:vozbud:
Оставај само линк од текстот немој да го копираш цел сепак е на српски а ова е Македонски форум најдобронамерно ти кажувам не изгледа добро :helou:
БТВ.Марко Ломич еден од моите поомилени играчи што играле во Партизан изузетно добар лев бек кој според мене се зафркна што отиде во Кобленц да игра во втора лига заедо со Бранимир Бајич.Вакво нешто и пчекував од управата на Партизан по продажбата на Обрадович во некои моменти дури и си мислев дека ќе се импровизира со Младен Крстајич на празната бековска позиција но еве уште подобро решение незнам дали некој од вас го знае добро али Ломич ќе биде добро засилување за нас:helou:

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
Na ovaj metka od ciganive navistina mu zamrznal mozokot vo prvo odd koga pocnuval da uci tocno na denesen den i ottogas nema sansi da odmrzni malce da se seti so pisuva za taa negovata kurvina zvezda.

Kajgana Shop

На врв Bottom