Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.903
- Поени од реакции
- 23.297
Кажете бе уште некој
Ау јеботе колку ми се свиѓа сликава, 2 Domenico Criscito, 27 Marek Hamsik
Кажете бе уште некој
Вито Маноне има голем нос ке падне на медицински, Давид Луиз има преголема коса исто така ке падне и он, на Балотели голем му бил многу (мозокот)
Кажете бе уште некој
супер идеја jea:Вито Маноне има голем нос ке падне на медицински, Давид Луиз има преголема коса исто така ке падне и он, на Балотели голем му бил многу (мозокот)
:smeshko::smeshko::smeshko:
Да ми паднат сеа 30 милионичиња у рука ке им го купам Хулк од Порто на мувлине, го гледав вчера дечкото кине.
П.с А да отвориме една хуманитарна линија за Милан да се донираат средства за трансфери заеби ти Чиле и Хаити тука покнап ни е ке напраиме едно концертче Лаура Паусини наша си е, ке има опција и секс со Гатузо, а Бориело и Фавали ке стојат како боксерски вреќи да испробуваат силина на боксови:helou::helou:
Да бе да слушнав и Бејл,Рафиња,Красиќ и Хернанес ќе сме ги зеле. :tv:
Ќе го купиме ... коа ќе прдне Тито.
Да бе и јас се чудам што ќе ние Торес кога имаме класа играчи. Незнам од кај да почнам... Абате, Јанкулоски, Фавали, Одо, Антонини, Зигони, Бориело... :pos2:виц на денот Милан не купува еден просечен играч тие за Торес
Нема што да ти редиме црвенки, така е, рака на срце Фавали покрај Силва добро ја изигра али Абате и Антонини трчат и се трудат и тоа се ама никако не придонесуваат офанзивно, Абате се уби од непрецизни нафрлувања - или по земја или ги префрли сите нема пробиви само пасови назад, Антони исто без Роналдињо нула - само го запазив маестралниот пас кон Инзаги овој не ја исконтролира убаво и се ујеба а не беше некоја силна. Не ја бива овака работата, а тоа што здраво не поебаа повредите тоа да.Наредете ми 10000 црвени ако сакате, но фудбал со Фавали, Инзаги, Јанкуловски, Абате, Антонини, па и тој легендата на крај што влезе фудбал не се игра ...