Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Наместо на -1 сега на -3 и толку од Калчо титулата. Ама надежта последна умира.

FORZA MILAN ! ! !
Наместо +6 ...:tv:
Рачунајте сега дека ги имаме и рома на грб.... математиките ви паѓаат во вода штубаво пејо и мафташе на сезонта после секој кикс и се враќавме со убава серија хехе

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.653
Поени од реакции
48.696
:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou: - осум пати за останатите осум утакмици до крај, само за Дим6е! :icon_lol:
и не, ја немаме ние Рома на грб, сеа ние сме и на грб на Рома

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Само шо многу тежок распоред имаме до крајот на сезоната.

Треба да изиграме со Јуве, Палермо, Сампдорија, Фиорентина и Џенова . Сите овие утакмици се многу тешки.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.499
Поени од реакции
8.156
Само шо многу тежок распоред имаме до крајот на сезоната.

Треба да изиграме со Јуве, Палермо, Сампдорија, Фиорентина и Џенова . Сите овие утакмици се многу тешки.
Само со овие нема да ни е тешко.. хахах.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Ај малку оплакнете очи колку да ја смирите нервозата поради загубените бодови , затоа што и Милан ако не резултатски , берам има нешто позитивно , а тоа е следниве навивачки :

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Наредете ми 10000 црвени ако сакате, но фудбал со Фавали, Инзаги, Јанкуловски, Абате, Антонини, па и тој легендата на крај што влезе фудбал не се игра ...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.499
Поени од реакции
8.156
Незнам што толку се нервирате кога уште летото се знаеше дека сезонава ќе биде катастрофа...
Зашто овие дегени у управа не сфаќат дека сме дупки невидени!!! да се серам у дресот на милан кога почнаа да купуваат 34-годишњаци како Јепес...
FORZA MILAN! нова сезона, нови надежи...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не гледам причина да бидеме нервозни,Морганти ни ја реши оваа уште во Парма.
2 пати од шугави голови губиме бодови,значи истото беше и со Наполи 1-1
Ама овој Лацио беше нешто најслабо на свет,да беше Дињо сигурен сум дека ќе тепавме со 3-4 гола разлика .
Али тоа е.Живот иде даље.надеж? Нема потреба да има,ако веќе ја освојат на крај ќе се радуваме ко што му е редот,а надеж не треба :smir:

P

PewDiePie

Гостин
Антонини е крив за ова денес,ради него е 1-1 а и плус не го посака топката инаку имаше добар продор и статива.Со оглед на тоа дека немавме никаква игра и плејмејкер доста е и еден бод.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Se nerviram najvekje od prosta pricina sto vakva sezona dosega nemalo so tolku kiksovi na favoritite za titulata, 2-3 asalni igraci i do sega 10 boda napred ke bevme, znaci so mnogu malce skudeto ke si zemevme.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Se nerviram najvekje od prosta pricina sto vakva sezona dosega nemalo so tolku kiksovi na favoritite za titulata, 2-3 asalni igraci i do sega 10 boda napred ke bevme, znaci so mnogu malce skudeto ke si zemevme.

Пато, Роналдињо, Неста....

инаку Галијани изјавил дека Пато би требало да се врати на последните 2-3 натпревари од првенството, така да Милан ќе продолжи мака да мачи со реализацијата.

Што се однесува до вчерашниот натпревар можев само да заклучам дека Милан не е во криза, односно недостасуваа доста добри фудбалери (Пирло, Роналдињо, Пато, Неста, Бекам)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Пато, Роналдињо, Неста....

инаку Галијани изјавил дека Пато би требало да се врати на последните 2-3 натпревари од првенството, така да Милан ќе продолжи мака да мачи со реализацијата.

Што се однесува до вчерашниот натпревар можев само да заклучам дека Милан не е во криза, односно недостасуваа доста добри фудбалери (Пирло, Роналдињо, Пато, Неста, Бекам)
Не заебаај бе брат - квалитетни фудбалери се арно ама на возраст која психолошки не ги тера да се покажуваат и да даваат максимум од себе за жал. Мора да направиме ремонт на екипата и да ја донесеме во просек 23-24 години па макар и жртвувале две сезони.

Тоа е мое мислење само, ама мислам дека е близу вистината

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Не заебаај бе брат - квалитетни фудбалери се арно ама на возраст која психолошки не ги тера да се покажуваат и да даваат максимум од себе за жал. Мора да направиме ремонт на екипата и да ја донесеме во просек 23-24 години па макар и жртвувале две сезони.

Тоа е мое мислење само, ама мислам дека е близу вистината
зборев за до крајот на сезонава... Милан да ги имаше на располагање овие што ги набројав засега ќе беа први, а дека за следна сезона и понатаму треба ремонт тоа е вистина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom