Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.966
- Поени од реакции
- 23.531
![]()
Кажете бе уште некој![]()
Ау јеботе колку ми се свиѓа сликава, 2 Domenico Criscito, 27 Marek Hamsik

![]()
Вито Маноне има голем нос ке падне на медицински, Давид Луиз има преголема коса исто така ке падне и он, на Балотели голем му бил многу (мозокот)![]()
супер идејаВито Маноне има голем нос ке падне на медицински, Давид Луиз има преголема коса исто така ке падне и он, на Балотели голем му бил многу (мозокот)
:smeshko::smeshko::smeshko:
Да ми паднат сеа 30 милионичиња у рука ке им го купам Хулк од Порто на мувлине, го гледав вчера дечкото кине.
П.с А да отвориме една хуманитарна линија за Милан да се донираат средства за трансфери заеби ти Чиле и Хаити тука покнап ни еке напраиме едно концертче Лаура Паусини наша си е, ке има опција и секс со Гатузо, а Бориело и Фавали ке стојат како боксерски вреќи да испробуваат силина на боксови:helou::helou:
Да бе да слушнав и Бејл,Рафиња,Красиќ и Хернанес ќе сме ги зеле. :tv:
Ќе го купиме ... коа ќе прдне Тито.
Да бе и јас се чудам што ќе ние Торес кога имаме класа играчи. Незнам од кај да почнам... Абате, Јанкулоски, Фавали, Одо, Антонини, Зигони, Бориело... :pos2:виц на денот Милан не купува еден просечен играч тие за Торес![]()
Нема што да ти редиме црвенки, така е, рака на срце Фавали покрај Силва добро ја изигра али Абате и Антонини трчат и се трудат и тоа се ама никако не придонесуваат офанзивно, Абате се уби од непрецизни нафрлувања - или по земја или ги префрли сите нема пробиви само пасови назад, Антони исто без Роналдињо нула - само го запазив маестралниот пас кон Инзаги овој не ја исконтролира убаво и се ујеба а не беше некоја силна. Не ја бива овака работата, а тоа што здраво не поебаа повредите тоа да.Наредете ми 10000 црвени ако сакате, но фудбал со Фавали, Инзаги, Јанкуловски, Абате, Антонини, па и тој легендата на крај што влезе фудбал не се игра ...