Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Многу е лоша ситуацијата во Партизан,сега и Јокан си отиде...Овие се тешки денови за Партизан...:toe:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Прееска видов ќе не даваат на Канал 5 у четврток, не мора да се мачиме на нет да глеаме пошто нели РТС нема да пренесува Лига Европа.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
тооопппп

дајте линк дека нас ќе не даваат јас сеа гледам нешто на канал5 плус динамо-андерлехт ќе даваат!

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
тооопппп

дајте линк дека нас ќе не даваат јас сеа гледам нешто на канал5 плус динамо-андерлехт ќе даваат!

Брат, и ја го видов тоа, ама уште немаат пишано на нет, пред да почне Челси-Порто имаше прилог за четврток за Партизан-Тулуз на Канал 5, а Динамо-Андерлехт изглеа на плус ќе ја даваат.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе кога нема пренос нема, ама кога има пренос има на 2 телевизии што ги фаќам :wink: Одлична вест, само требало Б92 да пренаса Звезда :pos::pos::pos: ај можеби второ коло ќе ја има Звезда :pos:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Абе кога нема пренос нема, ама кога има пренос има на 2 телевизии што ги фаќам :wink: Одлична вест, само требало Б92 да пренаса Звезда :pos::pos::pos: ај можеби второ коло ќе ја има Звезда :pos:
Да со Смедерево ќе ги даваат!!
хаха
Иначе и јас ја видов вчера рекламата,супер што нас ќе не пренесуваат,ќе биде многу јако и очекувам од утакмицата барем добра игра,па ако победиме победиме...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде вечервааа очекувам победа макар била и минимална, ќе биде одлично да се стартува со 3 бода... мислам дека Тулуз не е екипа која не може да се добие, па така треба уште на стартот да се тргне офанзивно кон голот на Тулуз и што може побрзо да се постигне гол... и секако голема подршка од најдобрите навивачи ГРОБАРИ :vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
:pos2:
А со кој игра жлезда?:pos2:.Со среќа вечер

2:0 за НАС.Стрелци Клео и Мореира:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom