Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.411
Поени од реакции
25.293
Ќе одит некој да гледат со од фан клубон на фејсбук? Јас ќе одам со едно другарче шо не е од форум, па кој ќе одит од овде нек ми пишит на профил, чисто ради евиденција :)

п.с. - Мак Тигар, убав клип!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ Jaс ќе одам ќе има собир кај нас во Велес па еве од форумов кој е од Велес нека ми пише на профил/ПП ќе му кажам што како

Инаку денеска одбраната ни е ослабена се врати Неста но ги нема Т.Силва и Сократис така да мислам дека треба шанса да добие Ониеву но не верувам дека ќе го стави пред Бонера него.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.980
Поени од реакции
51.071
еве гоо....почна да се сељачи....прашање на време беше.. :)

Иначе како дел од причините зошто е скаран со Пеп, се збореше дека ги закачал секој ден Педро и Кркич.. Ја верувам во Родни и знам дека кога тогаш ќе му закопа една у нос...

Затоа Абате на пример е златно дете...видете што се трпи на тренинзи... :icon_lol:

fwiqt5.jpg

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
еве гоо....почна да се сељачи....прашање на време беше.. :)

Иначе како дел од причините зошто е скаран со Пеп, се збореше дека ги закачал секој ден Педро и Кркич.. Ја верувам во Родни и знам дека кога тогаш ќе му закопа една у нос...

Затоа Абате на пример е златно дете...видете што се трпи на тренинзи... :icon_lol:

Прегледај го приврзокот 34858
Тежок ретард...:pos2: ма да ќе го среди Гатузо сигурно :)

P

PewDiePie

Гостин
Јас пак верувам дека Родни се внесол повеќе од што треба во некој старт и сеа Ибра му враќа,па пичка му матер нозете на Ибра вредат толку пари колку што он не може ни да изброи нека не глуми Виеира,а и башка циганин е издржава тој ;) (јес да малку жално го погледна у стил зошто бе,зошто??)

Само незнам зошто наиде на смеа и задоволство таквиот потег кај Рони и Пато :raz:

P

PewDiePie

Гостин
Па и Марли е босанец бе па не го гледаш да ги тромози копињаците на форумов. :tv:

Нема врска тоа,може и било шала а родни се припотресе за џабе. :toe:

П.С. Приметете го Бонера одма после шутот како вика "Да да тоа е ударот". :pos2:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.960
Поени од реакции
23.490
EJ EJ EJ :icon_lol:

Стварно бе мамата , не изглаеше ка да се шали !
Само ми пројде низ глава, да го промашеше Родни и да го плеснеше тој до Родни од негова лева страна, шо ќе беше :pos:

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Ako ja zaebe atmosferata u timot nek si e** majkata , ova e mnogu glupo sto go naprae be :nenene:,ne ni treba vakov ako prae samo pizdarii :nenene:.
Na Rodni kuznae kolku pozi mu se svrtea u glava dur go gledase :pos2:. A za vecer mislim deka mora da go stae Boateng, so cesena ic ne go vidovme neli ? :|
P.S. Se izvinuam sto pisuam na latinica ali zaebano PC-to mi e :S :S

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.980
Поени од реакции
51.071
многууу многуу јака заушка!!
http://img821.imageshack.us/img821/1953/milanello140920101.gif

иначе Абате најверојатно ќе биде стартер вечер, ова е битна утакмица за него можда и последна шанса за минутажа. На Алегри за разлика од Леонардо не му е нешто по ќеф, така да или ќе даде надпросечна игра вечер или ќе пали у Фиорентина во јануари..

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Ајде за вечер еден мој тип Хpp(прво полувреме Х) идете уплаќајте сите :pos2::pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
EJ EJ EJ :icon_lol:

Стварно бе мамата , не изглаеше ка да се шали !
Само ми пројде низ глава, да го промашеше Родни и да го плеснеше тој до Родни од негова лева страна, шо ќе беше :pos:
Вие ако го сметате овој за поштен ... сте ја наебале :pos: ПОминувал пред поштата во Тетово ... :)
Ајде за вечер еден мој тип Хpp(прво полувреме Х) идете уплаќајте сите :pos2::pos2:
Не ве бива
Милан 1-1 & 3+
Арсенал 1-1 & 3+
Челзи 2-2 & 3+

:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom