Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ке ги молам чичковците од Милано да не ми прават стресови во последниве денови со стории за Торес, Џеко и Лукаку кога знам дека на крај ке го купиме Карачиоло, Флаки, или некој треторазреден шупак на 34 години.

Фала пријатно :)

Не е добар Гуркуф така? :)

Член од
16 октомври 2008
Мислења
120
Поени од реакции
10
sporet italiasnkite mediumi mozno pak da ima calciopoli a vo noe spomenuvat Inter I Milan pa aj neka vi e so sreca:smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Го има ова на некоја друга поасолна страна освен на спортденес?
Иначе вака навивачиве на Милан гледам многу песимистички ама и во право сме, и јас што сум толку голем оптимист почвам да сум песимист во врска со Милан за сезонава ама летово очекувам да се растурат од трансвери иако Б&Г велат дека се немало пари. Ова лето ке им пушти срцето..:baeh:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
sporet italiasnkite mediumi mozno pak da ima calciopoli a vo noe spomenuvat Inter I Milan pa aj neka vi e so sreca:smir:
Да да да 100 посто ШЕТАЈ !!!

Ај да видиме сега кој се главните местачи

Си ја видел групата на Facebook?
Сите што сакаат Јувентус повторно да се прошета во 2 лига:icon_lol:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.894
Поени од реакции
44.808
Ај да видиме сега кој се главните местачи
Да бе да, Галијани се споменува за мечот Милан - Јуве, кога Милан не добија чист пенал ( oној фаул врз Кафу ) а тој меч одлучуваше за титулата.
Морати се обвинува за тоа дека се жалел за судиски одлуки ( од кога жалењето е криминал ), никаде не е спомнато местење за кое Џируадо ваш пред некој месец беше прогласен за виновен. :smir:

Што све не стасало денес до компјутер еј, на времето луксуз беше ебате, со оние графичките од 4 мега. :)

И дај не ја трујте оваа тема, и остали од фан клубови, освен онаа за Јуве, со вакви работи кои ви се единствена утеха сезонава, имате и тема за Серија А каде може ке ве исперцепира некој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom